Kayınvalideme icra gelecek

yeni kanunda eşya kaldırma olayı bitti.ya kaynanan kekledi ya da büyük ihtimalle kaynanan keklendi:34:

ya ben harbi salağım yaa ağlıcam şimdi,bu kadına acıdım cocuğmun rızkını saydım eline,hiç utanması yok ya,eşim yola giderken bana para bıraktı onu bile verdim eline ağlıcam :43:

ya şimdi biri bana cevap yazsın ne olur? bu kadın geldi aynen böyle anlattı bende evkuru aradım yarın öğleye kadar 4bin ödeyin yoksa eve icra gelir dedi memurlarla...kulağımla duydum...

burada ki okuduklarıma göre memurlar gelir ihtar ceker taksitlendirme yapar yazılmış..nasıl oluyor tam anlamıyla kafam karıştı,,bu kadın bana hepsini kapatmalıyız dedi

kocandan habersiz para çekmek......çok CESURSUN walla
eşimin anasıda olsa ben asla haberi olmadan yapamazdım
cesaretine sağlık........

ya şimdi biri bana cevap yazsın ne olur? bu kadın geldi aynen böyle anlattı bende evkuru aradım yarın öğleye kadar 4bin ödeyin yoksa eve icra gelir dedi memurlarla...kulağımla duydum...

burada ki okuduklarıma göre memurlar gelir ihtar ceker taksitlendirme yapar yazılmış..nasıl oluyor tam anlamıyla kafam karıştı,,bu kadın bana hepsini kapatmalıyız dedi

evkurla konuşmuşsun,kaynananın anlattıklarını söylemişler.bence kadın doğru söylüyor,kadının gözünü korkutmuşlar işte:34:

Eğer kaynanan evkur'la oyun kuracak kadar kurnaz değilse, evkur onu korkutmuş ve gitmiş ödenmiş işte para..
Eşin geldiğinde de söylersin annesine iyilik yaptığını...

evkurla konuşmuşsun,kaynananın anlattıklarını söylemişler.bence kadın doğru söylüyor,kadının gözünü korkutmuşlar işte:34:

bencede kaynananı korkutmuşlar parayı yatırsın diye,
bu işler öyle hemen olmaz:27:

belkide kaynananı korkutmak için demişlerdir borcunu ödesin diye yoksa mağzadakiler icraya gelmez avukat lar icra memurları gelir bundan öncede ihtar gibi birşey çekiliyor

işte avukata geleceği için icra masrafları 1bin lira ödenmesin diye acele ediyorum dedi...off kafam allak bullak oldu,eve avukat gelırse para ödenıyor mu?

bir dolandırılma durumu varsa da madur olan yalnız siz değilsiniz..

neden kayın validenizin sizi kandırdığını düşünüyorsunuz ki?
sizde aramışsınız evkuru, üstelik size de söylenmiş kayın validenize söylenen her şey..

yani kayın valideniz büyük bir soyguncu mu, bu kadar büyük bir tezgah mı uydurdu?
birilerini evkur gibi konuş gelinimi kandır mı dedi? adam mı tuttu?

bunu mu ima ediyorsunuz anlamıyorum...

kadıncağızın boştan yere günahını almayın... hiçbir şey yok henüz ortada..

bir de parayı direkt eline verip gecenin bu saati evkura mı gönderdiniz kayın validenizi?

bu kadar telaşa düştüyseniz, arayın annenizi ve ben bu durumdan şüphelendim.. sakın ödeme yapma anne sabah bir etraflıca konuşalım, kadın başımıza bir yanlış yapmayalım bekleyelim diye görüşün...

belkide kaynananı korkutmak için demişlerdir borcunu ödesin diye yoksa mağzadakiler icraya gelmez avukat lar icra memurları gelir bundan öncede ihtar gibi birşey çekiliyor

işte avukata geleceği için icra masrafları 1bin lira ödenmesin diye acele ediyorum dedi...off kafam allak bullak oldu,eve avukat gelırse para ödenıyor mu?

bir dolandırılma durumu varsa da madur olan yalnız siz değilsiniz..

neden kayın validenizin sizi kandırdığını düşünüyorsunuz ki?
sizde aramışsınız evkuru, üstelik size de söylenmiş kayın validenize söylenen her şey..

yani kayın valideniz büyük bir soyguncu mu, bu kadar büyük bir tezgah mı uydurdu?
birilerini evkur gibi konuş gelinimi kandır mı dedi? adam mı tuttu?

bunu mu ima ediyorsunuz anlamıyorum...

kadıncağızın boştan yere günahını almayın... hiçbir şey yok henüz ortada..

