Kayınvalideme gidiyoruz :(

Ne desen haklısın. Canları istediği gibi konuşurlar sonra da ya şaka yapmış olurlar ya da sen yanlış anlamış olursun.
Eşimin annesi de öyle. Çok güzel laf çevirir. Nefret ediyorum ondan. Sesini bile duymaya tahammül edemiyorum artık.
Biz bir şey deyince kocaların surat 5 karış oluyor. Anneleri deyince her insan hata yapar oluyor.
Eşim de böyle davrandıkça ondan da iyice soğuyorum. Uzaklaştım çok uzaklaştım. Bana yaklaşmasını bile istemiyorum. Seviyorum ama geçmişi unutamıyorum ben.

Arkadaşlar kayınvalidem beni resmen kıskanıyor.Ne yapsam yaranamadım desem yeridir.10 gün sonra izne gideceğiz yanlarına ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.Sabredeyim 10 gün nasıl olsa gelir geçer diyorum ama öyle bi soğumuşumki telefonda sesini duysam sinir oluyorum.Doğum sevincimi yaşayamadım onun yüzünden ben.Şimdi kızım 7 aylık oldu doğumdan bu yana hiç görmediler ama doğumda da hastane odasında 7 kişi kaldık düşünebiliyormusunuz? Kayınpederim bile doğum yaptığım odada uyudu üstelik ben sezaryen olmuştum.Doğumdan öncede doğuma gelmek istediği için tartışmıştık ben annemi istedim başımda ama o illa bende gelicem diye tutturdu ve bu sebepten o gün eşimi aramış gelin bana gelme dedi terbiyesizlik yaptı bende onun yüzüne kapadım teli demiş,eşimle tartıştık o gün kanamam oldu 8 aylık hamileydim ve çocuğumu son noktaya gelmişken kaybedebilirdim sonrasında da hiç aramadı hastanelik olmuşsun kızım geçmiş olsun diye :( Zaten kızım dediğini hiç duymadım o ayrı mesele...Ben yapmacık bulurum diye söyleyemiyormuş.Şimdi bana torun sevdasından yanıp tutuşması hiç inandırıcı gelmiyor,o değilmiydi benim çocuğumu düşme noktasına getiren.Madem önemliydi neden hastaneye gittik o kadar arayıp sormadı?Yemek yaparım evlerine gittiğimizde bana yinede laf sokar böyle soğanı burda doğrasan sen evde kalırmışsın diyor :( Ona göre şaka ama ben kaldıramıyorum.O benden makarna istemişti akşam yemeğine ben 7 aylık hamile halimle uğraşıp mercimek köftesi yaptım kayınpederim çok seviyor diye sonucunda doğradığım soğanlar gözüne battı,köfteleri küçük sıkmışsın dedi bi kaba boşalttı kendisi yumruk boyutunda sıkmaya başladı.Sorduğumuzda ise saklama kabına koyacağım küçük küçük olunca yer kaplıyor dedi :( Ben mi çok abartıyorum yoksa haklımıyım yarıdımınıza ihtiyacım var.

sen abartmıyorsun kaynanan baya bayaaa gıcıkmışşşş
sen git ama hiç yüz verme cnm
iyi olmaya çalıştıkça bizi kullanıyorlar

ayyyy karıya bak,tam yolmalık
kanser eder adamı bu kaynanalar.
gençmiş senin kaynana,çektirir sana vallaha:52:
benimki 76 yaşında imanımı gevretiyor tabiri caizse:27:
eşime diyorum ya biraz daha genç olsaydı nefes aldırmazdı bana diyorum
tahmin edebiliyorum senin kaynanayı:53:

Cinlerim tepeme geldi valla, 3-5 küçük lafta olsa mide bulandırmaya yetiyor.

Bence gidin, ama herşeye çokta sıkmayın, abartıp huzurunuzuda kaçırmayın, yoksa vakit geçmez.

Maalesef ki hepimizin ortak noktası, bizim ki 4. senemizde vazgeçti, melek oldu. Ama yerler mi ? asla. Temkini elden bırakmamak lazım her durumda.

