Kayinvalideme nasil bir tepki vermeliyim arkadaslar??? Onerilerinizi bekliyorum...

valla biride bana yardım eli uzatsın yapılanları unutamıyorum beynıme yapışmışlar sankı hergun dusunmekten bıktım yahu oturup dusunmek degıl .mesela iş yapıyorum işin yarısında beynimin içinde yine onlar beynimle kavga ediyorum ya yeter diye bagırdıgım oluyor evın içinde nasıl kontrol altına alacam dusuncelerimi

Eltin seni sevmiyo bu kotu gelin oldugunu gostermez. Demek ki kv ile iyiler. Sen de sakin degilsin, yazim tarzindan belli ULAN DIYECEKTIM KVYE falan demez normal kadin :d bi de her olayda kocani doldurup ailesine laf saydirtiyosun, aileyi sen de birbirine katiyosun zaten sanki kendin cok iyi niyetlisin :d kim bilir eltiye neler yaptin yani bi de onu dinlemek lazim

Canim eltinleri bosver birdaha kaileye bile alma.
ama katinvaliden icin ayni seyi soyleyemiyecegim. Kimi insanin karakteri boyledir kotulemez hep iyi anlatir. Evde acken bile soranlara tokum demek gibidir.
Herseyi bir yana birak esin zate senin yaninda olmus herzaman annesi e karsi gelmis sana laf soyletmemis ama nolursa olsun annesi birak gorus esini arada birakma inan ne esler var asiri aileci olan seni ezdiren. Ama esin oyle deil bosuna arada kalmasin zaten eltin yuzunden kardesinden olmus bide ailesinde olmasin. Ailesi senin icin kotumy konusuyor eger oyleyse araya resmiyeti koy gec ama gelmesin gitmesin muabbeti yapma derim sana.. bu durumlardan sıkılan esinle senin aranda problem yaratir ilerde. Sende annesin biraz o taraftan bak. Ama eltini salla gitsin naapsan hakedio serefsiz

Hediyelesmek guzeldir. K.biraderiniz ailede herkese hediye alirken size ds hediye alirsa goze batmaz. Makul sartlar altinda kucuk sakalar yapabilir. Ama saka da goreceli bi mesele. Bana cok abes gelen saka diyaloglari baskalarina gore cok normal gelebilir. Demek ki eltinizle goreceli meseleleriniz arasinda daglar kadar ucurum var ki rahatsiz olmus. Gorusmek istemeyebilir. Yapmayacaginizi dusunuyorum ama yinede soyleyeyim artik sizde mesaj atmayin yaklasmayin. Istemiyor sizi demek ki.

Kv cok yanlis bi hareket yapmis. Muhtemelen canini sikmissinizdir boyle sizi uzmek istemistir. Oglunu sizin doldurdugunuzu dusunuyor belki. Sizin evinizdeyken disaridayiz demelerine esinizin gosterdigi tepkiyi sizin olusturdugunuzu dusunuyor olabilirler. Esinizin kapida annesine yaptigi uyaridan sonra artik emin olmuslardir. Bi insan diger insandan cekiniyorsa illa cekindigi seyi yaptirmanin ne manasi var? Sizin evinizde k.biraderinize izmirinsaninin evindeyiz derken basiniz goge ermeyecekti. Esinizde sizde gereksiz yere tepki koymussunuz. Size dusen uzulerek " boyle olmasini bende hic istemezdim.Eger eltim acisindan sorun olusturacaksa burda oldugunuzu soylemenize gerek yok. Benim icin bunlar problem degil" demek ne guzel olurdu.

Tabi bi anlik sinirle benimde basim doner. Belki ayni sizin yaptiginiz gibi yapabilirim. Ama benim icin dogru olan bu.

Allah kolaylik versin.

