kayınvalideme ne oldu ?

açık konuşmak gerekirse bu bayramda tatil mevzusu son 5-6 yıldır çıkmış birşey eskiden aileler bayramlarda bir araya gelir bayramın tadı büyükleri ziyaretle çıkardı ama şimdi bayram seyran dinlemeden bi kaç günlük tatilde direk uzaklaşma meyili gösteriyoruz ben ablamlao gaflete bi defa düştüm bayramda başka iznimiz yok diye tatile çıktık amaailemizi ne lkadar üzdüğümüzü hesap etmedik meğer çok çok incinmişler kırılmışlardı bize bayramın anlamı ailelerle çıkıyormuş benimde en kötü bayramımdı o kayınvalidenide kendince haklı çok tepki göstermeyinn daha sonrra eşinizleçok daha güzel tatillere çıkarsınız geçen bayram aramızda sıkıntı olmasına rağmen eşimin memleketine kv lere gittim bu bayramdada bizim memlekete gidecez annemlerle geçirecez 3 aylık evliyim bende ama bayramların aileyle geçirilmesi taraftarıyım

Merhabalar;eşinizle aranıza aileden bile olsa üçüncü şahısları sokmamanızı tavsiye ederim.Kıskançlık Oluyor Ortada Ne Olursa Olsun,İkinci Plana Atılmayı Kabullenemezler.Taviz Vermeyin Mutluluğunuza Bakın.Güzel Günler Dilerim

bu bayram tatil planınızı kv için iptal ederseniz bir daha bayramlarda tatil fikrini ortaya bile atamazsınız.bence canınız ne istiyorsa onu yapın.bayram önceside gidin kv bayramlarını kutlayın.artık evlendiniz başka bi aile oldunuz ne istiyorsanız onu yaparsınız.

Cevap yazacagizda konu sahibi nerede....

Rekora kosuyor galiba 10 gün önce kayit olmustu..
Ikinci cezasini almis...

Isin zor bu K.V. le.. Nasil baslarsa öyle devam eder.. Artik bütün bayramlarda K.Vle gecireceksiniz..

sıze hosgeldın sımdı dıyor canım yanı gelın olarak aıleye hosgeldın merhaba gelın kaynana kavgalarına demekte sayılır bence oralı olma cunku kaprısı dahada arttırır modeller hep boyle yanı alıs hazır ol boyle durumlara

En mantıklı yorum bu olmuş...
Yurt dışından abisi geliyorsa bu bayram yanlarında sizi istiyor olabilirler, k.valide demiş zaten abisi geleceği için burada olmaları gerektiğini. Sonuçta her zaman gördüğünüz insanlar değil... uzaktan geliyorlar... Tatile gitmek ayıp olur...

kızlar hamileymişim 20 günlük .dolaysıysla uçağa binemicem gidemicez tatile .süpriz oldu bizede şüpheleniyordum gerçi ama ne bileyim biraz erken oldu sanki neyse .kayınvalideyle barıştık bebeği duyunca yelkenleri suya indirdi .annemler gelicek bayramda bize şimdi öle karar verdik

hadi gözünaydın evinin kadını doktorun karısı çocuklarının anası olacaksın herkese nasip olmaz bu

Gözün aydın canım dün üzülürken bugün herşey kendiliğinden düzene girmiş

cnm hamilelikte uçak yolculuğu hatta otobüs yolculuğu(düzenli hareket edersen) zararlı değil gitmekten vazgeçtiyseniz sorun yokda aklında bulunsun derim

cnm hamilelikte uçak yolculuğu hatta otobüs yolculuğu(düzenli hareket edersen) zararlı değil gitmekten vazgeçtiyseniz sorun yokda aklında bulunsun derim

yok ilk ayımya zrarlıymış ilk aylar uçak yoluculuğu düşüğe yol açıyormuş ondan gitmiyoruz .

uuuhuhuhuuu

süper bir haber buuu..
çoook sevindim canımm

MAŞALLAH diyelim de nazar değmesin
kem gözlerden korusun seni

Son düzenleme:
kuzum hamileymişim meğersem dün öğrendik bizde .
canım teşşekür ederim amin amin hepimizi korusun inşş

tebrik ederim tatlım,
ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH..

ee artık sende anne oluyorsun, öyle herşeyi kafaya takmak yok..
hele de değmeyecek insanları,
dış kapının mandallarını salla gitsin

bebişin için dikkat edeceksin bunlara..
ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…