Kayinvalideme kanser teşhisi konuldu

Cok sevindim anneanneniz icin :)
Zaten yarin doktordan bilgi alir almaz hemen biletleri alacagiz kesinlesirse. Beklemeyiz tabi ki hayati bi melese malesef.

Evet bilgi eksikligim var malesef. Kayinpederim bize söylemedi hic bu konuyu. Hastaneye gittiler gecen hafta ama bize sadece kücük yara gibi bisey var dedi. Bilseydik böyle birsey oldugunu biz de giderdik hastaneye. Almancasi iyi ama kendini idare edebilecek kadar. Yanlis anlamis olabilir bazi seyleri. Lazeri türkiyedeki doktor söylemis. Lazerle kurutulabiliyormus öyle demis doktor. Burada zaten acik ameliyat olacak büyük bir parcasi alinacak bagirsagin.

türkiyede yaptırsın o zaman kurutulduğunda bağırsak yüzeyinden alt tabakaya sirayet etmediyse kesmeye gerek yok bağırsağı çünkü.
kesmeden kurutma yöntemi eşime uygulandı.
prf hakan yanar türkiyede istanbuldaysanız tavsiye ederim.

Sirayet edip etmedigini de bilmiyorum malesef.
Esinizde de mi ayni tümörden vardi? Istanbulda degiliz malesef ic anadoludayiz.

Bizim bir akrabaya 12 sene once kalin bagirsak kanseri teshisi konmustu. Bagirsagin 3 yerinde tumor vardi. Turkiyenin onde gelen hastanalerin birinde ameliyat oldu kemoterapi gordu. Simdi 70/75 kusur yaslarinda turp gibi masallah :)
Ya maşallah ne güzel. Iyi huylu muydu acaba bir bilginiz var mi. Insallah bizde de öyle olur daha genç sayilir 49 yasinda

Geçmiş olsun benim annem 3 yıl önce kalın bağırsak kanserinden ameliyat oldu ama maalesef karaciğere sıçradı. Ameliyattan sonra sıçrama olasılığı çok yüksekmiş zaten. 3 yıldır düzenli aralıklarla kemoterapi alıyor. Çok şükür kötü bir durumu yok ama sürekli takipte olması gerekiyor.

Ya maşallah ne güzel. Iyi huylu muydu acaba bir bilginiz var mi. Insallah bizde de öyle olur daha genç sayilir 49 yasinda
Kotu huyluydu ama nispeten erken teshis edilmisti. Bagirsak disina yayilim gostermedigi icin tedaviye olumlu yanit verdi. Birde doktoru cok iyidi onu hatirliyorum. Kayinvalideniz cok gencmis Allah onada hayirli bir sifa versin. Bu hastalik kabus gibi oldu o kadar yayginlastiki

Teşekkür ederim size de cok gecmis olsun.
Annenizinki iyi huylu mu acaba? Ameliyati nasil oldu? Buradaki doktor bagirsagin büyük bölümünü alacagiz demis. Sizinki de öyle mi oldu?

Amin insallah sagolun gercekten tam bir kabus kayinvalideminki de erken teshis sanirim arada bir karin agrisi disinda belirtisi yoktu cünkü, yani insallah. Doktorun ismini biliyormusunuz acaba?

Amin insallah sagolun gercekten tam bir kabus kayinvalideminki de erken teshis sanirim arada bir karin agrisi disinda belirtisi yoktu cünkü, yani insallah. Doktorun ismini biliyormusunuz acaba?
Malesef bilmiyorum ama ogrenebilirim. Size ozelden mesaj atarim ogrendigimde.

Benim de kayınvalideme geçen sene safra kesesi kanseri teşhisi konuldu, safra kesesi alındı, kemo terapiye gerek duyulmadan atlattı çok şükür. Umarım sizin kayınvalideniz de hızlıca atlatır.
Eşiniz üzüntüsünü içine atabilir, geri çekilebilir, hazırlıklı olun, anlayışlı olun.
Allah yardımcınız olsun

Amin Rabbim razi olsun. Cok sevindim kayınvalideniz için. Allah kimseyi imtihan etmesin bu hastalikla Eşime de ayri üzülüyorum zaten. Yikildi resmen, dogru düzgün lokma gecmiyor boğazından kac gündür. Inşallah hayırlısıyla biz de atlatiriz bu zor günleri

Rabbim tez zamanda şifa versin, kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…