Kayınvalideme icra gelecek

Bence amacınıza ulaşmışsınız,
neden üzülüyorsunuz ah safım ben vah bana diye,
kayınvalidenize yardım etmişsiniz işte,
şimdi sırada eşinize ballandırarak anlatıp gözüne girmek var.

Ama bi dakka ya pardon pardon,
siz eşinizin kesesinden yardım etmek niyetindeydiniz,
ama paralar sizin keseden çıktı, tühhhhhhhh:27::27:

Bence amacınıza ulaşmışsınız,
neden üzülüyorsunuz ah safım ben vah bana diye,
kayınvalidenize yardım etmişsiniz işte,
şimdi sırada eşinize ballandırarak anlatıp gözüne girmek var.

Ama bi dakka ya pardon pardon,
siz eşinizin kesesinden yardım etmek niyetindeydiniz,
ama paralar sizin keseden çıktı, tühhhhhhhh:27::27:

olsun canım. bi bebiş daha yapcak ya kocası araba alır onu da kiraya verir mayışı katlanır..koymaz ona...para gani.......

ben gecen gün mağzadaydım şifrem aklıma gelmedi...hemen ziraatı aradım cebime gelen kısa mesajla öğrendim sekreterle filan görüşmeden...bu nasıl oldu peki:26:

bu arada banka çalışanlarına biz sekreter değil müşteri temsilcisi diyoruz bunlar bölümlere ayrılır gişe, bireysel bankacılık,tüzel yani kobi olmak üzere bunlarda içlerinde bölümlere ayrılır kartla ilgili bir yorumun vardıda banka kartıyla kredi kartı hakkında komik olan bunu okursan bilgilenmiş olursun birazda olsa.

Sekreter:1::1:

Öyle ''yarın icraya geleceğiz'' deyipte gelemezler. Zaten önce gelipmal tespitinde bulunup tekrar süre vermek zorundalar.
Üstelik eğer yanlış hatırlamıyorsam yeni yasaya göre artık evlere icraya gidilmeyecek. ( Hukukçularımız yanlışsa düzeltsin lütfen.)
....

HİÇBİRŞEKİLDE şifreyi öğrenemezsiniz.
Hem neden evde kartlar duruyorken hemde eşinizinken sizinle şifreyi paylaşmamış çok merak ettim ?

Edit: Eşinize mailde mi atamıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Öyle ''yarın icraya geleceğiz'' deyipte gelemezler. Zaten önce gelipmal tespitinde bulunup tekrar süre vermek zorundalar.
Üstelik eğer yanlış hatırlamıyorsam yeni yasaya göre artık evlere icraya gidilmeyecek. ( Hukukçularımız yanlışsa düzeltsin lütfen.)
....

HİÇBİRŞEKİLDE şifreyi öğrenemezsiniz.
Hem neden evde kartlar duruyorken hemde eşinizinken sizinle şifreyi paylaşmamış çok merak ettim ?

Edit: Eşinize mailde mi atamıyorsunuz ?

Ahh 1Senimmm neler oldu neler :D Para kayınvalideye eşinin ona hediye ettiği dükkan kirasından ödendi :D

Ahh 1Senimmm neler oldu neler :D Para kayınvalideye eşinin ona hediye ettiği dükkan kirasından ödendi :D

:D mesajımı attıktan sonra sayfa sayısına baktım alıp başını gitmiş. :)
Dedim var bu işte bir iş, okumaya başladım ara ara.
Gerçekten neler olmuş neler ? :)

kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...

Eşin seni basbaya satınalmış:)))))

neyse karta gerek kalmadı,eleman bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim dedi,kart işine girmedim vazgeçtim..

Komik Edasummmmm

Hiç bir eleman her nerenin elemanıysa bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim diyemez, çünkü öğrenemez. Banka çalışanları bile bilmez kimsenin şifresini. Yalanında doğrusu lazım be güzelim.

Az daha çalış sen.

Son düzenleme:
Komik Edasummmmm

Hiç bir eleman her nerenin elemanıysa bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim diyemez, çünkü öğrenemez. Banka çalışanları bile bilmez kimsenin şifresini. Yalanında doğrusu lazım be güzelim.

Az daha çalış sen.

arkadaş mal varlığıyla gövde gösteriyor. bunlar aşıyor onu.

Bundan bir önceki konunuzda eşinizi eve bağlamak için için çocuğunuzu kullanma derdinde olan siz sorarım size eşiniz size o kadar mal mülk veriyor eve neden gelmiyor acaba sizin çekilmez halinizden olabilirmi?Buradaki arkadaşlara öyle ağır konuşmuşsunuzki eşinizin eve gelmediği bile burdan anlaşılıyor size paranızı verip susturuyor!!!!

konu sahıbesı kayınvalıdeye yag cekecektı sımdı ısler tersıne mı dondu bılemedım ne desem kı

valla kırılıp gücenmeyın ama ,bu konu bana pek samımı gelmedı .

sizin sorulara karsı cevaplarınız hele hiç samımı gelmedı .

inandiricı olmak sorulara karsı gereksık yere bi şirinlik yapmaya

calısıyor gıbısınız ,kusura bakmayın boyle anladım :9:

hele bi yorumunuz var o da şu ;

"vallahi öyle ister inanın ister inanmayın...aklınıza ne gelıyor bılmıyorum...

eşim bana güvenmese kartlarını eve bırakmak...
ayrıca cocugunun anasıyım
ayrıca ikinci bebişi yapmaya calışıyoruz .."

nedir yanı bu ,ne gerek var cocugunun anası oldugunuzu soylemeye,ikinci cocuk

yapmaya çalıstıgınızı belirtmeye :27: cok gereksız ayrıntılarla ınandıırıcı olmak

ıcın ugrasmıssınız sanki:)

hanımefendı kımse sızı hırsızlıkla suclamıyor haddımızde degıl zaten ama ,gercekten

bu konuda baska şeyler var belırtmek ıstemedıgınız şeyler .

hanı ne bılyım aldatıldıgınızdan suphe edersınız esınızın harcamalarını kontrol etmek

ıstersınız ama bunu belırtmek ıstemezsınız ,durum sankı boyle gıbı :)

kısacası , esınızın kredı kartı sıfrelerını ogrenmek ıcın ,esınızı aramanız yeterlı olacaktır .

eşınızede ulasamadıgınızı soylemeyın sakın :27: duser bayılırım yani:27:

Yalanlar çok detay gerektirir. Çok detay veren yalan söylüyordur. Çok detay verene her zaman şüpheyle bakarım.

Son düzenleme:
Yalanlar çok detay gerektirir. Çok detay veren yalan söylüyordur. Çok detay verene her zaman şüpheyle bakarım.

Arkadaşım detaya da gerek yok bu konuda bir önceki konusunda arkadaş eşinin eve geç geldiğinden ilgisizliğinden yakınmış böyle bir adam değer verse önce eşine zaman ayırır para değil!

Back
X