- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
yok canım tepkisiz degil de annesine gidip konuşmasını hiç istemedim, kötülük çıksın istemedim sonra ispiyoncu gelin edecekti verecekti bedduanın gözünü biliyorum kötü olsunlar istemedim ama ben bıktım ezildim arada hep eşime sardım onunla kavga ettim ama çoooooooooooook salakmışım eşimi üzdügüm için artık işin rengi degişti ..
az önce arasam mı hal hatir sorsam mı diye çok geçirdim içimden vicdan ediyorum uslanmamm ben anam uslanmam(
izmire ilk geldigimiz vakitler ev tutmaya gelirken od yanımızda bizle gezdi pahalı ev tutma diye sürekli uyardı beni oglumu borca sokma dedi evlerinin altı boş gel oturun dedi amaaann iyiki oturmadım yoksa bogaz bogaza gelirdik sonra dedi ki eviniz hiç güzel degil öyle böyle felan filan benim evim daha güzeldi gelip otırsaydınız kolu komşu evinizi nereden tuttunuz diye sorsa ben lafa girmeden o giriyordu lafa kötü mötü diye halbuki ev güzel saçmalıyor işte amacı beni deli etmekti sanırım ve onlarda kaldık birkaçgün evi temizliyorduk eşimle ben hamileydim üstelik yardım bile etmediler temizlige sadecce sagolsun eltim geldi ALLAH razı olsun..
İzmire taşındıgımızdan beri onlarda taş çatlasa canım 5 kere felan kalmışımdır ama her kalışımızda yerleri musait degil diye güyya giriş holuna yatıyoruz ve yani kaynım geldiginde içeri ben uyurken görüyor beni üstüm başım açılsa bile yani rahatsız olmuyorlar garipler be canım çooook gariplerfisfisfis
ahh sadece bu yaptıklarıyla kalsa iyi
anlatayımda görün iyice
Benim kayınvalidemler izmirdeler evlendigimizde biz eşimle 2 sene farklı bir şehirde oturduk işleri dolayısıyla sonra izmire geldik 3 senedir de izmirdeyiz..
biz kayınvalidemlere gittigimiz zaman kayınvalidem dedi ki '' bizde eşinle aynı yatakta yatamazsın, ayıp ayrı ayrı yerlerde yatacaksınız '' ilk zamanlar birşey demedim herhalde adetleri böyle dedim ve kayınvalidemin evleri 3 katlı en üst katta bekar kaynım var tek bir odasını kullanıyor evin..neyse misafr olduk bunlara eşim annesi gilin kalıgı ortta katta yatıyor BEN İSE KAYNIMLA AYRI ODALARDA ÜST KATTAYIM ayrı yatıyorum yani eşimle mantıga bakın mantıga
YEMİNLE DİYORUM Kİ odada pijamalarımı giyerken kapı açık kalmış bilemedim kaynımın pat diye gelip içeri düşecegini beni askılı shirtli pijamamla gördü mü ben zonnnnk !
ohaoldumsmile
sonra kayınbabam benim üstte yattıgımı bile bile üst terasta üzümleri budayıp aşagının tuvaletini kullanmaya inmiş tabi haberim yok tuvalete uyandım gittim ki kayınbabam tuvalette resmen adamın k...cını gördüm mü :1shok:ve böyle böyle gördügüm birkaç sahne daha ve ne kadar mantıksız hesap edin ben kız eviyken asıl ayıp annemgilde gidip birbirimizin yatması olmalıyken ki böye birşeyi asla etmeyiz annem bir odayı bize verir orada birlikte yatarız AMA KAYINVALİDEM 3 KATLI DAİRESİNDE BİZİ BİR YATIRAMAZ AMA BEN BEKAR KAYNIMLA AYNI DAİREDE FARKLI ODALARDA YATABİLİRİM alın size mantık
oof üşütücektim az daha yazarken
delikafadulden
çok haklısınız kızlar çokk eşme hep dedim çok iyisin beni çok seversin bilirim ugrasırsın didinirsin bizim için bunuda bilirim dövmen yok sövmen yok evine baglısın bunuda bilirim dedim ama şu sessizligin...ah şu sessizligin içimden gelen herşeyi geçen ay suratına patlattım
erkek olsaydın dedim benim kocam beni kaynınla aynı dairede yatırıp aşagı inmezdin..gözleri doldu biz dedi böyle şeyleri ayı görmüyorduk ama sen diyene kadar bunu böyle düşünmedim dedi ben dedim böyle birisiyim ailem böyle size gelin geldiysem kendi örfümden yeter artık fire verdigim size biryere kadar uyarım artık uymam dedim zaten o olaylardan sonrada dahada asla kalmadım
anneme anlattım küplere bindi gelinler kuytu köşelerde yatırılır hatta dedi eşiyle birlikte madem eşinle yatırmayacaksa ayak dibine de yatırılmaz diye dün gecede geldi konuştuk uzun uzun off offf insan işte şöyle derdini açamayınca neyin ne oldugunu sindirdikleri için idrak edemiyor ama artık yeter bitti susma devirleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?