- Konu Sahibi MelisaMelisa
ilk evlendiğimde cilveyle nazla nasıl olsa kapattırırım diye düşündüm.kızlar öncelikle cevaplarınz için çok teşekkürler. Ben 3,5 yıllık evliyim. ilk evlendiğimde cilveyle nazla nasıl olsa kapattırırım diye düşündüm. geceliklerle gezdim, eşime güzel sofralar hazırladım. o zaman akşamları kapatabiliyorduk kapımızı. (kapımız çelik kapı filan değil. bildiğiniz iç kapı) o zamanda çok tartıştık ama olmadı. neyse bizim bebeğimiz oldu. bu sefer neredeyse o kapı han kapısı gibi oldu. evime gelen misafirler bile oradan gelir oldu. kaynana kayınpeder gecenin bir yarısı bebeğin sesini duysa hoop dalıyor. kapıyı açmasalar odadan sesleniyorlar. şu anda kızım 1 yaşında. her akşam yemek yenir yenmez eşim kızımı onlara götürür 1 saat severler. sonra eve gelirler. fakat diyelimki ben mutfakta mama yediriyorum kızıma, hemen oradan babaanne veya dede seslenir kızıma. yani kendileri gelmeseler bile sesleri. ben bu olayı boşanmaya kadar götürdüm. ailem devreye gitdi. kızım rahat edemiyor o kapıyı kapattırın dediler. ama kaynana anneme ben yıllarca bir düzen kurdum çirkefin teki için düzeni bozamam, beğenmeyen çeksin gitsin demiş. e benim ailem daha ne desin. neyse ben eve geri geldim ve eşim bir daha sakın bu konuyu açma bana dedi. bende ok dedim. eşim bu kadar olaydan sonra belki daha mesafe koyar diye düşündüm ama nafile. eskisinden daha samimi oldu onlarla. birde eşimin erkek kardeşide annesiyle aynı apartmanda fakat onlara bu kadar saygısızlık yapamıyorlar. yani onlar akşam evlerine indkten sonra bi daha rahatsız etmiyolar. tüm dertleri benimle. bazı arkadaşlar kimse evden yokken duvar ördür demiş. beni direk kapı dışarı koyar eşim. ne haddime beee..yani çok zor benim durumum. eşim çok inat ve ana kuzusu. anası karısına çirkef diyor ama ağzını açmıyor. bu nasıl erkekse...
işte bundan o kadar emin olmayacaktınız. bakın olmadı. ilk başta rahatsızlıklarınızı ortaya koyacaksınız. o kapı kapanmadan ,oraya duvar örülmeden, o eve taşınmam diyecektiniz.... ...