• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme kayınpederden destek

İnsan kendi kendine konuşunca işin içinden çıkamıyor . Düşündükçe aklımda sorular birbirine dolanıyor . Kayinpederimin şekeri yulseldigi için hastaneye yatırıldı . Ben de bugün aradım nasılsın doktor ne dedi diye . Sonuçta benim onunla bı problemim olmadı aslında Kv ile de olmadı ama onun problemi varmış böyle oldu önemli de değil . Kayinpederim konuşmak istemiyor belli ağzından çıkan her kelime iki günlük yoldan geliyor sanki . Ya açma telefonu , yada konuş . Ben arr niyetle aramadım koskoca adamsın karından dinledikten sonra ara sor ne oldu diye madem tavır alacaksın bil önce . Aradigima da ettiğim insanliga da pişman oldum . 55 yaşında koskoca adamin tavır ve tepkisine bakar misiniz ? Halbuki daha yazın annesinin yanında karisi için atıp tutan adam karısının dediğine tapar olmus ne çabuk . Kimbilir neler dedi . Hiç önemli değil . Bı insan evladına bunu yapabilir mi anlamiyoum . Sorun çıkardın hadi problem oldu aramizda neden başka birinin de bize kötü davranmasini istiyor ve bundan zevk alıyorsun ki . Nasıl bir zihniyet bu ? Eşim de aramış herşeye rağmen evlatlık görevini yapar şimdiye kadar da öyleydi onun telefonunu açmamış tekrar bir daha aramış acmi onunla da üstten üstten tavırlı bir şekilde konuşmuş . Sorun mu var yok eee bu ne şimdi yok bişey . Koskoca adam daha bir derdi varsa onu söylemeyecek kadar aciz. Ben nerde yanlış yaptım kv geldi evde esti gürledi tartışma çıkardı diye kayınpederi aramasamiydim . Kv ile olan sorunu ona da mı yansitsaydim tavır alsaydım. Doğrusu bumuydu ? Cuma günü bebeğim amaliyat olacak ugrastigim şeylere bakar mısınız ? Üç fikir bir fikirden iyidir ? Ne yapmalıyım . İnsan içinde olunca çizginin dışını göremiyor . Ben buraya daha cookkk yazicam galiba
Üzerine düşeni yaptın boşver gerisini.
Ben olsam yerinde, aramalarımın tümünü eşimin yanında yapardım

Son düzenleme:
Bence genel olarak asabın bozulmuş senin önceki travmatik evliliğin şimdi lohusa oluşun, hepsi birikmiş psikolojini bozmuşlar, tamam kolay değil yaşadığın şeyler ama sende çok dert ediyorsun çok takıyorsun gibi geliyor, iki tane çocuğun var biri çok küçük büyüğü de muhtemelen küçüğü kıskanıyor içten içe, kayınvalide ile kayınpeder kimmiş gözümün ucuyla bile bakmam,enerjini doğru yere harca , onaylanma haklı çıkma derdini bi kenara koy yanlış yoldasın, silkelen kendine gel.

Ben size beterini yazayım mı benım oğluma annem bakıyor çalıştığım ıcın kv haftada 2 gün ben bakayım torunumu görürüm dedi ve gelmeye başladı gergin evındekılerı atıp tutuyor kızının bir işe yaramadığını kocasının eve bırsey almadığını vs sonra da kızına gidip kendı anlattıklarını ben anlatmışım gıbı soylemıs bırde 19 yaşındaki kızını kıskanıyormuş napıcaksam artık 😂 neyse kızıda geldi abisinin yanında bunları anlattı sonra burgu. Yıne yazdı bende ona yazdım bu sekılde devam edecekse gelmesine gerek yok diye Buda babasına okutmuş ama kendi burda dediklerini söylemeden LP tavırlı falan neyse konu ben degılım bende hepsını rehberimden dahıl sıldım kP harıc yüzüme bırsey demedi subattan bu yana bayramdan sonra 1 saat gıttım geldim insanlar çok enteresan 🤨 anlam veremıyoruz ama kafalarda takma sil gitsin numaralarını onlarla mı uğraşacaksın

öncelikle sizi arayıp babanıza şikayet etmesi nasıl karakterde olduğunu açıklıyor zaten kayınvalidenizin. kayınpederinizi de bu kadar kafaya takmayın, sizinle konuşsa ne konuşmasa ne. yalnız o yavruyu bu kadar zamandır nasıl orada bırakıyorsunuz onu anlamadım. insan kendi evladını almaya niye anne babasından korkar ki. kavga da olsa dövüşte olsa bir baba evladını onlara bırakamaz. hele de böyle birinin büyütmesi hiç doğru değil, çok üzüldüm.

öncelikle sizi arayıp babanıza şikayet etmesi nasıl karakterde olduğunu açıklıyor zaten kayınvalidenizin. kayınpederinizi de bu kadar kafaya takmayın, sizinle konuşsa ne konuşmasa ne. yalnız o yavruyu bu kadar zamandır nasıl orada bırakıyorsunuz onu anlamadım. insan kendi evladını almaya niye anne babasından korkar ki. kavga da olsa dövüşte olsa bir baba evladını onlara bırakamaz. hele de böyle birinin büyütmesi hiç doğru değil, çok üzüldüm.
Neler olduğunu bilseniz aslında anlarsınız .zaten yanımızdaydi hep daha iki ay oldu olmadı gideli kv ler.

Ben size beterini yazayım mı benım oğluma annem bakıyor çalıştığım ıcın kv haftada 2 gün ben bakayım torunumu görürüm dedi ve gelmeye başladı gergin evındekılerı atıp tutuyor kızının bir işe yaramadığını kocasının eve bırsey almadığını vs sonra da kızına gidip kendı anlattıklarını ben anlatmışım gıbı soylemıs bırde 19 yaşındaki kızını kıskanıyormuş napıcaksam artık 😂 neyse kızıda geldi abisinin yanında bunları anlattı sonra burgu. Yıne yazdı bende ona yazdım bu sekılde devam edecekse gelmesine gerek yok diye Buda babasına okutmuş ama kendi burda dediklerini söylemeden LP tavırlı falan neyse konu ben degılım bende hepsını rehberimden dahıl sıldım kP harıc yüzüme bırsey demedi subattan bu yana bayramdan sonra 1 saat gıttım geldim insanlar çok enteresan 🤨 anlam veremıyoruz ama kafalarda takma sil gitsin numaralarını onlarla mı uğraşacaksın
Haklısınız degmio

Back
X