+1 katılıyorum. Siz evde bakacaksanız onlarda doktor işlerine koştursunlar eve gelip iki kap yemek yapsınlar ya da yanlarında getirsinler zahmet olacak ama..Kadin cocugunuza bakacaksa bence yardim edin. Digerlere bakmayin. Yardim teklif etmek yerine laf tasiyorlar sadece. "Kiz sen nasil bakacaksin, biz bakariz" da diyebilirlerdi. Sadece hamileliginiz agir geciyorsa herseyi tek basiniza yapmayin. Digerleri de isin ucundan tutsun. Gelinleri gectim kadinin digwr ogullari da bir ise yarasin. Onlar niye konusulmuyor
İlk 24 saat kalkmayacak ama sonraki günler eğer aksi bir durum olmazsa yürüyecek tuvalete falan gidebilecek. Yani elbet ağrılı olacak ama daha önce onlarca aynı ameliyatı olmuş teyzeye baktım, kendini çok salmazsa eve gelince desteksiz yapabilir hepsini diye düşünüyorum
Evet sanırım en azından ilk gün hastanede kalmak için başka biri bulunabilir, haklısınız çok teşekkür ederimO zaman o ilk gün icin yaninizda birnin olmasi gerekir. Benim anneme de bir kere yardim etmek zorundaydim hastanede. Yani bütün gücümle tutmaya calistim. Yani dengeyi kaybetmedigime sükrediyorum hala. Ama siz hamilesiniz, o yüzden orda size yardim gerekecek. Yemek su bu ufak tefek sorun degil ama kaldirmak olur (ek olarak: Allah sizden razi olsun. Mesleginize cok saygi duyuyorum ❤ Allah iki cihanda mükafatini versin insallah ❤)
O kadar haklısınız ki+1 katılıyorum. Siz evde bakacaksanız onlarda doktor işlerine koştursunlar eve gelip iki kap yemek yapsınlar ya da yanlarında getirsinler zahmet olacak ama..
Evet aslında çok fazla diz protezi ameliyatına baktım ameliyat sonrası ama evde bakmakla bir olur mu bilemiyorum. Hastanede yaptığım bakım farklıydı evdeki farklı olacak. Tek diz ayrıca. Hemen kalkan da çok oluyor ama eğer Kayınvalidem hemen kalkamazsa zaten iş beni aşar, kaldırıp yatıramamMeslekten dolayi asinasiniz ama diz protez ameliyatina hic sahit oldunuzmu?
Benim akrabalarim oldu tek tek yapiyorlar her iki dizide ayni andami olacak
Dizi bukme islemi cok zor. Siz tek basiniza hamile halinize kaldiramazsiniz hemem kalkamiyor ztn kalkmasi dizine yuk bindirmesi istenmiyor yurutec fln gerekiyor.
Esinizde izin alsin veya eltilerden biri gelsin gunduz. Gece de esinizle kaldirirsiniz.
Baska ameliyata bsy diyemem ama diz protezinde hamile birine eziyettir gunahtir yahu.
Ya varya bizim meslekten beklentileri hep böyle ama yapamazsın çok net söylüyorum sana , ortopedi de kaç yıl çalıştım biliyorum o hastaları ağrıları çok olur ayak üstü basamaz hep destek bekller senin halin yokken nasıl bakacksin, kaç haftaliksin çalışıyor musun simdiO kadar haklısınız kiumarım söylememize gerek kalmadan yardımcı olurlar
Niye bakmıyor etmiyor demedim ki, sadece arkadaşlarım bu fikri sundu ve daha önce böyle bir şeyi düşünmediğim için acaba ben mi biraz saf davrandım diye düşündüm. Yoksa zaten en başından banane, diğerleri baksın derdimBakın - bakmayın , yardım edin - etmeyin , bunlara birşey diyemem sizin kararınız fakat diğer gelinler neden bakmıyor , yardım etmiyor demek gibi bir hakkınız yok . Siz tamam dersiniz yada hayır dersiniz , sadece kendi yaptığınız ve yapmadıklarınız sizi ilgilendirir .
Ben bakmak istemesem mesela diğer gelinleri baksın demem kesinlikle , diğerleri de bana laf söylese veririm cevaplarını .
Evet aslında çok fazla diz protezi ameliyatına baktım ameliyat sonrası ama evde bakmakla bir olur mu bilemiyorum. Hastanede yaptığım bakım farklıydı evdeki farklı olacak. Tek diz ayrıca. Hemen kalkan da çok oluyor ama eğer Kayınvalidem hemen kalkamazsa zaten iş beni aşar, kaldırıp yatıramam
Ben bu operasyonda çok iyi olan hastaları da gördüğüm için çok pozitiftim ama tabii postop nasıl olacağını bilemem kestirememYa varya bizim meslekten beklentileri hep böyle ama yapamazsın çok net söylüyorum sana , ortopedi de kaç yıl çalıştım biliyorum o hastaları ağrıları çok olur ayak üstü basamaz hep destek bekller senin halin yokken nasıl bakacksin, kaç haftaliksin çalışıyor musun simdi
Pardonda 30 haftalık karnın burnunda ağrılarından dolayı raporlusun ama hastanede kv bakabiliyorsun, gebelikte zaten riskli diye devlet bile 24 haftadan sonra izn veriyor covitten dolayı siz kv ile tekrar hastaneye gidiyorsunuz...ayrıca postop da muhakkak şiddetli ağrıları olacak hele ilk günler daha çok olacak, bizim baktığımız gibi değil ki herseyini senden bekleyecek, suyumu ver elimi tut , bence aşırı saçma senin bakman ogullari baksın, elinden tutup kaldıracaklar cekinecek birşeyi yok ki oğullarından, ilk gün sondası olacak zaten WC ye oturtmarina gerek kalmayacak...ev olarak kendi evinde kalsın sizler yemek yapıp götürün, sizin evinizde kalırsa eltiler gelmez kendi evinde kalırsa onlar da gelir, şey de kv ye anne ağrılarım arttı ben hastaneye gelemem riskli de, sonra senin evine gelmek isterse de şey dersin, senin evin büyük evi ziyaret eden olur ben karsilayamam ama yemek yapar getiririm de, kendi evinde olursa daha çabuk ayaklanirBen bu operasyonda çok iyi olan hastaları da gördüğüm için çok pozitiftim ama tabii postop nasıl olacağını bilemem kestiremem30+3üm, izne çıkmadım ama ağrılarım yuzunden raporluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?