- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Aynen katılıyorum. Açık yürekli davranın oda bir anne , oda bir annenin evladı anlayış gösterecektir.tatlım burda tamda karsı komsum senın durumunda. oncelıkle basın saolulsun. annelerın yerı asla dolmaz kı annen sag bıle olsa gene annen gıbı olmayacak. o arkdasımdA anne demıyor teyze dıyor ama kvsı hıc sorun etmemış bu durumu olsun demış. ama bazı ınsanlar b unu kabullenmek ıstemeyebılır. sen bu durumu kv. gelınce ona anlat kı bence aynen soyle de. atıyorım ayse teyze bıraz konusalım de. senı cok sevıyorum sana karsı saygısızlık yapmak ıstemem ıstemıyorumda ama ben ıcımden cok gelse de dılımle anne dıyemıyorum. annem cok baska. onu cok ozluyorum. ızın verırsen bı sure daha teyze dıyeyım falan de. ne dıycek kadın olmaz mı dıycek bıde yenı evlısın. sonra da oyle kalır gıder.. hem sana bıse dıyım mı kv yle ısını hallettın mı esınde bısey dıyemez
9yillik evliligimdevkv.anne demedim icimden gelmedi ne yazik, bi kac sefer deme girisimlerim oldu ancak basarisiz... Yanimdayken kv telefonla konusmak skinti oluyor kadincagiz arayan kisiye selam soyluyor eee o soyluyorda ben nasil soyliycem tek o anlarda skinti yasiyorum ve x.annenin selami var diyorum mecbur,hic icime sindiremiyorum keske bu sekilde olmasaydi, simdi dahada zor aradan 9yil gecmis asla soyliyemem kizimin babannesi diye bahsediyorum bazi ortamlarda veya esimin annesi. Esimin babasinada baba diyemiyorum ustelik... biraz zorlayin kendinizi diycegniz varsa agizdan cikar zaten yoksada neyapsaniz diyemezsiniz..
bacımı burdada budum.
bende dıyemıyorum maalesef 6 yıldır evlıyım ama olmuyor.laf arasında soyluyorum ama dırek ona hıtab ederken dıyemıyorum ozelıkle yaptığım bısey degıl ama olmuyor.aynı esra gıbı babaannemız felan dıyorum bende
Bir aylık evliyim, eşimin annesine nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum. Başka bir şehirdeyiz, ama yaklaşık iki saatlik bir mesafe var arada dolayısıyla görüşmeleriniz gelmemiz gitmemiz olacak ama ben anne diyemiyorum yani çok zoruma gidiyor. Yakın zamanda annesi bize gelecek ve şehir dışı olduğu için kalacak biraz bu durumda ona nasıl hitap edeyim..... Mesela x anne desem adını getirsem önüne çok mu abes olur...Sizler zorlandınız mı ben henüz hiç anne demedim teyze diyordum ama şimdi evliyim teyze çok abes kaçacak.
Eşim benim babama isteme akşamı baba demeye başladı keza bütün akrabalarıma halalarıma teyzelerime de...
Annem vefat etti benim ve anne kelimesini kullanmak ağırıma gidiyor bu yüzden. Benim için özel bir kelime gibi geliyor. Saçma gelecek ama bazen evde yalnızken sesli sesli anne derim kendi kendime tekrarlıyorum annem hayattaykenki zamanlar gibi his oluşuyor içimde mutlu oluyorum. Şimdi anne desem o kelime eskiyecek ben demek istemiyorum öyle...( ne yapayım sizce
Annesi kırılır mı darılır mı bilemiyorum ki bir de nasıl davranmam lazım sen diye mi hitap edeyim siz diye mi. Zaten ben de pek konuşkan değilim o da kendi halinde sessiz biri alınır söylemez de...Ne yapmam lazım ??
"anne" kelimesi "kızım" diyen kayınvalidelere yakışıyo
Eğer seni gerçekden kendi kızı gibi görüyorsa de alıştır dilini değilse deme..
Hiç demedim dememde gerçi görüşmüyorum ben sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?