- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi pembepinar
-
Ne olur bana kizmayin darilmayin, biraz empati yaparak düsününce su sonuçlari çikardim :
- sizin yerinizde olsaydim (gelin olarak yani) kv'min bu istegi benim de zoruma giderdi tatilime engel oluyor diye. sunun surasinda 4 günüm var bana çok görüyorlar derdim..
- Kv'denin açisindan düsünürsek, kadinin bir oglu daha var ama az görüyor aradaki mesafeden dolayi. O oglu da bayrama geliyor.. ve kv "bütün çocuklarim bir arada olacak" diye seviniyordu. "Hepsini bi arada görebilmek varken diger oglum tatile gitmek istiyor" diye düsünüyordur
- Almanya'dan gelen kardesin açisindan düsünürsek, eger ben ailemden uzakta baska bir ülkede olsaydim ve bayram için Türkiye'ye gelseydim, ve kardesim bu arada tatile gitseydi biraz zoruma giderdi heralde. Ben ailemle bayram geçirmek için geliyorum ama birilerinin umrunda degil derdim zannedersem.
Bana kalirsa kv'nizin bu isteginden dolayi ona kizmayin küsmeyin, onun da hakli yerleri var, ama sizi de anlayabiliyorum. Bence siz karismayin esiniz annesiyle uygun bir sekilde halletsin, birbirinizi bunun için kirmayin
kızlar hamileymişim 20 günlük .dolaysıysla uçağa binemicem gidemicez tatile .süpriz oldu bizede şüpheleniyordum gerçi ama ne bileyim biraz erken oldu sanki neyse .kayınvalideyle barıştık bebeği duyunca yelkenleri suya indirdi .annemler gelicek bayramda bize şimdi öle karar verdik
hadi gözünaydın evinin kadını doktorun karısı çocuklarının anası olacaksın herkese nasip olmaz bu
kızlar hamileymişim 20 günlük .dolaysıysla uçağa binemicem gidemicez tatile .süpriz oldu bizede şüpheleniyordum gerçi ama ne bileyim biraz erken oldu sanki neyse .kayınvalideyle barıştık bebeği duyunca yelkenleri suya indirdi .annemler gelicek bayramda bize şimdi öle karar verdik
Gözün aydın canım dün üzülürken bugün herşey kendiliğinden düzene girmiş
cnm hamilelikte uçak yolculuğu hatta otobüs yolculuğu(düzenli hareket edersen) zararlı değil gitmekten vazgeçtiyseniz sorun yokda aklında bulunsun derim
uuuhuhuhuuu
süper bir haber buuu..
çoook sevindim canımm
MAŞALLAH diyelim de nazar değmesin
kem gözlerden korusun seni
kuzum hamileymişim meğersem dün öğrendik bizde .
canım teşşekür ederim amin amin hepimizi korusun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?