Kayınvalidemden nefret etmeye başladım..çok üzdü beni..

canımcım guzel kardesım mesela daha ne yapıcaklarkı cıgrından cıkıcan gulum bıde sen nıye dusunuyosun gorumcenı eltını zırtını pırtını,kendını dusun kendı cekırdek aılenı dusun..ben olsam tepkım cok farklı olurdu ama sanagore demekkı yaptıkları seyler senı ısyan ettırecek kadar mühim değil.neyse bakalım artık..

tıpkı benim kayınvalidem....ama benimki daha cadı..valla ben sana suç buldum ne diye tel edip adamdan sayıyosunki...benide arayıp uğraşmak istediler bikaç kez..açmadım htta numaramı değiştirip vermedim..anladılar..eşimde vermedi numaramı...şimdi cesaret edipte arayamazlar....ararsada ağzının payını alır...ben hiiiççç muhattap olmam..eşimle konuşurlar ben dinlerim eşime söylerim sessizce eşimde kkendi fikriymiş gibi onlara söyler...çatır çatır çatlar kaynana......ama ben ilk senemde tam köle isaura talılıyordum..allahım ne hakaret küfür ooffff..hatırladıkça kinim üçe katlanıyo....korkuyor artık benden....canımı çok yaktılar benim

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhh yuhhhhhhhhhhhh kadın sapık mı ya bu nasıl birşeydir..Kusura bakma da eşin bişey demiyor mu ya Allah ıshal etsin ya bu kadarına da cidden yuhhhhh yaniii alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Çok özür dilerim ama bu ne biçim insanlar.
Trajikomikler resmen ya
Yok eşinle aynı odada yatamaz mışsın?
Yok ya...
fesubhanallah...

Ne sabır varmış sizde. Valla takdir ettim. Ben bu kadar dayanamazdım.
aL bendende o kadar aslinda arkadasinki iyi birsey ama cevap verse ezemezler ben öyle bir kelimeyi duydugumda aynaya bakin drdim valla ne derseniz deyin ben onu yutmam yada ceker gider esimin burnundan fitil fitil getirirdim ben kimsenin assagilacagi konusmalari sevmem beni assagilayani bend assagilarim bir daha o lafi sana diyemez kaynanam durdu durdu catti bana bir keresinde sustum en sonunda oglumun tukurugu yine everirim dmis ciktim bir bagirdim yeter artik dedim sus sus birazda sen susmayi ögren seni ben cokmu begeniyorum ddim ben sana koca buluyum dedim o bnim canimi yakti bende onun canini yaktim biraz adam oldu sonra:enbuyukkk:

bende senin gibi düşünüyorum biraz dişli olmaz iseniz tepenize binmek ile kalmıyorlar yerleşiyorlar..

allah sabır versin cnm, zor iş seninki, mesafeli olmaya başla bencede, çok yüz verme, önce kendi aileni düşün, habire arama, boşver ne hali varsa görsün, merhaba merhaba o kadar..

bizimde sözümüz oldugu zamanlar daha iki kez görmüştüm kaynanamı, çok güleryüzlü iyi bi insandı, gözlerinin içi gülüyordu önce sevmiştim.

ama habire oğlunu övmeleri,biricik oglum bitanecik oğlum, bu kızımız kısmetmiş bitanecik ogluma bilmemne, bir de habire akrabalar komşular soruyor size uygun bir gelinmi, siz çok iyi bi ailesiniz size uygunmu, oğluna uygunmu die habire milletin lafını bana taşıdı, bunu evlerine daha ikinci gidişimde de iki gün boyunca yineleyince bende de sinirler gerilmişti tabi, ama olaflarına ragmen hiçsesimi çıkarmadım hep sustum. ona ragmen orda kaldıgımın ikinci günü yine tekrarladı komşular bize uygun olup olmadıgını soruyorlar diye.

