Kayınvalideme Bağırmışım...

Böyleleriyle ne kadar mesafe o kadar huzur diyorum ben.Tabi ilişkin kadar beklentilerin de mesafeli olmalı.Bu kadar sıklıkla problem çıkaran birilerinin varlığı veya yokluğu benim için birşey ifade etmez.Hiçbirşey sağlığımdan ailemden huzurumdan önemli olamaz.Yoksay geç eşinle aranı iyi tut bebeğini düşün.

Kv size o cümleyi kurmuşsa kafasını bile kırabilirdiniz

Ben aile ilişkilerinde pek konuları didiklemiyorum yav he he deyip geçiyorum. Zaten stresli bi dönemdesiniz belli ki bebeğinize odaklanın boşverin kv tayfasını.

Size bi laf söyliyim mi
Fazla samimiyet tez ayrılık getiririr.
Demek istedigimi anlamışsınızdır

Hiç ardını arama bence operasyon geçirdiğinde gitmişsin işte özür yerine saysın o kadar laftan sonra geçmiş olsuna gitmek birde daha olay tazeyken ekstradan özür filan bekliyolarsa asla dileme

Bağırmadiniz mı yani ?

Hiç ardını arama bence operasyon geçirdiğinde gitmişsin işte özür yerine saysın o kadar laftan sonra geçmiş olsuna gitmek birde daha olay tazeyken ekstradan özür filan bekliyolarsa asla dileme

Zaten asla özür dilemek gibi bir niyetim yok. Özür söz konusu olacaksa karşılıklı olmalı.

Bağırmadiniz mı yani ?

Bilmiyorum. Dediğim gibi gerginlik oldu. Tartıştık.Bu esnada sesler yükselmiştir muhtemelen. Ama tek sesi yükselen ben değilimdir buna eminim. Kv sevgi dolu dememiştir sen de 6 yılda bir çocuk doğuramadın diye.

Eşinle aran nasil? Anneci mi yoksa adaletli mi? Isim konusunda neye bagladiniz?

Eşinle aran nasil? Anneci mi yoksa adaletli mi? Isim konusunda neye bagladiniz?

Çoğunlukla adaletli. Ama bu şekilde doldurulmaya devam edilirse nasıl devam eder bilmiyorum. İsim konusunda da annesine isim hakkı eşimdedir anne sen karışma dedi. İsmi ben koyuyorum ama kv yine de siz kimliğe ne yazdırırsanız yazdırın ben istediğim isimle seslenirim diye inat ediyor.

kaynana kayınbaba neden eşlerin dünyaya getirecekleri çocuğun adının verilmesine karışırlar anlayamıyorum..bıraksınlar karı koca kendileri versin adını..

Bağırdıysan bağırdın. Senin bağırdığını düşüneceğine önce kendi söylediği cümleye baksın. Kayinvalideler sırf oğullarıyla evli diye bir kızcağıza bu kadar yüklenmeyi normal buluyorsa gelinler de cevap verme hakkını bulur. Takma kafana yani

Esinin ne söylediği onemli bence burda, kv istedigi kadar sacmalasin.. Karisini hicbi seye saymayıp annesi ne isterse onu memnun etmeye ugrasan herifler de cok..

bence durduk yere konuyu açmayın,
mesafeli olun bakalım doğumda tavırları ne olacak..
bağırma konusunun da ileride lafı edilirse siz de cevap verirsiniz o zaman

O dediği lafa bırak bağırmak, çocuğumu falan göstermezdim.
Ne ayip..
Anne olmak isteyen bir kadını böyle yaralamak..

Bağırdım derdim ben olsam, kim ne derse desin, eşin de o lafa rağmen annesini mi haklı buluyor, öyleyse ona da ayıp.

Eşin sıkıntı etmediyse umursama boşver. Neler unutulmuyor ki bu da unutulacaktır.

Ortamin gerilmesi cook sacma. He he diyip gecmeyimi bilmiyorsunuz anlamiyorum. Sonucta cocugu sen tasiyorsun sen ne dersen o olur cocugun adi benim kendi annemde sectigim isimlere olumsuz yorum yapar gerilme geregi duymadim hic

ben sızın yerınızde olsam
bence ıyı bagıramamısım bagırsam boyle çen çen konusamazlardı zaten derdım
hıc kurcalamayın cıddıye almayın cahıllere ne anlatacaksınız bosverın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…