Merhaba öncelikle biz size saygı duyup okumaya gayret ediyoruz biraz daha okunaklı yazsaniz da tahmin etmek zorunda kalmasak. ...
Ikincisi siz eltinizi kiskaniyor sunuz gibi geldi bana . Sizle iyi olmayabilir ama eşinin ailesine iyi olabilir. ..şu durumda siz de eşinizi kiskirtmis olmuyor musunuz?

Benimde kayinvalimde sorunlarim oldu..ama kimsenin yaninda beni yermedi.kulagimada gelir yani orda burda overmis ele gune karsi beni
Olmasi gereken o dur

Hepiniz tuhafsınız
Kimse kendi işini kendi görmüyo
Eltinden ne farkın var ? O kocasını çekip duruyorsa
Sende kocana aynısını yapıyosun
Elti kim ya, seviyosan görüş sevmiyosan az öz selam ver yeter
Hem mesajlaşıp hem tartışınca da kayınvalide taraf olsun diye beklemek çok saçma

Sevebilir kadın diğer gelinini, sen küssün diye o da mı küssün
Eşin de ortayı bulamıyo sen ne desen koşuyo annesine sıralıyo, kadın aptal mı ? Anlıyordur senin söylediğini
Napsın her sorana dizlerini dövüp gelinini mi kötülesin, o zaman sevinirdin di mi ?

Son düzenleme:
Hemen hemen herkes sizi hatalı bulmuş ama bn aynı fikirde değilim kvniz kendine sorulan soru karşılığında evet var iyiler sağ olsunlar diyip gecebilirdi kıskanma konusunda büyük olarak orta yolu bulup öyle şey olurmu küslük olmasın diye uğrasması lazımdı taraf tutması değil bence esin hariç aranızda bişeyler var olarak görmüş yada anlatılmış olabilirbastan mesafe koymalıydınız. Eşiniz en güzel tepkiyi vermiş akışına bırakın

Bakın ne kadar olursa olsun hiçbir kv başkasının yanında diğer oğlunu ve gelinini kötülemez.
Yapmayın allah aşkına evet bu sizi incitebilir
Ama siz bunu olduğu gibi toplayıp eşinize yetiştirmeyin,
Anne ve oğulun arasını birşekilde açmış oluyorsunuz.
Elinize birşey geçmez hani !!!
Eltinizin yaptığı kendi terbiyesi terbiyesizliği
Kv bunun için aracı yapmayın çıkışmasını istemeyin onlara !
2'sini aynı ana doğurdu ,2'side oğullarının eşleri
Et tırnak yani ayrılmaz ve atılmaz

Beni hatali bulnlara hic bisey demiyorum. Cunku Allah benim kalbimi biliyor. Kimseye burda birsey ispatlmak zorunda degilim. Hatalisin falan diyenler kendi baslarina gelse neler yaparlardi Allah bilir.
Burdan oyle ahkam kesmesi kolay baskalarina. Herkes kendini sutten cikm ak kasik gordugu icin oyle diyenleri cok iyi anliyorum.
Burda eltimin yapriklarini soyleidkelerini de tek tek siralayacak da degilim sirf haksiz gorulnler tarafindan hakli olarak goruneyim diye. Kendini ispatlamaya calismak olur bu. Ve hic ihtiyacim yok.
O yuzden verilen her cevaba ayri ayri ttesekkurederim.

Eltim yok
Bi görümcem var
4 yıllık evliyim daha bir kere mesajlaşmadım. Görüştüğümüzde naber nasılsın derim o ayrı
Sizi kocasından kıskanan , sonradan tanıdığınız birine ne diye mesaj atıyosunuz ki
Biri beni kocasından kıskansa çüş derim daha neler, daha yüzüne bakmam
Öğretmenler günü tırı vırı bence sen insanları çok didikliyosun
Herkes en çok seni mi sevsin, herkes senle samimi mi olsun

Bi daha bu hataya dusecegini sanmiyorum. Karsi taraf icin de dusunuyorum. O kadin da nasil sinir olmustur.
Iyi niyet diyecegim kusluk olmasin diye boyle yapmis diyecegim hanimefendi icin ama olay cok igrenc. Burda pollyanna pollyanna takilmak cok absurt.

