- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi izmirinsani
-
Gorusme,konusma ben suan oyle yapiyorum ohh be kafam rahat..
İkizlerini Allah anali babali buyutsun,seni 2015 de ikiz annelerinden taniyorum,ne kadar alttan alirsan kv kp i o kadar tepene cikiyorlar,eltin el ustunde tutuluyor sanirim.
Aynen dediginiz gibi oldu.Esiniz ve siz ciddi tavrinizi koyun kv ve kp e madem evinize gidip geliyorlar o kadinin lafini etmesinler sizin yaninizda, simdi anne baba olarak ne kadar kotu de olsa cocuklari arasinda ayrim yapamayacagi icin onla gorusme bizle gorus gibi bir durum olamaz. Siz gosurmeyin yan yana gelmeyin iletisimi kesin , aileside sizin hassasiyetinize saygili davransin ama daha fazlasini ne yapabilirsiniz nede karisabilirsiniz.
Esiniz ve kardesi aralarini nasil duzeltirler bilmiyrum ama belliki sizin k biraderle gereksiz samimiyetinizi karisi kiskanmis adamda karisinin lafindan cikmayan doldurusuna gelen biri demekki hem sizle hem esinizle iletisimi kesmis hemde anne babaya sizle gorusmemeleri icin baski yapmis.
Oyle oldu canim. Ama inan Allah kalbimi biliyor. O benim abim olarak gordum hep. O da kardesi givi goruyordu.Belliki eltinden çok çekiniyorlar o yüzden de övüyor kv den bence kv fazla yüz verme madem onu övüyor gitsin onun evinde misafir olsun ikinci gün eltin kovmazsa tabi ...ama kaynınla samimi olman da hoş değil, tamam seninde abin ..ama eşi hoşlanmamış demekki,kıskanmış eşini ve sana karşı cephe almış
Eltim k.biraderimi kiskandi benden.Elti hangi sebepten bu kadar tepki verdi anlayamadim ??? Ve siz hatasiz oldugunuz halde neden msj atma geregi duydunuz ?
Aynen dediginiz gibi oldu.
Ben k.valideme k.pederime gorusmeyin onlarla demem ki o da evladi sonucta. Karismam. Hatta esime gorus kardesinle et tirnaktan ayril.az derim. Ama o kardesinin yengesinin lafindan cikmadigini bu yuzden gorusmek isyemedigini soyluor.
Onun evne gidince bizim adimizi agzina alamior korkusundan. Ama venim evimde benim esimin ekmegini yiyor ve aradiklarindan burdayiz diyemiyor k.validem onlara.Abartmışın. Ne farkın kaldı eltinden?
Ben susmam. Direk kv ile konuşurdum ve derdimi söylerdim. Eltim hakkında burda konuşma derdim. Kocamı araya katıpta annene anne demicem falan demem yani. Çocukça geldi bana bu tavır.Onun evne gidince bizim adimizi agzina alamior korkusundan. Ama venim evimde benim esimin ekmegini yiyor ve aradiklarindan burdayiz diyemiyor k.validem onlara.
Birde kalkip bana hakaretler eden insani benim evimde terbiyelidir diye kuruluyor yakinlarima ovuyor. Sizce bu hak mi
Revami sizin basiniza gelae susarmiydiniz
Senin eşinin evi olduğu kadar ,Onların da oğullarının evi.Dış kapının mandalı değil.Onun evne gidince bizim adimizi agzina alamior korkusundan. Ama venim evimde benim esimin ekmegini yiyor ve aradiklarindan burdayiz diyemiyor k.validem onlara.
Birde kalkip bana hakaretler eden insani benim evimde terbiyelidir diye kuruluyor yakinlarima ovuyor. Sizce bu hak mi
Revami sizin basiniza gelae susarmiydiniz
O zaman ogullarinin evi gibi davrancaklar.Senin eşinin evi olduğu kadar ,Onların da oğullarının evi.Dış kapının mandalı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?