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Tek ümidim diğer oğlunu evlendirirse gelin yanında olur biz hep uzak olacağız mesleğimiz dolayısıyla biraz uğraşır bırakır diyolar.5 senen gider ama diyor çevrem ama bakalım :S

Benim yaş 46 bizdede halen kaynana katvgasi var,rahmetli babam senin kaynana ne zaman ölürse o vakit huzura erersin demişti bizimkide çok bilmiş ve sinsi her ailede var.mesela o fotoyu dillendirip eşinle tartışmaya neden olmuşlar bundan ne zevk alıyorlar anlamadım? Kaynanan kendi kaynanasının fotosunu buzdolaba asmış mı ?acaba!

bayıldım yaa süper bi lafmış :) cidden öyle :) allah rahmet eylesin babanıza nur içinde yatsın nokta atışı olmuş bu laf .

Bosver esinle bundan dolayi tartismayin kayinvalideni boyle kabul et degismez ama anladigi dilden konus boyle insanlar guzellikten iyilikten anlamazlar.

izinde kızımın kulağını deldirmeye kdr planlamış kadın ama gidelim görecek öyle o istiyo diye çocuğumun sağlığını çöpe atamam.Yemek yapma olayına gelince yapmicam,sen daha güzelini yapıyosun dicem, arkadaşlar bir de şunu atladım sabahları kapı çalmadan içeri dalma huyu var eşime sen uyar bu sefer gittiğimizde olmasın yoksa ben söylersem kötü olur dedim.

6 aylık hamileyken bana 15 saatlik otobüs yolculuğu yaptıran insanlar 7 aylık bebeği düşünmezler

Aynı şeyi 8,5 aylık hamileyken ben de yaşadım ve bu yüzden eşimi ve k.validemi hiç affetmeyeceğim.Yazları köylerine giderler bizi de bayramda çağırdılar eşim onları ben de eşimi kıramadığım için gittim ama facia bi yolculuk geçirdim.Sırf bu nedenden bile insan soğur kaynanasından.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kayınvalidem beni resmen kıskanıyor.Ne yapsam yaranamadım desem yeridir.10 gün sonra izne gideceğiz yanlarına ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.Sabredeyim 10 gün nasıl olsa gelir geçer diyorum ama öyle bi soğumuşumki telefonda sesini duysam sinir oluyorum.Doğum sevincimi yaşayamadım onun yüzünden ben.Şimdi kızım 7 aylık oldu doğumdan bu yana hiç görmediler ama doğumda da hastane odasında 7 kişi kaldık düşünebiliyormusunuz? Kayınpederim bile doğum yaptığım odada uyudu üstelik ben sezaryen olmuştum.Doğumdan öncede doğuma gelmek istediği için tartışmıştık ben annemi istedim başımda ama o illa bende gelicem diye tutturdu ve bu sebepten o gün eşimi aramış gelin bana gelme dedi terbiyesizlik yaptı bende onun yüzüne kapadım teli demiş,eşimle tartıştık o gün kanamam oldu 8 aylık hamileydim ve çocuğumu son noktaya gelmişken kaybedebilirdim sonrasında da hiç aramadı hastanelik olmuşsun kızım geçmiş olsun diye :( Zaten kızım dediğini hiç duymadım o ayrı mesele...Ben yapmacık bulurum diye söyleyemiyormuş.Şimdi bana torun sevdasından yanıp tutuşması hiç inandırıcı gelmiyor,o değilmiydi benim çocuğumu düşme noktasına getiren.Madem önemliydi neden hastaneye gittik o kadar arayıp sormadı?Yemek yaparım evlerine gittiğimizde bana yinede laf sokar böyle soğanı burda doğrasan sen evde kalırmışsın diyor :( Ona göre şaka ama ben kaldıramıyorum.O benden makarna istemişti akşam yemeğine ben 7 aylık hamile halimle uğraşıp mercimek köftesi yaptım kayınpederim çok seviyor diye sonucunda doğradığım soğanlar gözüne battı,köfteleri küçük sıkmışsın dedi bi kaba boşalttı kendisi yumruk boyutunda sıkmaya başladı.Sorduğumuzda ise saklama kabına koyacağım küçük küçük olunca yer kaplıyor dedi :( Ben mi çok abartıyorum yoksa haklımıyım yarıdımınıza ihtiyacım var.

