Kv size o cümleyi kurmuşsa kafasını bile kırabilirdinizDaha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.
Daha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.
Bağırmadiniz mı yani ?Daha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.
Eşiniz onlaramı inanmış ?
Hiç ardını arama bence operasyon geçirdiğinde gitmişsin işte özür yerine saysın o kadar laftan sonra geçmiş olsuna gitmek birde daha olay tazeyken ekstradan özür filan bekliyolarsa asla dileme
Bağırmadiniz mı yani ?
Eşinle aran nasil? Anneci mi yoksa adaletli mi? Isim konusunda neye bagladiniz?
kaynana kayınbaba neden eşlerin dünyaya getirecekleri çocuğun adının verilmesine karışırlar anlayamıyorum..bıraksınlar karı koca kendileri versin adını..Daha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.
Esinin ne söylediği onemli bence burda, kv istedigi kadar sacmalasin.. Karisini hicbi seye saymayıp annesi ne isterse onu memnun etmeye ugrasan herifler de cok..Çoğunlukla adaletli. Ama bu şekilde doldurulmaya devam edilirse nasıl devam eder bilmiyorum. İsim konusunda da annesine isim hakkı eşimdedir anne sen karışma dedi. İsmi ben koyuyorum ama kv yine de siz kimliğe ne yazdırırsanız yazdırın ben istediğim isimle seslenirim diye inat ediyor.
Eşin sıkıntı etmediyse umursama boşver. Neler unutulmuyor ki bu da unutulacaktır.Daha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.
Ortamin gerilmesi cook sacma. He he diyip gecmeyimi bilmiyorsunuz anlamiyorum. Sonucta cocugu sen tasiyorsun sen ne dersen o olur cocugun adi benim kendi annemde sectigim isimlere olumsuz yorum yapar gerilme geregi duymadim hicDaha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?