- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
canımcım guzel kardesım mesela daha ne yapıcaklarkı cıgrından cıkıcan gulum bıde sen nıye dusunuyosun gorumcenı eltını zırtını pırtını,kendını dusun kendı cekırdek aılenı dusun..ben olsam tepkım cok farklı olurdu ama sanagore demekkı yaptıkları seyler senı ısyan ettırecek kadar mühim değil.neyse bakalım artık..düşündüm canım düşünmedim değil ama öyleki ben onla görüşmeyi kessem bütün görümceler 3 tane görümcem var konuşmayacaklar kocama sürekli sızlanacaklar kayınvalidem keza yine öyle sürekli oglunun basının etini yiyecek bayramlarda seyranlarda ben konuşmazsam daha gidemem üstelikte yaşlı insanlar ölüm var kalım var işte düşündüm konuşmasam gitmesem bir başka konuşsam gitsem bir başka ama olay iyice büyürde çıgırından çıkarırsa beni tamamiyle biter herşey o kopma anını bekliyorum ama ne zamandır bilemem
ahh sadece bu yaptıklarıyla kalsa iyi
anlatayımda görün iyice
Benim kayınvalidemler izmirdeler evlendigimizde biz eşimle 2 sene farklı bir şehirde oturduk işleri dolayısıyla sonra izmire geldik 3 senedir de izmirdeyiz..
biz kayınvalidemlere gittigimiz zaman kayınvalidem dedi ki '' bizde eşinle aynı yatakta yatamazsın, ayıp ayrı ayrı yerlerde yatacaksınız '' ilk zamanlar birşey demedim herhalde adetleri böyle dedim ve kayınvalidemin evleri 3 katlı en üst katta bekar kaynım var tek bir odasını kullanıyor evin..neyse misafr olduk bunlara eşim annesi gilin kalıgı ortta katta yatıyor BEN İSE KAYNIMLA AYRI ODALARDA ÜST KATTAYIM ayrı yatıyorum yani eşimle mantıga bakın mantıga
YEMİNLE DİYORUM Kİ odada pijamalarımı giyerken kapı açık kalmış bilemedim kaynımın pat diye gelip içeri düşecegini beni askılı shirtli pijamamla gördü mü ben zonnnnk !
ohaoldumsmile
sonra kayınbabam benim üstte yattıgımı bile bile üst terasta üzümleri budayıp aşagının tuvaletini kullanmaya inmiş tabi haberim yok tuvalete uyandım gittim ki kayınbabam tuvalette resmen adamın k...cını gördüm mü :1shok:
ve böyle böyle gördügüm birkaç sahne daha ve ne kadar mantıksız hesap edin ben kız eviyken asıl ayıp annemgilde gidip birbirimizin yatması olmalıyken ki böye birşeyi asla etmeyiz annem bir odayı bize verir orada birlikte yatarız AMA KAYINVALİDEM 3 KATLI DAİRESİNDE BİZİ BİR YATIRAMAZ AMA BEN BEKAR KAYNIMLA AYNI DAİREDE FARKLI ODALARDA YATABİLİRİM alın size mantık
oof üşütücektim az daha yazarken
delikafadulden
şok oldum resmen... ama eşinde kabahat senin... olur mu hiç ya? erkek adam son sözü söyleyecek orda işte!!!!
aL bendende o kadar aslinda arkadasinki iyi birsey ama cevap verse ezemezler ben öyle bir kelimeyi duydugumda aynaya bakin drdim valla ne derseniz deyin ben onu yutmam yada ceker gider esimin burnundan fitil fitil getirirdim ben kimsenin assagilacagi konusmalari sevmem beni assagilayani bend assagilarim bir daha o lafi sana diyemez kaynanam durdu durdu catti bana bir keresinde sustum en sonunda oglumun tukurugu yine everirim dmis ciktim bir bagirdim yeter artik dedim sus sus birazda sen susmayi ögren seni ben cokmu begeniyorum ddim ben sana koca buluyum dedim o bnim canimi yakti bende onun canini yaktim biraz adam oldu sonra:enbuyukkk:Ne sabır varmış sizde. Valla takdir ettim. Ben bu kadar dayanamazdım.
