Merhaba. Suan cok sükür gayet iyi. 3 ay oldu nerdeyse ameliyat olali. Cok basarili bir ameliyatla tümörlü bölge alindi. Simdi bir sıkıntısı yok elhamdulillah. Iki hafta sonra kontrolü var. Her 3 ayda bir kontrole gidecek onun disinda baska bir tedaviye gerek kalmadi şükürMerhaba konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama nasıl oldu anneniz
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifasını versin inşallahMerhaba. Suan cok sükür gayet iyi. 3 ay oldu nerdeyse ameliyat olali. Cok basarili bir ameliyatla tümörlü bölge alindi. Simdi bir sıkıntısı yok elhamdulillah. Iki hafta sonra kontrolü var. Her 3 ayda bir kontrole gidecek onun disinda baska bir tedaviye gerek kalmadi şükür
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin annenize inşallah.Moral çok önemli bu hastalıkta.Çok gecmiş olsun. Çok şükür Bu gününüze
Bizimde annemize yüzde 99 kolon kanseri dedi tomografi de gördü doktor. Moral bulmaya çok ihtiyacım var
Ah inşallah bize de umut oldunuz
Hangi doktor acaba
Ünal aydını bende araştırıcam
Öncelikle geçmiş olsun size de.Hangi doktor acaba
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Rabbim şifasını versin inşallah
Çok çok sevindim. Bize de umut oldunuz. Anneme şimdi kplonoskopi yapılacak. Ama tomografi de görünen karaciğere de sıçramış. Bu olaylar hep bizden uzak sanırdık. Nasıl bir yol izlicez ne yapıcaz hiç bilmiyorum. İnşallah rabbim anneciğim de şifa verir.Öncelikle geçmiş olsun size de.
Buradan bir arkadaş önermisti dediğim doktoru. Prof. Dr. Hakan Yanar ismi. Bu konuda cok iyi bir doktor gerçekten, baya araştırmıştım. Ünal Aydin hakkinda da cok iyi seyler duydum ona da bir görünebilirsiniz.
Bizim ameliyatimizi bu doktor yapmadi ama. Ben iletisime gecmistim doktor beyle cok ilgilendi randevuyu da ayarlamistik ama kv ve kp kararsızlardi ameliyati türkiyede olup olmamakta. En son burada olmaya karar verdiler ve oldu da.
Cok şükür ki tahminimizden cok cok iyi gecti ameliyati suan cok iyi hic bir sıkıntısı yok olmaz da insallah bundan sonra.
Rabbim sizin annenize Şâfî ismiyle sifa versin insallah
Bağırsak - kolon kanserinde önemli olan metastaz yapıp yapmaması diye biliyorum ben. Yani başka organlara sıçramış mı? Dayımı bu sebepten kaybettik. Karaciğerine sıçramıştı. Kayınvalideniz şanslı çünkü erken teşhis konmuş. O doktor bu doktor diye diye vakit kaybetmesin. Kendilerine erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu anlatın. Kayınbabanız lisan bilmiyor diye yakmasın kadının başını. Derhal ameliyat ettirin kadını alınsın tümörlü bölge yoksa yayılır. Agresif türde bir kanserse hele çok hızlı yayılır. Baykuşluk olsun diye yazmıyorum bunları. Hem babamda hem dayımda yaşadık, ikisi de geç evrede tespit edildi ve maalesef sıçrama vardı.Kayinvalideme endoskopi yapildi ve kalin bagirsagikta kanser teşhisi konuldu. Hic rahatsizligi yoktu o kadar saskin ve üzgünüz ki
Biz yurtdisindayiz haftaya ameliyat randevusu alindi ve acik ameliyatla tümörlü yeri alacaklar.
Bir ay önce türkiyeye gittiler. Kayinvalidemin böbreginde taş vardi onu göstermek icin doktora gitmişler orada endoskopi yapilmis ve tümör demisler.
Bunu bize söylemediler. Buraya döner dönmez hastaneye gitmisler ve ayni sonuc. Gecen gün söylediler o kadar üzüldük ki. Türkiyedeki doktor lazerle tümörün alinabilecegini söylemiş.
Kayinbabam da diyor ki türkiyede ameliyat olsun. Yarin doktorla konusacak. Kötü huylu olup olmadığını bilmiyoruz. Kacinci evrede onu da bilmiyoruz malesef. Kayinbabamin dili pek iyi olmadigi icin anlamamis sanirim. Ama ben dün raporuna baktim orada kötü huylu yaziyordu.
Sizin tanidiginiz var mi basina böyle birsey gelen? Lazerle ameliyatla alinip suan saglikli olan? Lütfen basina gelen bilgi verebilir mi? Atlatacak değil mi?
