• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme Hakaret

Aman şakın eşinize söylemeyin.Kesin gider,kavga çıkar olaylar büyür.Adamın kendi terbiyesizliği,kendi ayıbı.

El ilanı sizi suçlu durumuna sokabilir yalnız. Ticari itibarı zedeleme vs. Gibi bir durum oluşursa yani şikayet de ederlerse sizi başınız ağrıyabilir. İllaki konuşacaksanız dışarıya çağırın da konuşun bari. Bıçakların olduğu ortamda konuşmayın.

olsun valla göze alırım onu, en azından mahkemelik filan olursak hakareti itiraf ettirebilirim.
çok sakin konuşucam mümkünse o pisliği dışarı çıkarttırıcam görüntülü kayda filan da alırım.

olsun valla göze alırım onu, en azından mahkemelik filan olursak hakareti itiraf ettirebilirim.
çok sakin konuşucam mümkünse o pisliği dışarı çıkarttırıcam görüntülü kayda filan da alırım.

Neden ve nasıl itiraf etsin ki. Yani işleri bu denli büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Yine duyacak bu sefer eşiniz. Dışarı çağırıp uyarın madem. Eşinize de alışverişi kestiğinizi söylersiniz yeterli bence.

bakin bu da sizi suçlu duruma sokabilir yani gizlicd görüntü almak
keske sahit olsa da sikayetci olsanız

El ilanı sizi suçlu durumuna sokabilir yalnız. Ticari itibarı zedeleme vs. Gibi bir durum oluşursa yani şikayet de ederlerse sizi başınız ağrıyabilir. İllaki konuşacaksanız dışarıya çağırın da konuşun bari. Bıçakların olduğu ortamda konuşmayın.
Evet ticari itibari zedeliyor hakkımızda kötü seyler yazıyor diye bir de dava acma hakkı dogar adamlara
İşin kötüsü bozuk et satsa onu ispatlayabilirsin ama böyle küfürun falan ispatı zor kimse de şahitlik yapmak istemez zaten cok karışacak tipler olsaydı
-sen ne diyorsun annen yaşındaki kadina diye araya girerlerdi

Ben eşiyle konuşmasından yanayım

2 şahit olsa direk savcılığa şikayet edip bu insan müsveddesini kapınızda yalvartırdınız. Yok mu ki şahitlik edecek. Hem de para cezası da keserdi mahkeme buna.
Aman bacım gidip dövdürmeyin falan başınız belaya girer.

Hanımlar merhaba
Çok canımı sıkan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Dün kayınvalidem her zaman alış-veriş yaptığı kasaba giderek et istemiş. Kasap çırağı da eti yanlış vermiş. Kayınvalidem güzel bir dille değiştirmesini istemiş.
Çırak terslemiş, o da "böyle yaparsanız bir daha buradan alışveriş yapmam" deyince çırak "s... git" demiş. Kayınvalidem "sen ne diyorsun?" deyince de o pislik; "görüyor musunuz çingene kadın bana iftira atıyor" demiş.
Kasabın sahibi ve içerdeki müşteriler de öylece izlemiş.

Olayla ilgili çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum fakat şunu bilin ki kayınvalidem asla kötü konuşacak tersleyecek bir kadın değildir. On yıldır tanıyorum bazen ben çıldırıyorum "nasıl şu kişiye ağzının payını vermezsin?" diye... Ağzı var dili yok kendi halinde bir kadın. Çok sıkıntı çekmiş çok ezilmiş ondan dolayı çok pasif.
Bu olay çok ağırına gitmiş fakat ailenin erkeklerinden olayı saklamak istiyor başları belaya girer diye...
Ama ben böyle düşünmüyorum, ne olacaksa olsun bunu yanlarına bırakacak değilim.
İki gündür bir taraftan olayı eşime anlatmamak için kendimi zor tutuyorum, öbür yandan oraya gidip ağzıma ne gelirse saymak isteğimi bastırmaya çalışıyorum.
Bir şey yapmam lazım aklımda bazı fikirler var ama sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Kayinvalidesini korumak isteyen ender gelinlerden oldugunuz icin tebrik ederim demek vicdanli birisiniz.Bence bu bile onun kalbini onarmıştır