aL bendende o kadar aslinda arkadasinki iyi birsey ama cevap verse ezemezler ben öyle bir kelimeyi duydugumda aynaya bakin drdim valla ne derseniz deyin ben onu yutmam yada ceker gider esimin burnundan fitil fitil getirirdim ben kimsenin assagilacagi konusmalari sevmem beni assagilayani bend assagilarim bir daha o lafi sana diyemez kaynanam durdu durdu catti bana bir keresinde sustum en sonunda oglumun tukurugu yine everirim dmis ciktim bir bagirdim yeter artik dedim sus sus birazda sen susmayi ögren seni ben cokmu begeniyorum ddim ben sana koca buluyum dedim o bnim canimi yakti bende onun canini yaktim biraz adam oldu sonra:enbuyukkk:
ahh sadece bu yaptıklarıyla kalsa iyi
anlatayımda görün iyice
Benim kayınvalidemler izmirdeler evlendigimizde biz eşimle 2 sene farklı bir şehirde oturduk işleri dolayısıyla sonra izmire geldik 3 senedir de izmirdeyiz..
biz kayınvalidemlere gittigimiz zaman kayınvalidem dedi ki '' bizde eşinle aynı yatakta yatamazsın, ayıp ayrı ayrı yerlerde yatacaksınız '' ilk zamanlar birşey demedim herhalde adetleri böyle dedim ve kayınvalidemin evleri 3 katlı en üst katta bekar kaynım var tek bir odasını kullanıyor evin..neyse misafr olduk bunlara eşim annesi gilin kalıgı ortta katta yatıyor BEN İSE KAYNIMLA AYRI ODALARDA ÜST KATTAYIM ayrı yatıyorum yani eşimle mantıga bakın mantıga
YEMİNLE DİYORUM Kİ odada pijamalarımı giyerken kapı açık kalmış bilemedim kaynımın pat diye gelip içeri düşecegini beni askılı shirtli pijamamla gördü mü ben zonnnnk !
ohaoldumsmile
sonra kayınbabam benim üstte yattıgımı bile bile üst terasta üzümleri budayıp aşagının tuvaletini kullanmaya inmiş tabi haberim yok tuvalete uyandım gittim ki kayınbabam tuvalette resmen adamın k...cını gördüm mü :1shok:
ve böyle böyle gördügüm birkaç sahne daha ve ne kadar mantıksız hesap edin ben kız eviyken asıl ayıp annemgilde gidip birbirimizin yatması olmalıyken ki böye birşeyi asla etmeyiz annem bir odayı bize verir orada birlikte yatarız AMA KAYINVALİDEM 3 KATLI DAİRESİNDE BİZİ BİR YATIRAMAZ AMA BEN BEKAR KAYNIMLA AYNI DAİREDE FARKLI ODALARDA YATABİLİRİM alın size mantık
oof üşütücektim az daha yazarken
delikafadulden
ben kaynanalara kızamıyorum nedense. anlamıyorum bi insanın kocası 'niye ayrı yatalım anne. o benim eşim' deyip çözemez miydi en basitinden. bu kadar da edilgen davranmasını normal bulmuyorum eşlerin.
düşündüm canım düşünmedim değil ama öyleki ben onla görüşmeyi kessem bütün görümceler 3 tane görümcem var konuşmayacaklar kocama sürekli sızlanacaklar kayınvalidem keza yine öyle sürekli oglunun basının etini yiyecek bayramlarda seyranlarda ben konuşmazsam daha gidemem üstelikte yaşlı insanlar ölüm var kalım var işte düşündüm konuşmasam gitmesem bir başka konuşsam gitsem bir başka ama olay iyice büyürde çıgırından çıkarırsa beni tamamiyle biter herşey o kopma anını bekliyorum ama ne zamandır bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?