kayinvaliden haksiz olabilir,yani belki gercekten saka yapiyor sakalari agir gelmis olabilir ama kirmiziyla isaretledigim yeri yanlis buldum,
tamam annenizi yaninizda istemekte haklisiniz ama bu kayinvalidenizinde gelmesine engel degil bence:51:

bide hemen gidip ogullarına ispiyonlamak yokmu sinir oluyorum..gitme doguma iste kız sadece annesini istemis ona nazı gecer onun yanında daha rahat oluyor belkide bu kadar olay yamaya gerek varmı hic anlamıyorum bu kayınvalideleri

bide hemen gidip ogullarına ispiyonlamak yokmu sinir oluyorum..gitme doguma iste kız sadece annesini istemis ona nazı gecer onun yanında daha rahat oluyor belkide bu kadar olay yamaya gerek varmı hic anlamıyorum bu kayınvalideleri

yama olmakla ne alakasi var:ssz:
kadin doguma gelmek istemeseydi bu seferde dogumuma gelmedi,
geliyimmi diye aramadi bile diyecektiniz:ssz:

kayinvaliden haksiz olabilir,yani belki gercekten saka yapiyor sakalari agir gelmis olabilir ama kirmiziyla isaretledigim yeri yanlis buldum,
tamam annenizi yaninizda istemekte haklisiniz ama bu kayinvalidenizinde gelmesine engel degil bence:51:

o halimle ben kayınpederimde dahil cümbür cemaat hastane odasında kaldık eve geldik yatak odasında yatıyorum diye küsmüşler bana ama onların yanında nasıl yatabilirim ayrıca ramazandaydı ve onlar oruç tutuyordu ben emziriyorum yemek yiyorum yataK odasında kalmam çok normal,ben bunların yaşanacağını biliyordum.Daha öncesinde yaşananlar var biraz öncede yazdım sabahları kapıyı çalmadan dalıyor içeriye bu ne kdr uygun? Bu tavırlarıyla soğudum deği doğuma normalde gelse artık huzursuz oluyorum

o halimle ben kayınpederimde dahil cümbür cemaat hastane odasında kaldık eve geldik yatak odasında yatıyorum diye küsmüşler bana ama onların yanında nasıl yatabilirim ayrıca ramazandaydı ve onlar oruç tutuyordu ben emziriyorum yemek yiyorum yataK odasında kalmam çok normal,ben bunların yaşanacağını biliyordum.Daha öncesinde yaşananlar var biraz öncede yazdım sabahları kapıyı çalmadan dalıyor içeriye bu ne kdr uygun? Bu tavırlarıyla soğudum deği doğuma normalde gelse artık huzursuz oluyorum

ben kayinvalidenize hakli demiyorum,sadece doguma gelmesini istememenizi yanlis buldum ama oda mubarek cumbur cemaat gelmis yanlis yapmis...:30:

niye hastane odasında kaldı o kadar kişi,evinize gönderseydiniz,nasıl hastaneymiş ki o kadar kişinin kalmasına müsaade etmiş:26:

yama olmakla ne alakasi var:ssz:
kadin doguma gelmek istemeseydi bu seferde dogumuma gelmedi,
geliyimmi diye aramadi bile diyecektiniz:ssz:

yama degil o yapmaya yazıcaktım ''p'' basmamıs:9:

ya ben bu kadar abartmaya gerek yok diye dusunuyorum tamam o istemis ama belliki bayanda kalabalık olsun istememis bunuda belirtmis kayınvalidesi hala niye kusluk yapıp bide ogluna sikayet ediyor cok cocukca

Son düzenleme:
insanlar neden sürücükler halinde yaşamak ister anlamış değilim

tamam teklif ettin,ama gelin istemiyor gelmeni daha neyin tantanası bu

yatsan gelin yattı olacak kalksan naz yapıyor hasta değil olacak

ana gibi var mı yahu

Ama yine de şükredin arada gidiyorsunuz

Back
X