Yorum yaptıktan sonra gördüm, sizi üzdüysem özür dilerim. Her bünye farklı güçte savaşıyor kanserle. Benim dayım inatçı ve huysuz bir adamdı. Yemesine gıdasına önem vermezdi. Sokaktan gelir el yıkamazdı. Bekardı ve kendisini hayata bağlayacak eş çocuk olmadığı için gittiği yere kadar modundaydı. Kemoterapiye bile söylenerek giderdi. İnşallah annenizin bünyesi bağışıklığı daha sağlamdır ve atlatır.Çok çok sevindim. Bize de umut oldunuz. Anneme şimdi kplonoskopi yapılacak. Ama tomografi de görünen karaciğere de sıçramış. Bu olaylar hep bizden uzak sanırdık. Nasıl bir yol izlicez ne yapıcaz hiç bilmiyorum. İnşallah rabbim anneciğim de şifa verir.
Evet biz de öyle saniyorduk. Tesadüfen öğrendik zaten. Biz de karacigere sicrama olmamisti ama rahime cok yakindi ve onun da alinma ihtimali vardi ameliyatta. Ama sadece bir ihtimaldi ve alinmadi cok sükür.Çok çok sevindim. Bize de umut oldunuz. Anneme şimdi kplonoskopi yapılacak. Ama tomografi de görünen karaciğere de sıçramış. Bu olaylar hep bizden uzak sanırdık. Nasıl bir yol izlicez ne yapıcaz hiç bilmiyorum. İnşallah rabbim anneciğim de şifa verir.
Bağırsak - kolon kanserinde önemli olan metastaz yapıp yapmaması diye biliyorum ben. Yani başka organlara sıçramış mı? Dayımı bu sebepten kaybettik. Karaciğerine sıçramıştı. Kayınvalideniz şanslı çünkü erken teşhis konmuş. O doktor bu doktor diye diye vakit kaybetmesin. Kendilerine erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu anlatın. Kayınbabanız lisan bilmiyor diye yakmasın kadının başını. Derhal ameliyat ettirin kadını alınsın tümörlü bölge yoksa yayılır. Agresif türde bir kanserse hele çok hızlı yayılır. Baykuşluk olsun diye yazmıyorum bunları. Hem babamda hem dayımda yaşadık, ikisi de geç evrede tespit edildi ve maalesef sıçrama vardı.
Yorumlarınız icin cok teşekkür ederimArkadasimin annesi de barsak kanseri olmustu. Tedavi oldu. Sükür iyi sonuclar aldilar ve simdi gayet iyi. Ama laser ile mi oldu olmadi orasina bilmiyorum. Size de cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin
Yorumlarınız icin cok teşekkür ederimAmeliyat cok sükür başarılı gecti. Suan bir sıkıntısı yok.
Rabbim kimseyi bu hastalikla imtihan etmesin, cok zor...
Amin insallah sağolunIyi olduguna sevindim. Cok gecmis olsu . Allah tekrar göstermesin ❤
Teşekkür ediyorum. Annem çok güçlü bir kadındır ve pozitiftir. Cuma günü karın şişliği ve ağrısı ile acile gittik. Hemen ameliyata aldılar. Tümörlü bölgeyi bağırsakta temizlediler. Şimdi yoğun bakımda. Karaciğere de sıçramış. Sonrasında İnş toparlarsa kemoterapi alacakYorum yaptıktan sonra gördüm, sizi üzdüysem özür dilerim. Her bünye farklı güçte savaşıyor kanserle. Benim dayım inatçı ve huysuz bir adamdı. Yemesine gıdasına önem vermezdi. Sokaktan gelir el yıkamazdı. Bekardı ve kendisini hayata bağlayacak eş çocuk olmadığı için gittiği yere kadar modundaydı. Kemoterapiye bile söylenerek giderdi. İnşallah annenizin bünyesi bağışıklığı daha sağlamdır ve atlatır.
Amin inşallah ameliyat oldu. Umarım çabuk toparlar ve kemoterapi süreci başlayacak karaciğere sıçradığı içinEvet biz de öyle saniyorduk. Tesadüfen öğrendik zaten. Biz de karacigere sicrama olmamisti ama rahime cok yakindi ve onun da alinma ihtimali vardi ameliyatta. Ama sadece bir ihtimaldi ve alinmadi cok sükür.
Lütfen moralinizi yüksek tutun. Iyi bir doktora gidin ve ameliyati olsun bir an önce. Vakit kaybetmeyin.
Insallah anneniz de atlatir sorunsuz bir sekilde. Tüm hastalara sifa versin Rabbim
Cok gecmis olsun insallah kemoterapiyle tamamen biter korkmayin.Amin inşallah ameliyat oldu. Umarım çabuk toparlar ve kemoterapi süreci başlayacak karaciğere sıçradığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?