aşkıma anlattım dedim böle olmaz habire bize uygunmu bilmemne, anasına söyledi böyle laflar deme üzülür diye. uygun olmasa tanışmazdınız demiş, sus artık demiş. oda haklısın düşünemedim demiş, neyse kapandı konu öyle.

yine bi kerede oğlum için, kızlar peşinde diyorlar, kaçırıcaklar oglunu diyorlar demesinmi, sözlenmişiz düşünün, aşkımda kaçıran kaçırdı dedi kesti sesini.

nişanım oldu bi kaç gün önce, ablalarım ne iyi bi kayınvaliden var harika çok şanslısın falan dediler, bi de bohçamı güzelce süslemiş çok özenmiş belli memnun oldum ama o gereksiz konuşmaları aklımdan da çıkmıyor işre.

Ablamlara, anneme anlatmıştım bu yaptıklarını, annem özellikle sinirlenmişti o laflarına,
tamam belki çok büyütülecek şeyler deil ama kaynanalar için gerçekten oğulları bitane, kızım diyorlar ama gercekten kızı gibi görmüyorlar aslında, benim güvenimi sarstı mesela o laflarıyla bile, mesafeli oldum hemen kendimi çektim ister istemez.

Düşünün bu uygunmu deilmi muhabbeti bile beni deli gibi üzdü ki size yaptıkları cok vicdansızca çok sinir bozucu mesafeyi artırın ve mümkün oldugunca uzak durun derim

Canıms en bunlara ragmen yine çok iyi davranmışsın ya bu kadına iyi dayanmışsın ne demek ayrı yatmak kimse ayrı yatıramaz beni mesela eşimle, ne saçmalık bu okurken nasıl sinirlendim anlatamam sen çok susmuşsun ya kendine gelsin o kadın hakkaten, artık susma dayanma bunlara ya, sesini çıkar hayır de artık şu kadına bence. ne hakla karışıyor yatmanıza yatmamanıza.

bence alttanalma artık , ben ayrı yatamam demeliydin , sesini çıkar bence artık, sen böyle yaptıkça ezmeye başlamış seni.mesafeli olup, istemedigin saçma sapan şeyleri yapmanı istemesine, ve sana laf sölemesine izin verme mümkün oldugunca uzak dur yani dinleme o kadını ya.

ne kadar sabırlıymışsın canım yaa..
bu kadar kendini ezdirme ama yazık yaa.
biraz araya mesafe koymalısın.hatta hiç görüşmeki anlasın hatalarını ..sen sürekli altdan ala ala bu hale getirmişsin kadını.biraz tepkilerini göstericeksin ki bir daha sana birşey diyebilirmi bak gör..
brde ne demek ayrı yatmak öyle saçmalık olurmu yaaa.nasıl kabul ediyorsun.eşin nasıl kabul ediyor anlamadım.
böyle saçmalık olurmu yaaa.

ben kaynanalara kızamıyorum nedense. anlamıyorum bi insanın kocası 'niye ayrı yatalım anne. o benim eşim' deyip çözemez miydi en basitinden. bu kadar da edilgen davranmasını normal bulmuyorum eşlerin.

ben kaynanalara kızamıyorum nedense. anlamıyorum bi insanın kocası 'niye ayrı yatalım anne. o benim eşim' deyip çözemez miydi en basitinden. bu kadar da edilgen davranmasını normal bulmuyorum eşlerin.

kaydirigubbakcemile5

bende 5. yılımda patladım sabrettim sabrettim bardaktan taştı. artık korkmuyorum o ksdar ondan uğraşsam didinsem iyi olmaya çalışsamda bişey değişmiyor nasıl olsa dedim artık sallamıyorum kendi bilir. ben bildiğim gibi davranırım ister hoşnut olsun ister olmasın. kendi bilir. ha tabi eski halimi şimdi mumla arıyordur. arasın. kendi istedi bunuzemuszemus

bence kaynananı boşver, eşinin başının etini yemen gereken bir durum var ortada. bu işi sen çözemezsin o çözecek. ayrıca eşin yokken onların yanına gitmemeni, görüşmemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…