2 şahit olsa direk savcılığa şikayet edip bu insan müsveddesini kapınızda yalvartırdınız. Yok mu ki şahitlik edecek. Hem de para cezası da keserdi mahkeme buna.
Aman bacım gidip dövdürmeyin falan başınız belaya girer.

orada tepki gösteren bir babayiğit olsa ne yapar eder bulurdum hep kanuni yolları tercih ederim bunun için ama işte delil yok ispat yok... unutmaya çalışacağız mecburen
teşekkür ederim :)

Kayinvalidesini korumak isteyen ender gelinlerden oldugunuz icin tebrik ederim demek vicdanli birisiniz.Bence bu bile onun kalbini onarmıştır

o bana hep çok iyi davranır kızı olsa ancak bu kadar olurdu, benim de bunun kıymetini bilip ona evlat gibi davranmam gerek diye düşünürüm hep
çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz sevgiler :)

erkekleri karıştırmadan kendiniz gidip ağzınıza geleni söyleyin bence.

gidip konuşma niyetim var tabi durum tespiti de yapıcam çirkeflikse çirkeflik
dükkan sahibini muhatap alıcam adam gibi konuşursa ben de öyle konuşurum tek de gitmeyeceğim yanımda eşimin büyük teyzesi olacak muhtemelen.
bakalım yarın ya da öbür gün giderim içimde kaldı ne yapayım

Hanımlar merhaba
Çok canımı sıkan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Dün kayınvalidem her zaman alış-veriş yaptığı kasaba giderek et istemiş. Kasap çırağı da eti yanlış vermiş. Kayınvalidem güzel bir dille değiştirmesini istemiş.
Çırak terslemiş, o da "böyle yaparsanız bir daha buradan alışveriş yapmam" deyince çırak "s... git" demiş. Kayınvalidem "sen ne diyorsun?" deyince de o pislik; "görüyor musunuz çingene kadın bana iftira atıyor" demiş.
Kasabın sahibi ve içerdeki müşteriler de öylece izlemiş.

Olayla ilgili çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum fakat şunu bilin ki kayınvalidem asla kötü konuşacak tersleyecek bir kadın değildir. On yıldır tanıyorum bazen ben çıldırıyorum "nasıl şu kişiye ağzının payını vermezsin?" diye... Ağzı var dili yok kendi halinde bir kadın. Çok sıkıntı çekmiş çok ezilmiş ondan dolayı çok pasif.
Bu olay çok ağırına gitmiş fakat ailenin erkeklerinden olayı saklamak istiyor başları belaya girer diye...
Ama ben böyle düşünmüyorum, ne olacaksa olsun bunu yanlarına bırakacak değilim.
İki gündür bir taraftan olayı eşime anlatmamak için kendimi zor tutuyorum, öbür yandan oraya gidip ağzıma ne gelirse saymak isteğimi bastırmaya çalışıyorum.
Bir şey yapmam lazım aklımda bazı fikirler var ama sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Ay kv harika biriymiş ya Allah im ne kadar iyi dünyada iyi iv de de varmis .
Neyse konuya geleyim bence birine anlat sakince böyle ya da en sakini kim ailede gitsin hesap sorsun ya da şikayet edin tüketici hakları bakıyor mu bilmem bir de şahit lazım. Ama esnaflar odasına gidilebilir

Ay kv harika biriymiş ya Allah im ne kadar iyi dünyada iyi iv de de varmis .
Neyse konuya geleyim bence birine anlat sakince böyle ya da en sakini kim ailede gitsin hesap sorsun ya da şikayet edin tüketici hakları bakıyor mu bilmem bir de şahit lazım. Ama esnaflar odasına gidilebilir

kendisi kayınvalidesinden ve kendi eşinden çok kötülük gördüğü halde bana çok güzel davranır. ben de layık olmaya çalışıyorum:)

oraya gittiğimde sorucam annemlere, şahit olanları tanıyorlar mıydı diye, tanıdıksa gidip konuşucam onlarla belli olmaz belki şahitlik etmeyi kabul ederler o zaman direkt mahkemeye veririm. dükkan sahibiyle de konuşucam bakalım duruma göre ne olacak?

Back
X