Kayınvalideme icra gelecek

Arkadaşım ozaman işyerine git telefonu al öyle bi dene derim bu tür mağzalar para tuzağı kredi kartı yok şu yok diye insanları kandırıyorlar sonra faizle geri alıyorlar aldığımız eşyaları dışarıda daha ucuza alırız.

evet tek yol bu gözüküyor ..gidicem dükkana telefonu alıp denicem tek tek...

ben zaten evkurdan birşey almam,daha doğrusu taksitli birşey pek almam...
birdaha önünden geçmem evkurun diyor pek telaşlanmış,zıp zıp zıplıyor:1:

Cok iyisin Allah c.c huzurunu daim etsin o zaman bir yolunu bul bankadan kadincagizin borcunu ödemeye calis esi oldugun icin bankadan kolaylikla alirsin saniyorum daha evvel uyguladigin yöntemleri uygula sifreye ulas :nazar:

Müşteri hizmetleri eşi de olsa şifreyi vermiyor arkadaşım ancak kart sahibine veriyor inşallah bi çözüm yolu bulunur fakat bugun kaynananız telefon edip yarın icraya gelecez diye birşey olmaz evinize icra için kağıt geldimi

ev kuradan cok sey aldım
peşin fıayt şu
taksıtlı şu
8 taksıte şu
12 taksıte şu

begendıgın secenegı ödersın o kadar 500 tl lık seyı neden 1000 lıraya versınlerkı körmüsünsn alma canım ayrıca bır cok eyrden peşin alımlar avantajlı bence

Cok iyisin Allah c.c huzurunu daim etsin o zaman bir yolunu bul bankadan kadincagizin borcunu ödemeye calis esi oldugun icin bankadan kolaylikla alirsin saniyorum daha evvel uyguladigin yöntemleri uygula sifreye ulas :nazar:

napıyım canım isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler ...hem 4 bin için icra yazık günah..acıdım ağlayınca kapıma gelmiş ne yapayım...hım bak bunu bilmiyordum bankaya gitsem verirler mi bana eşimden dolayı?? yarın bankaya gideriz kaynanamla...
acil cevap verin bileennnnn??

esinize neden ulasamiyorsunuz,

nerde ki telefonu kapali sonucta sizde evde yalniz kaliyorsunuz

Allah korusun ölüyorum deseniz esinize ulasamayacaksiniz..

ben anlamam ama adam öylece cekip gittip kredi kartlari evde hadi o yokken siz kullanin diye birakti

ama neden sifresini birakmadi...

bunlar evde duruyorsa normalde esler bilmez mi?

ben annemin babamin hatta kardesimin sifrelerini biliyorum

neyse ya tartışmak ıstemıyorum .

eşin madem bu kadar guvenıyor neden evde bıraktıgı kartların sıfresını öğretmedı sana

ayrıca envai cesıt kart nıye evde duruyor süs mü cuzdanında tasımayacak ne için kart

ayrıca kız bosver kaynana degılmı ıcra gelsın evıne akıllansın almayı versın evkurlardan eşya neym görmuyonmu millet kaynanadan dertlı :37::37: kaynana gelıne ıyı demez bosverr

ayrıca baska kımse yokmu yardım etcek kayınpederın kaynın görümcen aile dostu falan

ayrııca icra şöle gelişir alacaklı avukata gıder-avukat ıcra daıresıne bıldırı -ıcra daıresınden size kagıt gelır (o kagıt gelınce sure vardır orda ister o sureyı bekler odersın ıster avukatla su kadar surede ödüyecem temınatı verırsın bu 2 ay bıle olabılır.)

