Kayınvalideme gidiyoruz :(

yama degil o yapmaya yazıcaktım ''p'' basmamıs:9:

ya ben bu kadar abartmaya gerek yok diye dusunuyorum tamam o istemis ama belliki bayanda kalabalık olsun istememis bunuda belirtmis kayınvalidesi hala niye kusluk yapıp bide ogluna sikayet ediyor cok cocukca

hee bende yama dedin sandim :9: kusura bakma o zaman :9:
o konuda haklisin tek basina gelip kalmasinda mahsur yoktu ama butun ev halkinin ayni odada kalmasi yanlis tabi,
ee sikyaet eder tabi gelin beni istemiyor diye:27:

hee bende yama dedin sandim :9: kusura bakma o zaman :9:
o konuda haklisin tek basina gelip kalmasinda mahsur yoktu ama butun ev halkinin ayni odada kalmasi yanlis tabi,
ee sikyaet eder tabi gelin beni istemiyor diye:27:

neden herkesin hastane de kaldığı muamma,demekki konu sahibi eve yalnız girmelerini istemedi hepsi orada kaldı.gerçi o da tuhaf hastane nasıl izin verdi.:26:

Ben de benzer durumlar yaşıyorum.
Kayınvalidemi sevmem, aramızda bir çok sorun yaşandı, hamileyken ve doğumda da bir sürü sıkıntı yaşadım sağolsunlar.
Oğlum şimdi 7.5 aylık, 2 hafta önce gelip gördüler, ben de gelmelerini hiç istemesem de, eşimin hatrına gelsinler dedim,
pek ilgilenmedim, yanlarında da pek durmadım, öyle geçti.
Bir de hiçbirşey olmamış gibi havalar ısınınca çocğu alıp onlara gidecekmişim, başka şehirde oturuyorlar kendileri :)
Şaka gibi, işim yok tek başıma onlara gideceğim. Bana kalsa hiç gitmeyeceğimde , yazın tatilde mecburen gideceğiz yine.
Yine mümkün olduğunca onlarla vakit geçirmeyeceğim, oğlumla vakit geçireceğim, takmayacağım hiç yine.
Boşverin siz de öyle yapın, mümkün olduğunca muhatap olmayın.

neden herkesin hastane de kaldığı muamma,demekki konu sahibi eve yalnız girmelerini istemedi hepsi orada kaldı.gerçi o da tuhaf hastane nasıl izin verdi.:26:

konu sahibi gelmelerini hic istememiski :1::1:
hastahanede neden hepsi kaldi orayida anlamadim gercekten hastahane 7 kisiye nasil izin verdi özel oda falanmi tutmuslar acaba:26:

konu sahibi gelmelerini hic istememiski :1::1:
hastahanede neden hepsi kaldi orayida anlamadim gercekten hastahane 7 kisiye nasil izin verdi özel oda falanmi tutmuslar acaba:26:

özel oda bile olsa kalmalarına izin verileceğini zannetmiyorum ama ilginç bir hastaneymiş:26:

1,5 yıllık evliyiz yanlarında değilim 15 saatlik mesafe var ama telefonla bile yetiyor.Hayatımızı yönetmeye çalışıyor.Evi ordan alacakmışız emekli olunca.Eşim geçen izne gittiğimizde anne baba boş bi yere kdr varlar dedi insanın eşi var bundan sonra demişti msafirlikte,sabah kayınvalidem eşime sabaha kadar uyumadım sen ne demek istedin sen bizi boş bardak yerine koydun konuşmuyorum seninle falan diye baya azarladı.:)

Kusura bakma ama burda eşine kızdım.:45:

Oğlum böyle konuşsa ister istemez sinirlenirdim bende:50::50:

Üstüne gitmeyin
Kendinizi de ezdirmeyin:55:

Yaşlıda sayılmaz pek 43 yaşında falan ama şaka yollu bana sürekli laf söylüyor fotoğaf çektiriyor oğluyla bana diyorki kıskanç gelin sende gel :( sonra rahatsız olduğumu söylesem aman tövbe sana şaka yapmam bi daha diyor.Oğlunu öpüyodu teyzesinin yanında teyzesi dediki eyvah gelin eşin elden gidiyor dedi bende olsun tapusu bende dedim,onu unutmamış kurutmamış doğuma gelince bi şekilde söyledi şakayla karıştırdı hiç bitmeyen tapusuda bende canım dedi :S

tapusu hepp onunmuymus o nedemek yaaa oof garipya

hastanede özel oda tuttuk ve halamda orada görev yapıyor o yüzden.Kayınvalideme gelince biz doğum için başka bi ile gittik ama 20 dklık mesafede geri kalanı bebek doğunca doluştu odaya,ertesi günü zor gönderdik o evde beklese yatağım falan hazır olurdu evde olması daha iyiydi,bir de kayınvalidem anneme demezmi doğum yaptığım gün sen git işin vardır ben beklerim diye deli oldum

Kusura bakma ama burda eşine kızdım.:45:

Oğlum böyle konuşsa ister istemez sinirlenirdim bende:50::50:

