Kayınvalideme icra gelecek

kafamı öyle bir karıştırdınız ki şuan ki yazdığınıda anlayamadım zorlanıyorum..
başta hırsız oldum
bu işin içinde bir iş var denildi
yalancı yerine konuldum
kadına yardım et madem denildi
etmeye karar verdim,kadının bu durumundan faydalanmaya calışan iki yüzlü oldum
yardım ettim,bu işler böyle olunmaz dedi
şuan ne olduğumu anlayamadım sabah ola hayrola erkenden kaynanamın kapısını çalarım,alır kaynanamı giderim evkura
kocaya ulaşamadım buna ne iftira gelecek acep...:44:
ben normlade zırt pırt arayan bırısı değilim ki,çocuğumuz için rızkımız için adam didinip duruyor,ikinci çocuğu yapmaya karar verdık maaşallah okadar ıyıyız ki:nazar:

benim algım çok şükür yerinde hanımefendi. okuma yazmam da var. ne yazdığınız yukarda apaçık. kimse sizin kafanızı falan karıştırmadı. size kaç defa söylenmiş o şekilde icra gelmeyeceği. Ama siz o kadar çıkarcı duygulara girmişsiniz ki bu olayı nasıl lehime çeviririm düşüncesiyle yazılan yorumlara dikkat bile etmemişsiniz.

ha bu arada ipekcim senın halletmen gereken başka problemlerın var ,,şu mühendis hanımdan ne haber hergün eşini evden alan kahkahalarla işe götüren bunları kendı annenden duyduğun problemlerını atlat canım....ben çalışmıyorum evımdeyım üstelikte eşimde maaş bağladı çatlayıp patlayabılırsın ama sen işte çalışırken eşin kimlerle ne durumlarda orasını sen düşün

Siz cok tehlikeli bir insansınız. Kalbiniz kapkara!

burdakı bı cok ınsan en azından sen gibi kocasından gelecek paraya baglı degıl bu da senın aciz oldugunu gösterır bence ...

konu açılır
çelişkili msjlar yazılır
bunu farkeden üyenin eski konusuyla alay edilir
lütfen konum kapansın diye msj atılır
bir kere de değişsin bu durum kaç yaşında insanlarız yahu:ssz:

sen kendini ne sanıyorsun şu laflara bak, eşi kira bağlamışmış eşine muhtaç bir bayansın sende.... çalışmak ayıp değil hatta çok güzel birşey kocasının eline bakmıyor kendi ekonomik özgürlüğü var 2 gün sonra kocası kapının önüne koysa senin gibi elinde 5 kuruş olmadan ortada kalmaktansa ayaklarının üstünde çok rahat durabilecek bir arkadaş, ne kadar art niyetli ve kötü düşünceli olduğunu bu yorumunlada çok güzel belli ettin.....:4::4::4::4:

kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...

ha bu arada ipekcim senın halletmen gereken başka problemlerın var ,,şu mühendis hanımdan ne haber hergün eşini evden alan kahkahalarla işe götüren bunları kendı annenden duyduğun problemlerını atlat canım....ben çalışmıyorum evımdeyım üstelikte eşimde maaş bağladı çatlayıp patlayabılırsın ama sen işte çalışırken eşin kimlerle ne durumlarda orasını sen düşün

ay hiç güleceeem yoktu....sen benimle aşık mı atmaya çalışıyorsun. önce hesap kartıyla, kredi kartı arasındaki farkı öğren...evlilik götürmek bir sanattır güzelim ama böyle gelişi güzel planlarla olmuyor. benim evliliğimi yargılamak ve de laf söylemek sana düşmez hem de hiç. geçmişte açmış olduğum bir konuyu burada söylemekle benim yüzüme bişey mi vuracağını sanıyorsun sen. bu da ayrıca son derece komik. ha çok merak ettiysen onu da diyim mühendis hanım işten çıkarıldı. son bir şey kişinin konuşma tarzı, kullandığı kelimeler, hatta o kelimleri bağlaması, herşey onun hakkında bilgi veriyor.. bu bilgi kişiliğinden tut da evliliğine kadar.... söz burada bitmiştir.