yanı bu bır sureçtır zart dıye eve ıcra gelmez kaynanan ogluna bıldıreydı de parayı kocan gıtmeden temın edeydınız

hay allamm yaaa

tartışılacak bir durum yok ortada...olan olmuş...ben sadece fikir istedim,aslında bankada çalışan arkadaşlar daha iyi bilirler...
ya canım şifrelerini ben ne yapayım ki kartların eşime ait onlar..kart kullanacak olsam bankadan çıkarttırım kendi adıma..
kartlarını bıraktı yolada çaldırım kaybederım unutrum vs. dıye bırakıyor evde...hatta kimliğide sürekli evde,hatta birşey olunca benı arar tc nom kaçtı diye bende karta bakmadan söyluyom ezberledim artık:1:

aslında gelsin evine icra iyi olur bana yaptıklarında sonra...icra gelirse başımıza bela olur:9: hem bu zor anında benden yardım görecek belki vicdana gelir,hemde eşimin gözüne girerim fena mı
kaynanamın kocası yok,kızıyla yaşıyor..
icra işlemleri nasıl olur aklım sarmıyor bılmıyorum yani,neyse doğru söylüyor çünkü bende istanbulu aradım konuştum evkurla..onaylamasaydım durduk yere vermezdım para..dediği doğru

ben anlamam ama adam öylece cekip gittip kredi kartlari evde hadi o yokken siz kullanin diye birakti

ben ne annemın ne babamın ne kardeşlerimin nede eşimin şifrelerini bilmem ,bilmekte istemem kişiye özel çünkü..

ne çok soru sormuşsun...izah ettım diğer cevaplarımda bırde seni ikna etmeye uğraştırma benı bilen varsa söylesin...

ev kuradan cok sey aldım
peşin fıayt şu
taksıtlı şu
8 taksıte şu
12 taksıte şu

begendıgın secenegı ödersın o kadar 500 tl lık seyı neden 1000 lıraya versınlerkı körmüsünsn alma canım ayrıca bır cok eyrden peşin alımlar avantajlı bence

kredi kartı olmadan alışveriş yapılan tek yer orası insanlar ondan kanıyor...

aman ne yapayım canım yapmış bir hata...ödememiş taksitleri 2 taksit ödemiş sadece...ne olur aldıklarımı sana vereyım parasını sen öde yeter ki diyor...bende ne yapayım ihtiyacım yok dedim şükür...

tartışılacak bir durum yok ortada...olan olmuş...ben sadece fikir istedim,aslında bankada çalışan arkadaşlar daha iyi bilirler...
ya canım şifrelerini ben ne yapayım ki kartların eşime ait onlar..kart kullanacak olsam bankadan çıkarttırım kendi adıma..
kartlarını bıraktı yolada çaldırım kaybederım unutrum vs. dıye bırakıyor evde...hatta kimliğide sürekli evde,hatta birşey olunca benı arar tc nom kaçtı diye bende karta bakmadan söyluyom ezberledim artık:1:

aslında gelsin evine icra iyi olur bana yaptıklarında sonra...icra gelirse başımıza bela olur:9: hem bu zor anında benden yardım görecek belki vicdana gelir,hemde eşimin gözüne girerim fena mı
icra işlemleri nasıl olur aklım sarmıyor bılmıyorum yani,neyse doğru söylüyor çünkü bende istanbulu aradım konuştum evkurla..onaylamasaydım durduk yere vermezdım para..dediği doğru

Yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Çok içten pazarlıklı bir insansınız. Yardım edersiniz etmezsiniz o ayrı mesele ama bir insanın acziyetinden kendine pay cıkarmak nasıl bir iştir?

ben ne annemın ne babamın ne kardeşlerimin nede eşimin şifrelerini bilmem ,bilmekte istemem kişiye özel çünkü..

ne çok soru sormuşsun...izah ettım diğer cevaplarımda bırde seni ikna etmeye uğraştırma benı bilen varsa söylesin...

üyelere karşı daha saygılı olursan daha net cevaplar alabilrisin..ayrıca sırf birini utandırmak için yapılan şeyin adı iyilik değildir..biz kk da neler gördük,arkadaşlar haklı olarak şüpheleniyorlar ne var bunda?

bilen varsa söylesin,oldu canım emredersin!

