• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemden kurtulma fırsatı..Ama karar veremiyorum.Yardım lütfen

Sevgili Kazen, herşeyi bir kenara bırakalım da, yani sütten çıkmış ak kaşık olan gelin midir, kayınvalide midir, yoksa erkek kişi midir? Bunu koyalım bir kenara da..

Yani ; bu nasıl erkekse lafından sonra eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız demişsiniz.

Annesi karısına, çirkefin teki dedikten sonra, hiçbir şekilde annesini uyarmayan bir erkek, dönüp de karsının yüzüne nasıl bakıyorsa, ''bu nasıl erkek'' diyen kadın da kocasının yüzüne aynen o şekilde bakar..Yapacak birşey yok bu saatten sonra..
Bu da benim fikrim..

Bence hiçbir şey için geç değil.Ailenizi alın yine yanınıza kararlı bir şekilde karşılarına çıkın.Aileleri karıştırmak doğru değil,ama artık bu olay ,yaşananlar bunu gerektiriyor.Eşiniz de sizin sahipsiz olmadığınızı görsün.
Böyle saçmalık mı olur?Hangi yüzyılda yaşıyoruz?Sizin anneniz böyle bir tünel! (resmen tünel kazmışlar) yapıp zırt pırt özel hayatınıza müdahele etseydi acaba eşiniz neler yapardı?Gerçekten sinir bozucu bir durum.Eşiniz bu sorunu çözmeliydi,ama onda da böyle bir ışık yok görülen o ki...:kızgın:

Sevgili Kazen, herşeyi bir kenara bırakalım da, yani sütten çıkmış ak kaşık olan gelin midir, kayınvalide midir, yoksa erkek kişi midir? Bunu koyalım bir kenara da..

Yani ; bu nasıl erkekse lafından sonra eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız demişsiniz.

Annesi karısına, çirkefin teki dedikten sonra, hiçbir şekilde annesini uyarmayan bir erkek, dönüp de karsının yüzüne nasıl bakıyorsa, ''bu nasıl erkek'' diyen kadın da kocasının yüzüne aynen o şekilde bakar..Yapacak birşey yok bu saatten sonra..
Bu da benim fikrim..

Katılıyorum, bence de, kesinlikle ... kaydirigubbakcemile5

Yaparmı yapar valla -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Aslında Turk Medenı Kanununda bı yasa olmalı.
Gelınler kayınvalıdelerı ıle aynı apt.da aynı sokak da ve bunun gıbı yakın mesafeler ıceren yerlerde yasayamaz.(Bende aynı sokakda yasayanlardanım da :dilcikar:)

kesinlikle katılıyorum hatta en az 2 saat mesafe olmalıCADIARZU

Bu da benim fikrim..

İşte budur.Şeniz
Bu saatten sonra yapacak bişey yok gerçekten.:teselli:

ay bugün benim PCde bir sorun var sürekli sayfalar donuyor ve hiçbir konuya giremiyorumsinir oldum
şimdi artık olan olmuş ama ortada bir çocuk var onun için eşinle ve kayınvalidenle durumu onarma yoluna gidebilirsin
eşinede hak vermek lazım sen baştan bu durumu kabullenmişsin ailesine nasıl söyleyebilirki o kapının kapatılmasını istediğini sana yinede güzel bir çözüm sunmuş üst katta oturmayı teklif etmiş ama sen orayıda beğenmemişsin ne yardan geçerim ne serden tavrını sürdürüyorsun

oysa ev çok küçükde olsa ben senin yerinde olsam orayı tercih ederim oturduğun evin büyüklüğü hiç önemli değil inanki en önemli şey insanın o evde nasıl oturduğu huzurluysan sana saray gibi gelir o küçük ev

Evet sorun burada zaten teyze biraz anlayışsız diyelim (tek taraflı dinledik) Eve gelip ne yapıyor ? Bu ayrıntı yok ! Gelip 10 saat oturuyor mu ? Eve geliyorda hangi saatte geliyor ve ne yapıyor ? Oğlu evdeyken mi geliyor ?

kazenciğim ne olursa olsun, kaynana eve gelip saat kaçta ne yapıyor olursa olsun, iki ev arasında bir kapı olacak kadar içli dışlı olunmaz.. bunun sesi var, insanın evinde donla dolaşma ihtimali var, uygunsuz durumlar var, kavgalar, gürültüler var.. var da var.. işin bu boyutunu düşünürsek eğer, arada bir kapı olması çok anlamsız... yanii kaynana ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar melek-melake olursa olsun, bu olmamalı.. zaten iyi, mazbut bir insan olsa o kaynana, aradaki kapıyı kapattıralım teklifinde bulunur ya da vırt zırt insanı oğlu da olsa, rahatsız etmez.. benim de kaynanam var.. bize gel de biraz kal diye yalvarıyorum kadına resmen.. kaynana dediğin böyle olur..

Hepimiz birgün kaynana olacağız.Ama ben kaynanam gibi bir kaynana olmayacağım.Allaha dua ediyorum öyle olmayayım diye.Acaba insan yaşlandıkça mı değişiyor İnşallah değişmem.Arkadaşım bence eşin annesiyle konuşsun bu konuyu.Sen konuşunca gelin beni evinde istemiyor olur.Halbuki sen müsadesiz evine girilmesinden rahatsızsın.Eşinin annesi sonuçta sen sevsende sevmesende o gelecek.Ama o geldiğinde kapıyı sen ona açmalısın.

