Kayınvalideme icra gelecek

kızlar bu konu sahibinin daha 4 ay önceki mesajına bakın gelmiş burda kendini tatmin ediyor işte çalışamadığı için kocasıda çok borçluymuş ona dükkan açacak durumda bile değilmiş mayışı nasıl bağladı aceba??:1::1:

eşimi bu konuda nasıl ikna edeceğim?

merhaba kızlar,eşim cok kıskanc bırısı aramızda 11 yas var,ben calısmak ıstıyorum izin vermıyor,ailemden uzaktayım,kımsem yok,gelen gıden yok,arkadas komsu hıcbırı yok,kışı yazı evde tek basıma gecırıyorum,kış hadı neysede yazın evde bırbaşına oturmak insana cok koyuyor,kayınvalıdem alay edıyor bende olmasam kapısını acan yok dıye,oderece yanı,ben bırısının yanına gırıp calısayım demıyorum,dükkan acmayı düşünüyorum,eşimden bırsey istemıyorum o zaten cok borclu,ailem sağolsun bana bu konuda yardımcı olacaklar,onlar halıme üzülüyorlar ve bana bugun desem dükkan açacaklar,ama eşim! cok kıskanıyor nasıl ikna edıyorum bılemıcem,bu arada 3 aylık bebegım var,yaza doğru bebişimle dükkanda olsak cok ıyı olacak,inanın cok yalnızım ailemde yok,yabancısıyım buranın,eşim asla çalıstırmam dıyor ,kızlar bana bır akıl verın lutfen !!!!

Ben babamdan mayış almadım eşimden hiç kabul edemem ' mayış ' :19: :27:

Bende diycem akşam kocama bana mayış bağla diycem.:19:

Herkes karısına mayış bağlamış sen beni çalıştırtıyon diycem.:14:

Bende kocamın parasıynan büyüklenmek istiym diycem.

kocan o kadar zengin ve eliaçıksa, sana bi kürk alsaymış madem, bi kürkün bile yok :9:

kızlar bu konu sahibinin daha 4 ay önceki mesajına bakın gelmiş burda kendini tatmin ediyor işte çalışamadığı için kocasıda çok borçluymuş ona dükkan açacak durumda bile değilmiş mayışı nasıl bağladı aceba??:1::1:

merhaba kızlar,eşim cok kıskanc bırısı aramızda 11 yas var,ben calısmak ıstıyorum izin vermıyor,ailemden uzaktayım,kımsem yok,gelen gıden yok,arkadas komsu hıcbırı yok,kışı yazı evde tek basıma gecırıyorum,kış hadı neysede yazın evde bırbaşına oturmak insana cok koyuyor,kayınvalıdem alay edıyor bende olmasam kapısını acan yok dıye,oderece yanı,ben bırısının yanına gırıp calısayım demıyorum,dükkan acmayı düşünüyorum,eşimden bırsey istemıyorum o zaten cok borclu,ailem sağolsun bana bu konuda yardımcı olacaklar,onlar halıme üzülüyorlar ve bana bugun desem dükkan açacaklar,ama eşim! cok kıskanıyor nasıl ikna edıyorum bılemıcem,bu arada 3 aylık bebegım var,yaza doğru bebişimle dükkanda olsak cok ıyı olacak,inanın cok yalnızım ailemde yok,yabancısıyım buranın,eşim asla çalıstırmam dıyor ,kızlar bana bır akıl verın lutfen !!!!

aaaa öyle deme 4 ayda cocuk doğurup 2.ciye bile calısılıyor sen neden bahsedıyorsun hala

:53::53::53::53:

Pes.. Ne insanlar var yahu..

Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış misali..

Yalanlar zinciri..

Bırakalım kumda oynarcasına oynasın burda :27:

Bende diycem akşam kocama bana mayış bağla diycem.:19:

Herkes karısına mayış bağlamış sen beni çalıştırtıyon diycem.:14:

Bende kocamın parasıynan büyüklenmek istiym diycem.

Sigortayı unutma :27:

dün sigortadan doğum paramı aldım eşim sigortamı ödüyodu elimden parayı almak istedi bende onlan bilezik alcam dedim bulaşmadı paraya şimdilik acil altına çevirmem lazım parayı:9::9::9:bulamadık şöyle bir kocaa:9::9::9::9:

bak bak bak sen....hayallerini burada oynuyor bizim kız yani...başkalarına problemleriyle uğraşması için akıl vereceğine kendi sorunlarıyla uğraşsa ya

dün sigortadan doğum paramı aldım eşim sigortamı ödüyodu elimden parayı almak istedi bende onlan bilezik alcam dedim bulaşmadı paraya şimdilik acil altına çevirmem lazım parayı:9::9::9:bulamadık şöyle bir kocaa:9::9::9::9:

Dedim ya bizimkiler bizim paraları da elimizden alırlar :1:

kocası gerçekten mayışa bağlamış olsaydı doğum hediyelerinin en lükslerini almış olsaydı
zaten gelip burda bunları dile getirmezdi
olmadığı için olmuş gibi yapıp egosunu şişirdi ve gitti:27:

Kızlar evlendım baktım kocam mayışa bağlamıyor çalışayım dedim ama şimdi eve gider gitmez söylicem bağlaması lazım yani ben neden çalısıyorum kocamdan mayışşş istiyorummmmmmmmmmm :9::9::9:

üzerime vazife değil belki ama bu ne küstahlık :47:
kadınlığınızdan utanın...

yanan canınızı can yakarak hafifletemezsiniz...
yazık size....

çok çirkin bu yaptığın

kocana okutmak lazım maaş bağladığı ! kişiyi gözden geçirsin

kendısınınde kocasına alımlı calımlı komsu kadın asılıyordu az okumadık konusunu onundaaa..

ha bu arada ipekcim senın halletmen gereken başka problemlerın var ,,şu mühendis hanımdan ne haber hergün eşini evden alan kahkahalarla işe götüren bunları kendı annenden duyduğun problemlerını atlat canım....ben çalışmıyorum evımdeyım üstelikte eşimde maaş bağladı çatlayıp patlayabılırsın ama sen işte çalışırken eşin kimlerle ne durumlarda orasını sen düşün

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/518820-komsumun-kocama-olan-ilgisi.html

konu sahıbının ıcınden cırkef cıktı
catlada patlaaa
valal bu gıbı kadınlarda gul gıbı kocalara dusuyorya yazık ya adamlara cıdden yazık

pc basından bıle cıvıklıgı buradan sezılıyor terbıyesızın

kızlar biz de kocalara diyelim işten çıkıyoruz mayışa bağla beni..sana bebiş yapcam araba al bana. ev al...olmuyor böyle ucuza gidiyoruz haberiniz ola.:6:

Back
X