Bakmak derken tam olarak ne yapmanız gerekiyor?
Kaldırmalı filan güç gerektiren bi şeylerse bence kesinlikle girmeyin öyle işlere
Ayrıca yerinizde olsam bu korona zamanı hastaneli işlerine de gitmezdim
Evde birbirinize ses olmak gibi bi işse yapacağınız ancak o zaman kabul edin
Sonuçta keyfî değil sizin durumunuz da
Diğer türlüsü bebeğinizi riske atacaksa yapmayın yani sonuç olarak
Ben olaya kimin kime borcu var, kim kaç yıllık gelini filan diye bakmıyorum
Tamamen hamile olmanıza odaklandım
Evet sanırım vazgeçtim diyemeyeceğim, alınır bu defaYani bu biraz vicdanla alakalı bir durum aslında ama ben şu halimle hasta birine bakamam çünkü kendime zor bakıyorum.
Sizin haftanızda çooook zor olur sizin için.
Doğuma az kalmış, belki koluna girip lavaboya falan götürmeniz gerekecek nasıl taşıyacaksınız ki? Sizin kendi muayeneniz yok mu? Hastanede covid riski de var.
Keşke baştan kabul etmeseydiniz, şimdi vazgeçtim deseniz büyük sıkıntı olur gibi. :/
O zaman bence siz en iyisi ameliyattan sonra evinizde bakınDirayetli ve nazsız bir kadın olduğu için kaldırmalı etmeli işim pek olmaz diye düşünüyorum. Bu hasta profiline çok baktım hastanede, naz niyaz yapmayan ve ameliyatında sıkıntı olmayan hastalar ikinci günde kendi işlerini az çok görmeye başlıyor.
Ama kendisi başlayamazsa evet benim için çok zor olacak
Evet işte o da önemli bir mevzu ama sanırım tuvalet muvalet işi olacağı için oğullarından utanacağını düşünüyor, bir kadının bakmasını istiyorKadin cocugunuza bakacaksa bence yardim edin. Digerlere bakmayin. Yardim teklif etmek yerine laf tasiyorlar sadece. "Kiz sen nasil bakacaksin, biz bakariz" da diyebilirlerdi. Sadece hamileliginiz agir geciyorsa herseyi tek basiniza yapmayin. Digerleri de isin ucundan tutsun. Gelinleri gectim kadinin digwr ogullari da bir ise yarasin. Onlar niye konusulmuyor
İmkanınız varsa bu süreç için yardımcı bulun. Mesela yarım gün gelip temizlik+yemek yapsın.Evet sanırım vazgeçtim diyemeyeceğim, alınır bu defa
Evet kesinlikle öyle, dediğim gibi durumum var ama benim gibi bakabilecek olması içimi rahatlatıyor çocuğuma. Sanırım dediğiniz gibi bir süre deneyip gidişata göre yol alacağımArkadaşlarınızdan etkilenmeden önce bunu kafaya takmayıp kabul etmişsiniz.Bence kimseyi dinlemeden içinizden geldiği gibi davranın.Olmadi bir kaç gün bakıp zorlanırsaniz diğer evlatlarından yardım isteyebilirsiniz.Sizi zorlamazsa zaten devam edersiniz.Kayinvalideniz çocuğunuza bakmayı istiyormus ne güzel...Çalışan bir anne için bilindik birilerinin çocuğa bakması bence nimet gibi bişey
Çünkü o ve diğer muhteşem iki elti ablam periler gibi ağrısız bir hamilelik geçirmişlerO zaman bence siz en iyisi ameliyattan sonra evinizde bakın
Kauınvalidenize de tüm içtenliğinizle anlatın durumu
Sonuçta hamileyken bile bakmayı başta kabul etmişsiniz
Hamile olmasanız kimselere bırakmazdınız diye düşünüyorum
Şunu da garip buldum yalnız
Normal insanların siz teklfi etseniz de hamilesin olmaz diye geri çevirmesi lazım teklifinizi
Sizinki illa sizi çağırıyor
Evet işte o da önemli bir mevzu ama sanırım tuvalet muvalet işi olacağı için oğullarından utanacağını düşünüyor, bir kadının bakmasını istiyor
İdare edebiliriz diye düşünüyorum aslında, zorlandığım yerde açık açık söylerim gibi duruyor, bu saatten sonra bakamam demesi zor olacak gibi. Çok teşekkürlerHastane işlerinde destek olsanız bile bence evdeki bakma sorumluluğu bence gebelik sebebiyle pek mümkün olmayabilir.
Tabii yine siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz, ben zor bir gebelik geçirdiğim için kendime göre cevaplıyorum.
Ama derseniz ki yok laf söz etmez bir şekilde 15 gün idare ederiz o zaman ayrı.
İlk 24 saat kalkmayacak ama sonraki günler eğer aksi bir durum olmazsa yürüyecek tuvalete falan gidebilecek. Yani elbet ağrılı olacak ama daha önce onlarca aynı ameliyatı olmuş teyzeye baktım, kendini çok salmazsa eve gelince desteksiz yapabilir hepsini diye düşünüyorumSimdi nasil ameliyat olacagini bilmiyorum ama kendisi kalkabilecek mi? Kalkabilmeyecekse siz kaldiramazsiniz. Hani kadin utanabilir, buna sözüm yok, sahsen bende utanirdimHamile olmasaniz sorun olmazdi, ama böyle de zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?