Kayinvalideme nasil bir tepki vermeliyim arkadaslar??? Onerilerinizi bekliyorum...

Sirf bunun icin k.b imle asla samimiyyet yaratmadim cunki elti oyle bisey ki hem de ikinci gelinsin carpacak yer arar biliyorum ki onu bulmasa bile bisey bulur kiskanclik cunki. Benimde eltim iyrenc biri insanlik yoktur asla yalancilik desen var kiskanclik cekememek esimin akrabalarinin hepsi beni cekemediyini iyi bilir onun. Keske sende oncede kb bu kadar samimi olmasaydin diyorum ama gec sunun agzina laf vermeseydin. Neyse simdi konusmuyorum onlarla kafam rahat bence sende sil onlari en iyisi valla

Ah bu kayinvadeler neler cektim .ben evime gelirlerse hg derim hizmetimi Gosteriirim giderkende gule gule cunku onlara Boyle yaraniliyor kocam evde olunca gelirler ararlar torunlarini severler giderler oh mis kafam rahat bence sende oyle yap esine soyleyip durma neyi varsa dobra olarak tak tak soyle guzelim yoksa sonunda uzulrn sent oluyorsn eltinide bisver okumus ogretmen olmusta kulturlu olmusta kocasinin abisinin hanimini kiskancsk kadar cahil iste

bence şu kayın biraderle şakalaşmalarınızı açmanız lazım ögretmenler gununde saldıracak kadar kafayı mı yemış kadın yoksa gerçekten sorunlu mu ?

terbiyesini vereceklerdi falan tarzındaki üslubunuz hiç hoşuma gitmedi. ayrıca sizin aranız kötü olabilir ama kv nin arasınında kötü olması gerekmez. bu herkes için böyledir, kendi sorununuz olan kişilere diğer kişilerin ağzının payını vermesini, onlarında da ona cephe almasını bekleyemezsiniz. bu çok yanlış bi tutum

Kızma ama sen de az değilsin gibi geldi bana.

Eşin zaten gerektiği yerde gerektiği kadar tepki vermiş, duyduklarına susmamış.
Görmediğini duyurman şart mı?
Annesine bağırdı, kadın bu sebeple üzüldü de mutlu mu oldun?

Sen şimdi çok iyi gelin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…