bir de parayı direkt eline verip gecenin bu saati evkura mı gönderdiniz kayın validenizi?

bu kadar telaşa düştüyseniz, arayın annenizi ve ben bu durumdan şüphelendim.. sakın ödeme yapma anne sabah bir etraflıca konuşalım, kadın başımıza bir yanlış yapmayalım bekleyelim diye görüşün...

bende bu kk nın kadınlarını anlamadım gitti ,hepsi bir kafan birşey söyluyor,öyle dedı kaynanam yok öyle olmaz böyle yapıcam yok öyle,insanı yargılamaktan başka birşey yapmıyorsunuz,zevk mi alıyorsunuz böyle konuşmaktan egomu tatmın etmek,sende bılıyorsun kı bu saatte evkur acık olmaz,cüzdanımda kı son parayı verdım az önce elıne...

evet bu durumdan şüphelendım,buradakı yazılanları okuyunca,kafam karıştı,yarın sabah alıcam kaynanamı evkura gidicem...taksitlendirme oluyorsa yapsınlar,1bin veririm başkada karışmammm...

salak ben yaa geldi buraya telaşlı telaşlı anlattı korktum elım ayağım titredi yardım için çabaladım durdum

siz benı suçluyorsunuz ama buradakiler öyle 1 günde gelip icra filan olmaz dediler....

Eğer kaynanan evkur'la oyun kuracak kadar kurnaz değilse, evkur onu korkutmuş ve gitmiş ödenmiş işte para..
Eşin geldiğinde de söylersin annesine iyilik yaptığını...

evkurla ne oyunu kuracak,belkide taksitlendırme yapılır...bu bana acil ödenmeli dedi...yoksa icra denildi dur bakalım yarın gideyim ben bi evkura taksitlendirme yapılıyor mu

güya amacı taksit ödemıyecek benden aldıgı parayla peşin yatıracak...benıde öderım dıye sallayacak evkura yaptıgı gibi:43:

eşinle konuşmadan kafana göre gidip 4 bin lira falan ödeme sakın.
icra öyle telefonla bildirilmez.
resmi olarak yazı gelir. ordata tebligat falan yok.
hatta yanılmıyorsam önce ödemezseniz icra takibi başlatılacaktır gibisinden bir uyarı yapılmalı.
aceleye getirip para koparmaya çalışıyorlar.
başka bir yolu vardır ödemenin.
hiç acil bi durum yok bence.
eşine neden ulaşamıyorsunuz.
mesaj yaz görünce arasın bari.

nasıl olur bu işer anlat madem?

arkadasim nasil olacak telefonla olmaz yani simdi evkur ya da herhangi bir yer

arayip bak yarina kadar öde yoksa evine icra gelecek demez..

korkutmak icindir, ya da atiyorum 1 hafta icinde ödeyin yoksa yasal islemlere baslayacaz diyebilirler..

off offff....ben ne yaptım yaa:43::43: eşimin kartını alet etmek istemedim....çantamdan 900 tl çıktı hepsini eline saydım...kaynanamıda alıp kirada olan dükkanıma gittim,adama dedim ki sen 3100 lira ver borc 3 ay kira ödeme dedim...adam da tamam dedi sabah gelin alın dedi....:43:

kendı rızkımızı kestırdım kaynanama verdim...karşılığında ohh şükür kurtuldum dedi,bir teşekkür etmedi sarılmadı hemen gitti:43::43:

ama sabah alıcam kaynanamı evkura gidicem taksitlendirme yuenıden olur mu sorucam:43:

bende bu kk nın kadınlarını anlamadım gitti ,hepsi bir kafan birşey söyluyor,öyle dedı kaynanam yok öyle olmaz böyle yapıcam yok öyle,insanı yargılamaktan başka birşey yapmıyorsunuz,zevk mi alıyorsunuz böyle konuşmaktan egomu tatmın etmek,sende bılıyorsun kı bu saatte evkur acık olmaz,cüzdanımda kı son parayı verdım az önce elıne...

evet bu durumdan şüphelendım,buradakı yazılanları okuyunca,kafam karıştı,yarın sabah alıcam kaynanamı evkura gidicem...taksitlendirme oluyorsa yapsınlar,1bin veririm başkada karışmammm...

salak ben yaa geldi buraya telaşlı telaşlı anlattı korktum elım ayağım titredi yardım için çabaladım durdum

siz benı suçluyorsunuz ama buradakiler öyle 1 günde gelip icra filan olmaz dediler....

gerginliğinizi üzerimde hafifletmeye çalışmayın hanımefendi ben sizi suçlamaya kalkmadım..
lütfen üslubunuza biraz dikkat edin... ego mu tatmin etmek için milleti küçümseyecek kadar çocuk değilim...

