Kayinvalideme kanser teşhisi konuldu

Uzun bir ömrü olsun annenizin inşallah
Biz de hayirlisiyla atlatalim Allah büyük...

Anladim.. Suan zaten türkiyede birkac doktorla irtibat halindeyiz bakalim karar verir vermez gidip ameliyat olacak insallah.

Tavsiyem üniversite hastanesinde yaptırın çok iyi doktorlar var 49 yaş genç sayılır atlatır inşallah. Bende iyiyim şimdilik tabi kontrollerim var ne olacağı belli değil.
Arkadaşımın annesi atlattı bu hastalığı onunda karın içine baya bir yayılmıştı şimdi iyi hicbirseyi yok 10 sene olmuş düşünün şimdi tip dahada ilerlerd

Böyle seyler duymak o kadar iyi geliyor ki Allah razı olsun.
Size de bir daha yaşatmasın insallah

Ingıltere en kotulerınden degıl mı ıngılteredekı arkadasıım Turkıyenın saglık sisteminin kıymetını bılın esıme aylardır ameliyat sırası verilmedi ağrısından duramıyor adam diyordu Fransa bızım e nabız ı ornek alıp kendı sistemlerini yenı kurdular daha cok yenı oncekı kurdukları sistemler hep cokmus Turkıye ıyı bence.

Ingiltereyi bilemem ama genel olarak avrupada saglik sistemi cok yavaş ilerliyor malesef. Ben avusturyadayim. Gecen annemin komsusuyla konustum, kadin yürüyemiyor bile agrilarindan fitik yüzünden. Ameliyat tarihini erteleyip duruyorlarmis covid den dolayi. Zaten yavaş sistem bir de covid yüzünden iyice zorluk cekiyoruz anlayacaginiz.

Allah acil şifalar versin.benim önerim böyle bir durumda tek doktorla asla hareket etmeyin en az 3 ayrı hastaneye gidin farklı doktorların önerisiyle hareket edin

Allah acil şifalar versin.benim önerim böyle bir durumda tek doktorla asla hareket etmeyin en az 3 ayrı hastaneye gidin farklı doktorların önerisiyle hareket edin
Amin Allah razı olsun.
Evet öyle yapiyoruz biz de. Burada hastanede zaten sizi herhangi bir doktora yönlendiriyorlar, kendimiz secemiyoruz yani. Türkiyede 3 doktordan bilgi aldik onlardan birine gidecekler insallah.

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. lütfen izmirde bulunan dr ünal aydına imkanları varsa gitsinler. arastırıp youtube videolarını vs izlediğinizde dr yetkinliği konusunda güvenebirsiniz. gerçekten çokbaşarılı. başka bir bilgim yok sadece sosyal medyadan tanıyorum, belki size de yol gösterir. rabbim şafi ismiyle şifa versin

Merhaba, teşekkür ederim hemen araştırıyorum ben de sagolun.
Aminn insallah.

Geçmiş olsun. Kolon kanserinden iyileşen ve şu anda sağlıklı olan çok sayıda yakınım var. Evresi de önemli tabi. Ayrıca kayınvalideniz genç yaşta kolon kanserine yakalandığından eşinizde de risk artışı olabilir. Zaten doktorlar gerekli görmeleri halinde kayınvalidenizden gen testi isterler. Bence eşiniz de ileride kontrol amaçlı kolonoskopilerini ihmal etmesin. Zaten herkesin belirli yaştan sonra risk durumuna göre belirli aralıklarla kolonoskopi yaptırması gerekiyor. Gerçekten erken teşhis hayat kurtarıyor.

Benim kv de ye de aynı teşhis koyulduydu 5 sene falan oldu sanırım.Ameliyatını oldu o hastalıklı bölgeyi aldılar.Şimdi kontrollere gidiyor temiz çıkıyor şükür.Hiç bir sorunu yok yediklerine dikkat ediyor. Bu hastalıkta yaşlı olmanın faydası varmış hücreler geç çoğalıyormuş. 65 yaşında falandı o zaman .Allah sizede şifa versin bakımı iyi olur morali iyi olursa atlatır inşallah.

Teşekkür ederim. Insallah o da iyilesir ya cok mutlu oluyorum böyle iyilesenleri duyunca.
Esime yaptirtacagim tabi ki allah korusun öyle birsey olsa bile en azindan erken teşhis olur.
Kimseye vermesin rabbim bu hastaligi

Amin insallah. Morali maşallah cok iyi, sağlıklı beslenir zaten genelde.
Rabbim uzun ömür versin kayinvalidenize, insallah bir daha yaşatmasın.

Kolonda polip mi görülmüş tümör mü?

Çok gecmiş olsun. Çok şükür Bu gününüze
Rahmetli babaannemde de vardi.
Tümörlü kisim alindi. Sonra bir sorun yasamamisti.
Insallah kayinvalideniz de yasamaz. Cok gecmis olsun.
Bizimde annemize yüzde 99 kolon kanseri dedi tomografi de gördü doktor. Moral bulmaya çok ihtiyacım var
Ah inşallah bize de umut oldunuz
Hangi doktor acaba

Ünal aydını bende araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…