kayınvalide bir dalavere çeviriyorsa
masum yardımsever gelinde ona yardım ederek
kocasına
"baaaak ben annene yardım ettim "
diyerek aslında çevrilen dalavereden haberi olmadığını belirtip
"ben sadece acıdım yardım ettim" ayağına yatacaktır.
burda maksat yardımda bulunmak değil
kocanın gözünü boyamak

burdakı bı cok ınsan en azından sen gibi kocasından gelecek paraya baglı degıl bu da senın aciz oldugunu gösterır bence ...

aynen canım.yani benimle dalga geçtiğini zanneden beni çatlatatıp patlattığını zanneden kişiye istinaden diyorum. ben kendi paramı kendim kazanan, ayaklarımın üstünde duran biriyim. bir kaç ay dükkan kirası alamayıp, bugün mü yarın mı alacam diye düşünmüyorum ya da başkasının insiyatifleri doğrultunda planlamıyorum harcamalarımı.

kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...

ne oldum delisi olmak böyle birşey heralde

3 şeyden kork demişler
1.dağdan inme
2.dinden dönme
3.sonradan görme

canım egolarını şişirdinmi burada dışarda atamadıgın havayı burdakı ınsanlaramı atıyorsun sımdı daha cok acıdım sana allah yardımcın olsun

hmm başta sen sanırım...kocam bana bakmak zorunda tabıkıde ..ben isteseydım biryerlere girip çalışırdım..evde cocuguma bakıyorum ihtiyacımda yok hem

ahahahahahhaha komşu teyzeler vardır ya böyle :) benim kocam calıstırmıyooo beniiii paramız da var ahahahahahhaha

ben eşime karşı bir laf mı dedim? ona okutmak gerek dıyorsun,sen fransız kaldın sanırım konuma..

konuma her gelen bır yorum atıyor kafasından..:1:

eşine birşey söylediğin için demedim ben o lafı

oturduğun yerden kocanın parasıyla , çalışan kadına kim bilir eşin sen çalışırken ne yapıyor diye laf attığın için söyledim

yani tavrından dolayı

eşinde seni parasıyla susturmuş sanırım dikkat ette bu kadar kötü kalpli olduğunu eşin anlamasın

maaşı keser görürsün o zaman

:9::9::9::9::9: o zaman dolandırıldığınıza üzülmeyinn canım başınızın gözünüzün sadakası olsun, bu nasıl bir kocadır ki anası borçlarla boğuşurken karısına bunları bunları yapmışşş:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
hmm başta sen sanırım...kocam bana bakmak zorunda tabıkıde ..ben isteseydım biryerlere girip çalışırdım..evde cocuguma bakıyorum ihtiyacımda yok hem

kocanla aran bozuldugunda ne olacak aglarsın buralarda işte aramızdakı fark bu ben kendı ayaklarım ustunde duran cagdas bir turk kadınıyım ve benım gibi burda bir cok ınsan var

kalbi kara olan sensın elmayra ...her yazdığın konuya hiç olumlu cevabın var mı acaba...kendını sivriltmeye çalışıyorsun...tüm günün burada geçiyor başka uğraşın yok sende haklısın

Ben doğuştan sivriyim :) Tüm günüm burda geciyor bazı cahiller bizden birşeyler öğrense kardır diye. Dükkanımız yok paramız yok boş boş geziyoruz burda işte napıcan :D

3 şeyden kork demişler
1.dağdan inme
2.dinden dönme
3.sonradan görme

canım egolarını şişirdinmi burada dışarda atamadıgın havayı burdakı ınsanlaramı atıyorsun sımdı daha cok acıdım sana allah yardımcın olsun

seni Allah bildiği gibi yapsın seviyesiz insan.....
dağdan inme sensin ...kötü laf sahibinin..

ne havası sen söyledıgım şeyleri ne cok kaale almışsın bravo..bunuda hava olarak görüyorsun hı sonra görme sesnsin

3 şeyden kork demişler
1.dağdan inme
2.dinden dönme
3.sonradan görme

egolardan çok içindeki komplekslerin dışa vuruş şekli bence. yani insan ilk bebişte ev aldı ikinci bebişte araba alacak demiş olması için anca taşıyıcı anne olması lazım. al gülüm ver gülüm gibi bir şey bunlarınki:1:

:9::9::9::9::9: o zaman dolandırıldığınıza üzülmeyinn canım başınızın gözünüzün sadakası olsun, bu nasıl bir kocadır ki anası borçlarla boğuşurken karısına bunları bunları yapmışşş:9::9::9::9::9::9:

sence konu sahibi böyleyken başkasına para verdirtir mi

Back
X