yazdığım yazı da mağduriyet varsa kayın valideniz de öyledir.. hemen yaptığınız iyiliğin pişmanlığını hissetmeyin diyeydi..

evet bu saatte evkurun kapalı olduğunu biliyorum, size de bunu bu niyetle söyledim...
kayınvalide gidip parayı yatırmadı ya evkura.. arayın ve anne dur sabahı bekleyelim diye söyleyin...

kendinize salağım, aptalım demek yerine bir sakin kalın para henüz yabancıya gitmedi her şeyi durdura bilirsiniz niyetiyle yazmıştım ama neyse anlamanızı beklemiyorum şu yorumunuzdan sonra...

off offff....ben ne yaptım yaa:43::43: eşimin kartını alet etmek istemedim....çantamdan 900 tl çıktı hepsini eline saydım...kaynanamıda alıp kirada olan dükkanıma gittim,adama dedim ki sen 3100 lira ver borc 3 ay kira ödeme dedim...adam da tamam dedi sabah gelin alın dedi....:43:

kendı rızkımızı kestırdım kaynanama verdim...karşılığında ohh şükür kurtuldum dedi,bir teşekkür etmedi sarılmadı hemen gitti:43::43:

ama sabah alıcam kaynanamı evkura gidicem taksitlendirme yuenıden olur mu sorucam:43:

gercekten ben anlamadim..esiniz tek cocuk mu ? kayinpederiniz öldü demistiniz

hic mi bu kadinin bir kardesi bilmem nesi yok,oglu yok ortada telefon kapali bunu neden takmiyorsunuz ben bunuda anlaymadim,sonra hemen ikiniz kafa kafaya verip oldu bitirdiniz yani bu isler bir karsilikli konusulur filan falan geldi aldi ,gitti

bir aciklasaniz esiniz neden telini kapatiyor?

eşinle konuşmadan kafana göre gidip 4 bin lira falan ödeme sakın.
icra öyle telefonla bildirilmez.
resmi olarak yazı gelir. ordata tebligat falan yok.
hatta yanılmıyorsam önce ödemezseniz icra takibi başlatılacaktır gibisinden bir uyarı yapılmalı.
aceleye getirip para koparmaya çalışıyorlar.
başka bir yolu vardır ödemenin.
hiç acil bi durum yok bence.
eşine neden ulaşamıyorsunuz.
mesaj yaz görünce arasın bari.

evet haklsıın...bugun apartmandan 150 tl istediler onu ödemedim,kaynanama para verdim o ise beni kullanmış...

bak bana resmı yazıdan teblıgattan bahsetmedı ki...:47: ben ne safmışım hemen gelır eşyaları alırlar sandım...diyo ki bide gelsin eşyaları alsınlar hiç önemlı değil ama komşulara rezil olucam dedi,benı böyle gaza getırdi..
eşime msj attım iletim raporu gelmedi,gündüz konuştum eşimle içim rahat bu yuzden...uyuyodur şuan sabah erken kalkması gerek

gercekten ben anlamadim..esiniz tek cocuk mu ? kayinpederiniz öldü demistiniz

hic mi bu kadinin bir kardesi bilmem nesi yok,oglu yok ortada telefon kapali bunu neden takmiyorsunuz ben bunuda anlaymadim,sonra hemen ikiniz kafa kafaya verip oldu bitirdiniz yani bu isler bir karsilikli konusulur filan falan geldi aldi ,gitti

bir aciklasaniz esiniz neden telini kapatiyor?

ben ne düşündüm biliyormusunuz.ana-oğul edasumu deniyorlar:1:
ama edasum evkurla konuştum deyince para ödensin diye kaynananın gözünün korkutulduğunu düşündüm.ama edasumun üzerine bizler gidince o da şaşırdı.:1:

ama hala kocaya ulaşılamaması bana da garip geliyor,allah korusun daha kötü şeyler de olabilir:34:

evet haklsıın...bugun apartmandan 150 tl istediler onu ödemedim,kaynanama para verdim o ise beni kullanmış...

bak bana resmı yazıdan teblıgattan bahsetmedı ki...:47: ben ne safmışım hemen gelır eşyaları alırlar sandım...diyo ki bide gelsin eşyaları alsınlar hiç önemlı değil ama komşulara rezil olucam dedi,benı böyle gaza getırdi..
eşime msj attım iletim raporu gelmedi,gündüz konuştum eşimle içim rahat bu yuzden...uyuyodur şuan sabah erken kalkması gerek

aksam mi istediler apartmandan parayi ?

Back
X