Sonuna kadar haklısın var ya..ama öyle şanslısın öyle şanslısınki eşin de senin gibi düşünüyor.ya annem işte napacaksın idare et deseydi tepki göstermeseydi..bikere burdan zaten bir sıfır öndesin onlardan.zaten bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim diye bişey düşünme sakın.eşin var arkanda dağ gibi daha ne olsun.

Gerçekleri sen biliyorsan neden tasdik bekliyorsun ki... Başkalarının yanında diğer gelini kötü olarak bahsetmesi ne kadar doğru ayrıca. K.v deniz doğru olanı yapmış. Kol kırılır gen içinde kalır. Ayrıca esinizi kenara çekip annene terbiye ver gibisinden konusmanizda doğru değil. Birbirinizi sevmiyor olabilirsiniz gorusmezsiniz olur biter. Herkesin saygısı kendi kalitesini gösterir. Kalitenizden ödün vermeyin.

Eltiniz ile aranizda sorun olunca kv ve kpin hakemlik yapmak uzere ortamizda mi bulunmasi gerekiyor? Bana sacma geldi bu beklentiniz, ayrica esinizi olaya dahil etmeniz de gereksiz,siz bagimsiz bir bireysiniz ve kisilerle iliskilerinizi kendiniz duzenleyebilirsiniz. Baktiniz karsi taraf sorunlu gorusmezsiniz ama baskalarinin da ayni kisiyle gorusup gorusmemesine karisamazsiniz, sizin gorusmediginiz kisiye baskalarinin laf soylemesini beklemeniz cok cocukca bana gore

eşin sana detek oluyo en azından çokta gerilmeye gerek yok bence eşin tepkisiz kalsa yada onlara çanak tutsa tutma kendini dredim

Küs oldugunuz eltinizi sizin yaninizda sizin evinizde övmesi sinir bozucu olabilir ama anne ogul arasina girmeyin bence bakin sizinde cocuklariniz var sizde bir annesiniz sonra kv sizin hakkinzda kotu dusunur oglumu bana karsi dolduruyor aramizi bozacak vs diye

hiç biriyle görüşme saygı sevgi gösterme senden iyisi olmaz benimde eşimin annesi tam bir yılandı kız kardeşi desen tam bir kaş..r 1 sene çektim bunları sustum içime attım en sonunda patladım herkezin ağzının payını verdim ve görüşmüyorum eşim istedigi zaman gitsin gelsin bana bulaşmadıgı sürece sorun yok şimdide yalakalık yapıyolar ama ben yemem resti çektim bitti eğer kocamca onların tarafına geçerse boşanırım hayatı çekilmez ettiler

Kayınvalidenizin davranışını tuhaf bulmadım.Ele güne karşı gelinini övmesi anlaşılabilir.Sizin aranızdaki sorunu anlamamış veya taraf tutmamış olabilir.Sizi haklı bulsa bile,elaleme "öbür gelinim çok kötü" diyemezdi zaten.
Eltiniz sizi cidden kıskanmış ve anlaşılan kendisinden/eşinden uzak durmanız için elinden geleni yapmış.
Kıskanınca hepimiz dişi panter kesiliyoruz.Benim de aklıma eltisini kıskananların açtığı konular geldi.Bazı samimiyet dereceleri "yok artık" dedirtecek türden olabiliyor.Siz normal bulabilirsiniz ama belki tutumunuz eltinize yanlış gelmiştir.

Birisiyle kusunce diger insanlarin da o kisiye tavir almasini bekleyenlere cok kiziyorum. Kaldi ki kv ve kp bir gelinini tutup diger gelinine tavir alamaz sizin aranizdaki mevzu yuzunden. Rahat birakin insanlari. Ayrica aile dostunuza diger gelini ovmesi gayet normal. Ne deseydi kotulese miydi? Dogru olani yapmis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…