Kayinvalideme kanser teşhisi konuldu

İngiltere hariç mi? İngiltere'nin sağlık sistemi berbat. Türkiye'nin de berbat. Sadece İngiltere'nin aksine özel hastaneler olduğu için parası olan için iyi hale geliyor.

İngiltere hariç mi? İngiltere'nin sağlık sistemi berbat. Türkiye'nin de berbat. Sadece İngiltere'nin aksine özel hastaneler olduğu için parası olan için iyi hale geliyor.
Almanyadan geliyorum ve türkiyedeki sağlık sisteminden memnunum. En azından Almanya'da olduğy gibi aylarca bir randevu için beklemek zorunda kalmadım henüz.

Bütün saygımla katılmıyorum. Öncelikle randevu merkezi bir sistemden bulunması çok büyük bir artı, iyi kötü bir randevu bulunuyor. İç hastalıkları için 3 hafta bekleyen kimse de duymadım, tek tek telefonla doktor aramak da gerekmiyor. İkinci olarak devlet hastanesindeki doktor kalitesi gayet iyi. Böbrek nakli olan, kalp pili takılan 2 kişi tanıyorum 2sini de tertemiz ünv hastanesinde yaptılar. Doğrudur, sıra bekliyorsun, özel hastane kadar güleryüz ve ilgi yok ama alınan sağlık hizmeti kalitesi gayet iyi ve hızlı mutlaka doktor buluyorsun.

Ben özellikle buradaki online sisteme hayranım, bayılarak istifade ediyorum. Almanya bu konuda çok geride. Almanyada kan değerlerimi bile telefonda yarım yamalak öğreniyordum, asla değerleri söylemiyorlardı. Cocuğuma cocuk doktoru bulamadım, ya yakında oturmayanları almıyorlardı ya da dolu oldukları için hiç yeni hasta kabul etmiyorlardı. Her ufak hastalıkta acile götürmek zorundaydım bunun gibi bir çok sinir bozucu şeyler. Doktorlardan memnundum, buradaki doktorlardan da memnunum çok şükür.

Geçmiş olsun ameliyat denildiğinde gore kötü huyludur koloniskopide çıkıyor. Hatta çoğu doktor ultrosyondan dahi teşhis koyuyor ama kesinlik kazansın diye tomografi mr kolonskopi istiyor. Bağırsağı alınır kemoterapi görür. Başka yerlere sicramasin bende açık ameliyat oldum rahim safra kesesi böbreküstü bezim alındı amelyatta sıcak kemoterapi gördüm bağırsak için uygulanıyor mu bilmiyorum. Şimdi kemoterapi alıyorum. Yasida gencse atlatır inşallah.

Çok teşekkür ederim. Burada normalde ameliyat randevusunu aylar sonraya verirler ama bize hemen bir hafta sonraya randevu verildi. Acil olmasa vermezlerdi saniyorum. Hastaneye yattı zaten iki gün herseyine bakildi. Mr, röntgen, ultrason, kolonoskopi falan, cok sükür kan degerleri yerinde, baska hic bir yerinde bir sey yokmus.

Cok cok gecmis olsun size de inşallah iyisinizdir simdi.
Evet kayinvalidem de genc sayilir henüz 49 yasinda. En son kücük kaynimin dogumunda gitmis hastaneye yani ni o kadar saglikliydi masallah. Tabi biz öyle biliyormuşuz

Bildiğim kadarıyla kalın bağırsak kanseri ameliyat ile halledilebiliyor. Arkadaşımın annesine konuldu bu teşhis, ameliyat oldu ve kadın iyileşti. İyileşme oranı diğer kanser türlerine göre yüksek diye biliyorum. Mesela bir akciğer kanseri, bir pankreas kanseri çok daha kötüdür, iyileşme oranı düşüktür.

Iyi degil mi simdi? Cok gecmis olsun size de. Sanirim doktorun lazerden kasti ayni bu sekilde yüzeyin yakilmasi.

evet evet çok iyi şükür
erken teşhisti bizim sizin kv ninde öyle anladığım kadarıyla.
mutlaka birkaç doktordan görüş alsınlar çünkü özellerde hemen ameliyat ve kesme dediler bize yazdığım hakan hoca ne ameliyatı gerek yok dedi.

Evet aslinda ben de arastirdim internetten ameliyatla büyük ölcüde iyileşiyormuş. Ama iste raporunda kötü huylu olduğunu okuduğumda bir ümitsizlige düstüm. Esime söylemedim hala. Kötü huylu tümörlerin de tamamen iyilesme şansı var mıdır sizce?

Iyi cok sükür allah bir daha yaşatmasın
Evet kvnin de erken ögrenildi. Kp bugün bir doktoru arayacakti ama ben internetten yorumlari cok iyi olan bir doktor buldum onu da söyleyecegim.
Dediğiniz doktor hakkinda mükemmel seyler okudum ben de ama iste İstanbul oldugu icin bilemedim giderler mi oraya. Yine de onu da önerecegim. Biz kayserideyiz sağlık konusunda orada da cok iyi doktorlar var. Bakalim hayirlisiyla halledecegiz bir sekilde insallah.

Kotu huylu demek kanser demek. Iyi huylu olsa baska tedaviler yapiyolar. Iyi huylu olsa kanser teshisi konmaz yani

Teşekkür ederim size de cok gecmis olsun.
Annenizinki iyi huylu mu acaba? Ameliyati nasil oldu? Buradaki doktor bagirsagin büyük bölümünü alacagiz demis. Sizinki de öyle mi oldu?
Evet bağırsaklarından küçük bir parça alındı. Kötü huyluydu şu an bağırsağında bir sorun yok. Bizim için karaciğere sıçraması sıkıntı oldu. Ama yine de çok şükür kontrol altında tutulabiliyor ve inanıyorum bir gün tamamen bitecek. Annem şu an normal hayatına devam ediyor sadece ilaç alıyor ama artık yeni nesil ilaçlarda farklı. Eski tipler hayatı olumsuz etkiliyordu mesela ama bunlar öyle değil sadece 1 2 gün kendini halsiz hissediyor.

Doktor değilim ancak insanda kistler/tümörler iyi huylu yani benign özellik veya kötü huylu yani malign özellik gösterir. Malign demek zaten kanser anlamındadır. Benign/ iyi huylu tümör kanser anlamına gelmez.. tabi tıp doktorları daha iyi açıklar.

Ingiltere haric mi
Buradan da beter yani avrupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…