Kayınvalideme icra gelecek

dediklerine kısmen katılıyorum. erkekler olaylara daha notr yaklaşıyorlar kadınlar yapısal olarak çok açıdan baktığı için çok yönlü düşünüyor dolayısıyla kombinasyonlar çok oluyor. aynı ortamda çok kadının bir çok kombinasyonu çatıştığı için karmaşa olabiliyor. tamamen ben de genel bir eleştiri yapmakla birlikte yazılan brotherhood un anlamı pekiştirdiğini bir tek kelimeyi bilen anlayabilir. bir sürü insan için bir şey ifade etmediğini düşünüyorum. o yüzden gereksiz geldi bana.

Size gereksiz gelmiş olabilir ama bana göre gerekli.

tabi fake dükkan yokki kirasını alsınlar besbelli yalan işte:1:
dün eşime söyledim bebek doğurdum bi kıytırık kolye aldın bana doğum hediyesii üstüme ev araba istiyomm ben beeeee dedimm hemen hanım yeterki iste dedii:1::1::1:

kişi gerçek bence eski konuları var. yeni üyelik değil ama anlattıkları hayal ürünü gibi geldi bana da.

kişi gerçek bence eski konuları var. yeni üyelik değil ama anlattıkları hayal ürünü gibi geldi bana da.

edasumun daha önceki konularıyla,son iki konusu arasında çok çok fark var.sanki şu anda farklı biri yazıyor.hatta daha önceki konusunda bunu sormuştum edasuma ve yeterli bir cevap alamamıştım:50:

kişi gerçek evet, bence eşi kartını ve telefonunu evde bıraktı, buda istediği bişeyi almak istiyordu ama eşi almıyordu şifresini öğrenmek için böyle bir yalana başvurdu sonrada uzattı ve saçmalamaya başladı...

edasumun daha önceki konularıyla,son iki konusu arasında çok çok fark var.sanki şu anda farklı biri yazıyor.hatta daha önceki konusunda bunu sormuştum edasuma ve yeterli bir cevap alamamıştım:50:

zaten kendisi kayıplarda sanırım... biz takılıyoruz kendimizce:1:

kişi gerçek evet, bence eşi kartını ve telefonunu evde bıraktı, buda istediği bişeyi almak istiyordu ama eşi almıyordu şifresini öğrenmek için böyle bir yalana başvurdu sonrada uzattı ve saçmalamaya başladı...

bence de...olay bundan ibaret.. bilgisizliği de birleşince komedya çıktı ortaya.

zaten kendisi kayıplarda sanırım... biz takılıyoruz kendimizce:1:

edasumun önceki konularına göre daha 8 aylık bebeği var ama şu anda ne hikmetse tüp bebek tedavisi görüyor.:50:
daha küçücük bir bebeği olan birine hangi dr.tüp bebek tedavisi uygular,yada ne akla hizmetle normal hamile kalabilmiş biri daha minicik bir bebeği varken tüp bebek tedavisi ister:34:

edasumun önceki konularına göre daha 8 aylık bebeği var ama şu anda ne hikmetse tüp bebek tedavisi görüyor.:50:
daha küçücük bir bebeği olan birine hangi dr.tüp bebek tedavisi uygular,yada ne akla hizmetle normal hamile kalabilmiş biri daha minicik bir bebeği varken tüp bebek tedavisi ister:34:

müthişsin bacım :nazar:

her dediği bir bir belirsiz yani. ben arkadaşı ilk bu konuda tanıdım da.. bu platformda ilk kez rast geldim bu raddede olan birine.

her dediği bir bir belirsiz yani. ben arkadaşı ilk bu konuda tanıdım da.. bu platformda ilk kez rast geldim bu raddede olan birine.

eski konularına bakarsanız yazı ve anlatım farkları da olduğu aşikar:50:

Sevgili Kazen

Konu her ne kadar ilgi çekici olsa da bence çok çirkin yerlere gidiyor artık. İnsanların egolarını tatmin etme merkezine dönüştüğünü düşünür hale geldim. Hatta tam bir dedikodu alanına dönüştü. Ben bir kadın olarak hemcinslerimin içine düştüğü bu cehalete utanıyorum doğrusu. Bu yüzden senden konuyu kapatmanı rica ediyorum.

Öyle güzel özetlenmiş ki ! Bu mesaj sonrasında konuyu kapadım ...

Back
X