- 10 Ocak 2016
- 11
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi izmirinsani
-
Hemen hemen herkes sizi hatalı bulmuş ama bn aynı fikirde değilim kvniz kendine sorulan soru karşılığında evet var iyiler sağ olsunlar diyip gecebilirdi kıskanma konusunda büyük olarak orta yolu bulup öyle şey olurmu küslük olmasın diye uğrasması lazımdı taraf tutması değil bence esin hariç aranızda bişeyler var olarak görmüş yada anlatılmış olabilirbastan mesafe koymalıydınız. Eşiniz en güzel tepkiyi vermiş akışına bırakın
Bi daha bu hataya dusecegini sanmiyorum. Karsi taraf icin de dusunuyorum. O kadin da nasil sinir olmustur.Eltim yok
Bi görümcem var
4 yıllık evliyim daha bir kere mesajlaşmadım. Görüştüğümüzde naber nasılsın derim o ayrı
Sizi kocasından kıskanan , sonradan tanıdığınız birine ne diye mesaj atıyosunuz ki
Biri beni kocasından kıskansa çüş derim daha neler, daha yüzüne bakmam
Öğretmenler günü tırı vırı bence sen insanları çok didikliyosun
Herkes en çok seni mi sevsin, herkes senle samimi mi olsun
eşin sana detek oluyo en azından çokta gerilmeye gerek yok bence eşin tepkisiz kalsa yada onlara çanak tutsa tutma kendini dredimIyi aksamlar kk'nin deneyimli hanimlari.
Ben 6 yillik evliyim. Esimle severek evlendik. 2. Geliniyim ailesinin. Ilk gelinleri yani eltimle ilk evlendigim zamanlarda gayet iyi anlasiyorduk. Arkadas gibiydik. Sonralari beni k.biraderimden kislandi. Beni severdi k.biraderim cok. Yurt disi seyahatlaerine gittiginde is geregi bana da hediyeler getirirdi k.biraderim. sakalar yapardik birbirimize vs
Ama butun bunlari kiskandi ve k.biraderimi cwkti yanina bizimle gorusturmedi. Esimle bile. K.valideme k.pederime agzimdan asla cikmayan kelimeleri yansitti. Size yemin olsun asla agzimdan cikmayan hatta aklimdan bile gecmeyen seyleri gitti siraladi. Neyse ben buna ragmen ogretmen kendisi , ogretmenler gununde ona msj attim kutladim ogreenler gununu.
Benim mesajima bir suru hakaretle cvp vermis. Bi daha karsima cikma, bulundugum ortamda bulunma,seni gormek istemiyorum vs...
Bunun uzerine ona cvp verecektim ama hic kaile alma dedi esim ve cvp vermedim. Guya annesi babasi terbiyesini vereceklerdi. Ama k.biraderimi kaybedeceklerinden korktuklari icin hic bisey diyemediler gelinlerine. Bu benim icimde ukde kaldi. Ama esim cok saydi ailesine soylendi bizi susturdunuz kendiniz bisey demediniz gelininize dedi. Bunun uzerinek.validem bize geldiklerinde k.biraderimgil ararlarsa bizde olduklaeini bile soylemediler disardayiz diorlardi. Esim buna da kizdi . Gekior benim evime oturup kalkiorsunuz ama oglunuzdan korkunuza burda.oldugunuzu soylemiyorsunuz o zaman gelmeyin benim evime dedi. Eltim iki kardesin arasini bile bozdu cunkj.
Bu olaydan sonra k.pederim bizdeyken ararlarsa eger arik bizde olduklarini soyluyorlardi.k.biraderime .saklamiorlardi yani.
Neyse bugun k.validemler bize misafirlige geldiler . Benim ikizlerim var 3 aylik haftada bir falan gelirler gormeye. Bugun gekdimelrinde aile dostlarimizda vardi bizde. Aile dostu yakinimiz k.valideme sordu baska cocugun varmi dedi. Var dedi. k.Validem de. Bir gelinim var soyle terbiyeli boyle uslu boyle iyi falan diye siralamaya basladi. Oysa o gelinin evinde daha dogru durust yemek yemis degildir bende yiyip ictigi gibi. Bunu vcok iyi bilio ama hem bana nispet olsun diye hemde dostlarimiza kurulmak icin ovdu de ovdu. Ulan senin gelinin deilmi ogretmenler gunu mesajima hakaretler yagdiiran? Dicektim ama demedim yine sustum... ah benim bu susmalarim...oyke sibirlerim bozulduki anlatamam. Bana hakaret insana o da gelinim niye hakaret edion diye agzinin payini verecegine birde kalkiyor benim evimde onu övüyor. Esimi yan odaya cagirdim annen boyle boyle yapiyir dedim. Duymadim ama soylerim ona ben konusurim sen sakin ol dedi.
Giderlerken annesini cekmis kenara bir daha evimde benim karima saygisizlik yapan insanin adini anmicaksin demis. Niye konusuyorsun onu karimin yaninda demis ve donmus arkasina. Annesi cagirmis gel diye gitmemis esim.
Anneni birdaha gormek istemiorum ona anne demicem cunku bana daygisi yok. Benimde ona yok madem boyle dedim.
Sizce nasil bir yol izlemeliyim hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?