kaynanamın eltime yaptığı şeyleri anlatmışsın. biri eline alsa bebeği sündüre sündüre çeker, biri şakalaşsa hemen araya girer aynısını yapar, siz gezin ben bakarım der, evde o bebeğe ne yapıyor Allah bilir, annesini kötüleyerek bebeği sever, düşürdüğüne bile şahit oldum. benim şahsi fikrim o kadını elinden geldiğince uzak tutman, hatta ona bir uğraş bulun onla uğraşsın iyice size kafayı takmış.
Bir kere kvnin işi çıktığı için kendi kocası "annenin işi çıktı geç gelecek isterseniz haftaya gelin" dedi, biz de tamam dedik diye bana oğlumu bizden soğutuyorsun, o çocuk en çok seni sevecek diye telefonda bağırdı yeni bir tartışmada sanırım artık parçalarım o kıvamdayım
Benim kayınvalidemi anlatıyorsun ..4.5 aylık bebem var ilk başlarda kimin kucağında olduğunu bilmiyordu tabi ki ..Şimdilerde beni tanımaya başladı korkuyor onun kucağında resmen depresyona girdi.Anneeemm annem diye seviyor onu geçtim hani ağız alışkanlığı belki ama kayınpederime babana bak babana götüreyim seni diyor.. Ben de arayı soğutmaya başladım yoksa katil olabilirim..
Bence her hafta gitmeyin. Mesela eşinize bu haftasonu kızımızla beraber dışarıda birşeyler yapalım veya başbaşa evimizde kızımızla oynayalım uyuyunca da biz ikimiz vakit geçirelim bir haftasonumuz var zaten falan deseniz? Hem sizin içinde iyi olmaz mı? İki haftada bir gidin kayınvalidenize. Gittiğinizde de bırakın kadın ne derse desin. Çocuk full sizinle birlikte. İki haftada bir gördüğü insanı örnek alacak değil ya.
Cok abartiyorsunuz bence bnmde annem torunlarini oglundan daha cok sever. Kaynananiz neden sizinle yarissin ki kizi yasindasiniz neden kiskansn. cok kaynana gördüm etrafimda ne gelinin nede çocuklarının suratina bakmayan. ben olsam cok sevinirdm kaynanam cocugumu seviyor diye. Bende evliyim ve benmde kaynanam var. bu kanana sevmemek moda olmus bence.