İcra takibini yapan avukatı arayın ve borcu ödeyeceğinizi söyleyin .
Mühlet isteyin.
Ayrıca herhalukarda faizi ve avukatlık masrafını ödeyeceksiniz.
Kart sahibi olmadan şifreyi öğrenemezsiniz.

kullanma o zamn kartı bosver... iyilik yapma pahsınada olsa kullanma :37: yada bır kart cıkarttırkı kendıne zor gununde bırıne yardım ederım kendıme kullanmasamda diyee:9::9::9:

konunun başından beri eşine neden ulaşılamadığını anlamadım:44:

madem kaynana yardım edeceksin,nereye borçluysa gidersin 1-2 gün süre istersin.eşin gelince öder.ödeme teminatı verince sorun etmezler.:34:

kızlar selam,hemen konuya geçeyim kayınvalidem geldi,yanımda hatta, yarın evime icra gelecek dedi,acil 4 bin lira paraya ihtiyaç varmış,eşim şehir dışında,telden ulaşamadık yarın akşama anca ulaşırız ,bende nakit yok ama eşimin 4 tane kredi kartı evde(ama şifresini bilmiyorum) ve bu kartların kayıtlı olduğu cep telefonuda evde...ama nasıl şifresini öğrenebilirim...

bu cadoloz bana çok cektirdi ama ben buna iyilik yapıp utandırıcam,yarın öğleye kadar mühlet vermişler,ödemezsen icraya geliyoruz diye üstelik icra masrafları olan 1bin lirayıda sen ödüceksin demişler...

yardım edin kredi kartı şifresini nasıl öğrenicem elimde eşimin telefonuda var... eşim birşey demez hatta benımle gurur duyar :1:annesine yardımcı olduğum için

icra öyle hemen pat diye gelmez öncesınde eve evrak gönderırler öyle bir durum olsa ki mutlaka kayınvalıden oğluna söyler durumu anlatır ,senden yardım istemez ayrıca eşin il dışında ve tüm kartlarını evde bırakıyor oda ilginç 2012 türkiyesinde telefondan ulaşamamak gibi bir durum olamaz

ılk defa sızden duyuyorum telefon açıp
yarın evınıze ıcraya verıyoruz dıyenı

bu prosedür daha uzun sürüyordu gıbıme gelıyor
hanı avukat araya gırer, eve bıldırı gelır vs.

iyi bilmek istemiyorsun simdi esin olmadan ögren bakalim..

bankayada gitsen alamazsin...

konu sahibi eşine ulaşamamayı neden sorun yapmıyor anlamadım:44:
ben 1 saat ulaşamasamortalığı ayağa kaldırırım:50:

Tabi canım icra memuru arar herkesi yarın geliyoruz der sanki çaya geliyor. :27: Onun belli bir süresi var arkadaşım öyle saçma şey mi olur ya ayrıca hukuki işlemlerde telefon kullanıldığı nerede görülmüş yazılı şekilde evrak yollarlar. Ayrıca sen neden eşinden habersiz ödemeye çalışıyorsun anlamadım derdin de iyilik değil göz boyamak zaten boşver bu işi sen :1:

İcra memuru kendi kendine gelmez, icra takibi yapan avukat ile gelir.Direk eşya almak diye bir şey yoktur.Borcun belirli bir miktarı örneğin 400 tl gibi bir meblayı verirsiniz(avukat size bunu belirtir oranının kaç olacağı) geri kalanı taksitlendirilir.

yazdığım gibi ben gecenlerde telefonumdan öğrendım kayınvalıdemde gelınce eşimin kartları burada ama şifrelerini bilmiyorum dedim...
yola cıktıgı ıcın bıraktı kartlarını eve,bana güvenmese kartlarıda bırakmazdı..
telefonu bende değil,dükkanda bu kartların kayıtlı oldugu telefon yani,giderim dükkana elemandan isterim izah ederım verırler..
bu işin içinde ne olabilir? komık olmayın ..

Komik olan ben miyim acaba? Yoksa şehir dışına giden ve telefonuna ulaşılamayan, kartlarının hepsini eşine bırakan fakat şifrelerini söylemeyen ve 1 gün boyunca ulaşılamayan, telefonunu da evde bırakan bir eşi merak etmeyip kaynanaya iyilik yapıp da "sonra da başına kalkmayı" hesaplayan siz misiniz?
Siz değil miydiniz hanımefendi eski konularınızda komşunuz hakkında iftira atmayı düşünen?
Bilemem yani belki kimbilir bu da bir oyundur...Ama hiç boşuna sormayın eşiniz olmadığı sürece o şifreyi babanızın oğlu da olsa size vermez banka..Ses tanıma sistemi var uğraşmayın boşuna...

Back
X