Güzelim madem aileleri de sokup araya boşanma evresine kadar getirdin de kapı kapatılana kadar neden sabredemedin şimdi eskisinden daha çok gelip gittiğini yol geçen hanı gibi olduğunu söylemişsin o kapının normaldir bir kere zıtlık girmiş araya bir daha boşanma evresine getirecek olursan kapı kapatılmadan dönme olur mu?

Valla çokta bunaldıysan rahatsızlık veriyorsa bu durum küçük müçük deme taşın üst kata biraz eşyalarını azalttın mı orası da olur sana han gibi ev.

peki sen o kapıyı digelim ailenden veya birilerinden yardım alsan eşine karıştırmadan, kapatsan eşin tepki gösterirmi belki eşin tambel ugraşmak istemiyo sen dene eşine minnet etme başının çaresine bak

siz çirkef lafını kabul edip ağzını açmayan bir kocayla evli kalmayı kabul ediyorsanız yapılacak çok birşey yok demektir. hakkınızda hayırlısı olsun...

işte böyle....

allah aşkına göya hata bulmuşta sıralıyomuş ya sen işi inada dökmüş gidiyosun
kadın bunalmış care arıyo neler yazıyosun senin ilgi alanına baksana aman bayan muhabbeti ben girmiyim dicene kaynana gibi laf yarışına giriyosun desene ilerde gelinin olunca kaynanalık yaparsın

offffffffffffff yeterince doluyum

aay hala mı yorum yapıyorsunuz kazen bey????

anlaşıldığına göre çoook yaralısınz....

ne oldu siz hayatınızda bu kadar mı bayanlarla sorunlar yaşadınız ki, bayanlara duyarsızlaştınız ki bu kadar dert edindiniz konu sahibinin sorununu????

ne yani biri şöyle başlık açsa "kayınvalidem hişşştt el kızı gel ayağımı yıka dedi... ben de havalara uçtum mutluluktan" falan dese mutlu olacaksınız sanırım.......

bırakın biz bayanları baş başa....
biz doğrusunu biliriz........

en azından olaylara "espr ile yaklaşıyorum,,,,,," gbi görüşler belrtip yorum yapmayız.......

allah aşkına göya hata bulmuşta sıralıyomuş ya sen işi inada dökmüş gidiyosun
kadın bunalmış care arıyo neler yazıyosun senin ilgi alanına baksana aman bayan muhabbeti ben girmiyim dicene kaynana gibi laf yarışına giriyosun desene ilerde gelinin olunca kaynanalık yaparsın

offffffffffffff yeterince doluyum

aay hala mı yorum yapıyorsunuz kazen bey????

anlaşıldığına göre çoook yaralısınz....

ne oldu siz hayatınızda bu kadar mı bayanlarla sorunlar yaşadınız ki, bayanlara duyarsızlaştınız ki bu kadar dert edindiniz konu sahibinin sorununu????

ne yani biri şöyle başlık açsa "kayınvalidem hişşştt el kızı gel ayağımı yıka dedi... ben de havalara uçtum mutluluktan" falan dese mutlu olacaksınız sanırım.......

bırakın biz bayanları baş başa....
biz doğrusunu biliriz........

en azından olaylara "espr ile yaklaşıyorum,,,,,," gbi görüşler belrtip yorum yapmayız.......

sitenin sahibi admini ama aynı zamanda bir üyesi değilmi istediği gibi yorum yapma hakkına sahip zaten sıksık yorum yapmadığı için yadırgadınız hep yorum yapsa alışırdınız

sakın sen kaynananın üst katına çıktığında bu kadın senin evin betonunu deldirip, yukarıya merdiven dayamasın?:1shok:

Esra cok guldurdun beni valla. Allah iyiligini versin.

Bende esra ile ayni fikirdeyim. Gelmek isteyen insan her satta kosulla gelir. Sen evinden oldugunla kalirsin. Bence esinin aklina gir kapiyi bi sekilde kapat. Hatta sen kilitlesen olmazmi ? Kayinvaliden belki tavrini anlar , seni rahatsiz etmez.

sitenin sahibi admini ama aynı zamanda bir üyesi değilmi istediği gibi yorum yapma hakkına sahip zaten sıksık yorum yapmadığı için yadırgadınız hep yorum yapsa alışırdınız

barçmancım ne demek istediğimizi anladın tatlım yaaa.....
yorum yapar ama her iş de espriye vurulmaz...
yok ben lacağımı aldım..
yok sütten çıkma ak kaşık falan???
değil mi ama

canım o kapı sizin hangi odanıza açılıyor eğer oturma odası misafir odası gibiyse mutlaka bir yolunu bul eşinlee o odada sevişmeye çalış tuhaf sesler çıkar ve kaynananın gelmesini sağla sonra kaynanan girdiğine eşin o kapının kilidi olmadığına yansın....:) hatta eşini içirr sarhoş et... tam bir cümbüş olur..

sen hangi eve gidersen git kaynanan mutlaka anahtar isteyecektir o yüzden rahatını bozmaa...

Butun yorumlari usenmeden okudum . Bence senin 2 secenegin var.
1. Evliligini riske atacaksin , tavrini koyacaksin. Ailenin yanina gidip durumun cozulmesini bekleyeceksin ki cozulmeyedebilir. (Esinin bu duruma tavrina bakarsak) Bosanmanin esigine gelebilirsin. Buna gucun varmi? Yada hayatina bu kadar mudahaleye tepkisiz mi kalacaksin? Bu sorulari cevaplaman lazim.
2. Evliliginin devami ve huzuru icin bu durumla yasamayi ogreneceksin. Cocugum var deyip sineye cekeceksin.

Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin, Bu isler cok zor gercekten. Ama inanki herkesin kayinvalidesiyle sornlari oluyor sadece sekli degisik. Allah yardimcin olsun

Back
X