Üstüne gitmeyin
Kendinizi de ezdirmeyin:55:

bu erkekler nerde ne konuşacağını bilmiyor ondan sonra bir çuval inciri berbat ediyorlar.karısına yalakalanmak için ettiği lafın ailesini kıracağı hiç mi aklına gelmedi acaba.allah korusunda birgün karısından boşanabilir ama aileyle boşanma gibi durum hiç bir zaman mümkün olmaz:50:

hastanede özel oda tuttuk ve halamda orada görev yapıyor o yüzden.Kayınvalideme gelince biz doğum için başka bi ile gittik ama 20 dklık mesafede geri kalanı bebek doğunca doluştu odaya,ertesi günü zor gönderdik o evde beklese yatağım falan hazır olurdu evde olması daha iyiydi,bir de kayınvalidem anneme demezmi doğum yaptığım gün sen git işin vardır ben beklerim diye deli oldum

hımmmm demekki her yerde bir dayın olmalı diye boşuna demiyorlar.ikinci doğumumu yaptığımda büyük oğlumu kardeşini göstermek için zor bela içeri sokmuştuk:34:

ay87, elbetteki sizi anlamadığı üzdüğü zamanlar olmuştur- olmuş fakat bana kalırsa siz içinizde çok büyüttüğünüz için bazı durumlar gereğinden fazla aklınıza takılıyor.

Nomal olan şakalaşmalar olur, eğer yerinden fazlasıyla tatlı dille uyarırsınız.

Dediğim gibi sevmediğiniz için ne dese takıyorsunuz; bu da onun her hareketini haksız kılıyor.

Haksızlığa uğramamak için haksızlık yapmayın olur mu ?

Sizde bir annesiniz.. Onu anlamaya çalışın, sizi üzdüğü zamanlarda ise onu tatlı dille uyarın.

Çünkü anlattığınız kadarıyla size kötülük yapmış bir kadın değil.

Belki siz kendinizi iyi bir dille anlatmayı bilmiyorsunuz.

.............

Bu tapu konuları geçtiğinde de '' bu tür konuşmalar bizlere yakışmıyori, şaka da olsa yapmayalım olur mu '' deyin ve köşeye çekilin.

Gerçekten hoş bir konuşma geçmemiş.

Son düzenleme:
1,5 yıllık evliyiz yanlarında değilim 15 saatlik mesafe var ama telefonla bile yetiyor.Hayatımızı yönetmeye çalışıyor.Evi ordan alacakmışız emekli olunca.Eşim geçen izne gittiğimizde anne baba boş bi yere kdr varlar dedi insanın eşi var bundan sonra demişti msafirlikte,sabah kayınvalidem eşime sabaha kadar uyumadım sen ne demek istedin sen bizi boş bardak yerine koydun konuşmuyorum seninle falan diye baya azarladı.:)

Off aynı kaynana bendede var nefret ediyorum görmek bile istemiyorum doğumdan sonra gelickler mecbur torunlarını görmeye onu bile istemiyorum ama eşimin ailesi sonuçta bi şekilde katlanmak zorundayım yoksa eşimi kaybedicem eşimle hiç bir sorunumuz yok ama onlar yüzünden aramız bozuluyor off bizde uzaktayız ama aynen seninki gibi telefonda yetiyor ama neyse iyiki yakında değiliz yoksa nasıl çekilirdi bilmiyorum

Tesbit etmem gerekirse doğum esnasında kaynanaların empati yoksun oluşundan gelinlerin sevgisi ve saygısı bitiyor yada azalıyor ne tür hata ve düşencesizlik varsa yapılıyor bence ilk önce gelinin annesi kızının yanında bulunmasa bu yanlışları,kırılmaları aza indiriyor,tabi damat sinsilik yapmazsa kendini düşünmeyip hanımının ve bebeği sağlığını önemsiyorsa kaynana gelsin ama sonra .Doğum esnasında bebek ve anne önemli onun önünde kavgalar,çekişmeler olmamalı olabildiğince ana adayı ne istiyorsa o yapılmalı kaynana kesinlikle önplana çıkmamalı fesatlığından,egoistliğinden

Tesbit etmem gerekirse doğum esnasında kaynanaların empati yoksun oluşundan gelinlerin sevgisi ve saygısı bitiyor yada azalıyor ne tür hata ve düşencesizlik varsa yapılıyor bence ilk önce gelinin annesi kızının yanında bulunmasa bu yanlışları,kırılmaları aza indiriyor,tabi damat sinsilik yapmazsa kendini düşünmeyip hanımının ve bebeği sağlığını önemsiyorsa kaynana gelsin ama sonra .Doğum esnasında bebek ve anne önemli onun önünde kavgalar,çekişmeler olmamalı olabildiğince ana adayı ne istiyorsa o yapılmalı kaynana kesinlikle önplana çıkmamalı fesatlığından,egoistliğinden

Aynen katılıyorum hem doğum esnasında bize annemizden başka kim yakın olabilirki herşeyini utanmadan sıkılmadan istersin annenden zaten sıkıntı stres vardır annen kadar kimse destek olamaz sana

tüm yorumlarınıza istinaden söylüyorum;

ne büyük büyüklüğünü bilmiş,ne de küçük küçüklüğünü....

siz de birşey desin de cevabı yapıştırayım diye bakıyorsunuz

uzuyor da uzuyor

eşiniz çok büyük bir gaf yapmış,size yaranmak uğruna

bugün durduk yere ailesine,anasına bu lafı diyen adam yarın size de aynısını der kusura bakmayın

nasıl bir zihniyetse...

sizi çok boğmuşlar iç içe olmak istemişler bunalmışsınız

ama öyle mendebur bir kadın da yok ortada

ne kadar şanslısınız ki arada gidiyorsunuz

aynı evde yaşayanları düşünün

Back
X