Amiin Allah razi olsun.Konu hakkında bilgim yok.Allah şifa versin demek istedim. Allah yardımcınız olsun.
Cok teşekkür ederim cok sevindim iyi olmasina amcanin. Yani yeter ki iyilessin, ameliyatlar zor elbet ama gerekiyorsa olsun tabi. Esim cok üzülüyorAyrıntılı bilgiye sahip değilim ancak arkadaşımın babası ciddi ameliyatlar geçirdi bağırsak kanserinden şimdi çok iyi.
Şifalar diliyorum. Umutsuz olmayın inşallah bir an evvel sağlığıma kavuşur. Telaş etmemelerini sağlayın. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama bir çok Avrupa ülkesine göre Türkiye'de sağlık şartları daha iyi.
Cok teşekkür ederim cok sevindim iyi olmasina amcanin. Yani yeter ki iyilessin, ameliyatlar zor elbet ama gerekiyorsa olsun tabi. Esim cok üzülüyoravusturyadayiz. Aslinda iyi doktorlar burada da var ama biz nerede daha kesin cözüm olur onu düşünüyoruz suan.
Evet dil acisindan da türkiye iyi fikir. Burada refakatçi olmuyor türkiyedeki gibi. Covidden dolayi ziyaret saatleri bile kısıtlı malesef. Hayirlisi inşallah, dua ederseniz cok sevinirim.İşte bilemiyoruz. Biz orayı bilmeyince ne desek boş.
Eğer sağlık imkanları rahat derseniz dilini bildikleri yaşadıkları yer elbette ama emin değiliz derse burada bir çok tedavi güzel sonuçlanıyor.
Acil şifalar diliyorum
Bence Türkiye'de yaptırın, özel hastaneyse sıra beklemeden doktor beklemeden hemen yaptırırsınız. Pek çok hastanede yeni teknolojiler ve makineler kullanılıyor, doktorlar çok çok iyi, ben olsam Türkiyeyi tercih ederdim.
Anneannem özel hastanede bypass oldu, ameliyattan sonra kraliçeler gibiydi, odası da çok güzeldi, doktor da çok ilgilendi her şey çok çok iyiydi.
Amin insallah sagolun.Acil şifalar diliyorum
Bence Türkiye'de yaptırın, özel hastaneyse sıra beklemeden doktor beklemeden hemen yaptırırsınız. Pek çok hastanede yeni teknolojiler ve makineler kullanılıyor, doktorlar çok çok iyi, ben olsam Türkiyeyi tercih ederdim.
Lazerle mi bilmiyorum ama bu kanser son zamanlarda çok yaygın olmaya başladı gerçekten zor Bi hastalık Allah şifa versin moralini yüksek tutsun çok önemliKayinvalideme endoskopi yapildi ve kalin bagirsagikta kanser teşhisi konuldu. Hic rahatsizligi yoktu o kadar saskin ve üzgünüz ki
Biz yurtdisindayiz haftaya ameliyat randevusu alindi ve acik ameliyatla tümörlü yeri alacaklar.
Bir ay önce türkiyeye gittiler. Kayinvalidemin böbreginde taş vardi onu göstermek icin doktora gitmişler orada endoskopi yapilmis ve tümör demisler.
Bunu bize söylemediler. Buraya döner dönmez hastaneye gitmisler ve ayni sonuc. Gecen gün söylediler o kadar üzüldük ki. Türkiyedeki doktor lazerle tümörün alinabilecegini söylemiş.
Kayinbabam da diyor ki türkiyede ameliyat olsun. Yarin doktorla konusacak. Kötü huylu olup olmadığını bilmiyoruz. Kacinci evrede onu da bilmiyoruz malesef. Kayinbabamin dili pek iyi olmadigi icin anlamamis sanirim. Ama ben dün raporuna baktim orada kötü huylu yaziyordu.
Sizin tanidiginiz var mi basina böyle birsey gelen? Lazerle ameliyatla alinip suan saglikli olan? Lütfen basina gelen bilgi verebilir mi? Atlatacak değil mi?
Evet gerçekten her yönden iyi. Biz de özeli düsünüyoruz. Bir cok yakinim da tr de tedavi oluyor herkes cok memnun. Gecmis olsun bu arada size de.Anneannem özel hastanede bypass oldu, ameliyattan sonra kraliçeler gibiydi, odası da çok güzeldi, doktor da çok ilgilendi her şey çok çok iyiydi.
Avrupayı bilen böyle diyorsa :)
Evet ya hep derdim rabbim ailemden kimseye bu hastaligi vermesin diyeLazerle mi bilmiyorum ama bu kanser son zamanlarda çok yaygın olmaya başladı gerçekten zor Bi hastalık Allah şifa versin moralini yüksek tutsun çok önemli
Kayinvalideme endoskopi yapildi ve kalin bagirsagikta kanser teşhisi konuldu. Hic rahatsizligi yoktu o kadar saskin ve üzgünüz ki
Biz yurtdisindayiz haftaya ameliyat randevusu alindi ve acik ameliyatla tümörlü yeri alacaklar.
Bir ay önce türkiyeye gittiler. Kayinvalidemin böbreginde taş vardi onu göstermek icin doktora gitmişler orada endoskopi yapilmis ve tümör demisler.
Bunu bize söylemediler. Buraya döner dönmez hastaneye gitmisler ve ayni sonuc. Gecen gün söylediler o kadar üzüldük ki. Türkiyedeki doktor lazerle tümörün alinabilecegini söylemiş.
Kayinbabam da diyor ki türkiyede ameliyat olsun. Yarin doktorla konusacak. Kötü huylu olup olmadığını bilmiyoruz. Kacinci evrede onu da bilmiyoruz malesef. Kayinbabamin dili pek iyi olmadigi icin anlamamis sanirim. Ama ben dün raporuna baktim orada kötü huylu yaziyordu.
Sizin tanidiginiz var mi basina böyle birsey gelen? Lazerle ameliyatla alinip suan saglikli olan? Lütfen basina gelen bilgi verebilir mi? Atlatacak değil mi?
+1Acil şifalar diliyorum
Anneannem özel hastanede bypass oldu, ameliyattan sonra kraliçeler gibiydi, odası da çok güzeldi, doktor da çok ilgilendi her şey çok çok iyiydi.
Teşekkür ederim. Evet dogrudur pek bilgim yok malesef. Belirti yoktu evet sadece karin agrisi oluyordu arada onu da böbrek tasina bagliyorduk biz. Insallah iyileşir tek duamiz bu şuanda.Çok geçmiş olsun. Bağırsak dediğinize göre endoskopi değil, kolonoskopi yapılmış olmalı. Anladığım kadarıyla tümör belirti vermeden önce tesadüfen tespit edilmiş. Bu iyi birşey. Kolon kanserinde erken teşhis hayat kurtarır.
Amin insallah sagolun.
Kesinlikle bir çok yönden Türkiye daha mantikli geliyor. Kayinbabam yarin türkiyedeki doktorla konusacak sonuçları yollayacagiz bakalim inşallah iyi seyler söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?