dimi bazıları da böyyle bak bak böyyleBağzı kayınvalideler çok rererö.
Tavırlarını anlamak mümkün değil.
Her hafta sonu gitmeyin. fazla da umursamayın.
annesi bırak babaannesi sevsin torununu
inanınki kimse sizden alamaz o sizin yavrunuz
ne kadar güzel sevilerek büyüyor yavrunuz kaç çocuğun sevgiye bu ilgiye ihtiyacı var biliyormusunuz
sizin yavrunuz anne ile çocuk arasına baba bile giremez duygularını kontrol altına alamıyor demekki kontrolü siz ele alın sizin olgun yerinde davranışınız sayesinde zamanla oturacaktır torun yeni paylaşılamıyor
Canım sevsin zaten benim lafım yok.
Ama kayınvalidem nedense benle kıyas içinde bir oluyor iki oluyor bi yerden sonra sinir ediyor insanı.
Şu an çocuğum ona seni annemden çok seviyorum dese mutluluktan ölecek o kıvamda
Gitmeme seçeneği imkan dahilinde değilse umursamamayı öğreneceksin. Hem boşver kıskanıyor seni işte daha ne istiyorsun. Hırslanması gereken o. Evlat senin. Onun gereksiz çabaları bu gerçeği değiştiremez. Hatta bence şanslısın. Kadın hem fesat hem acemi. Aşırı belli ediyor seni kıskandığını. Bende onun sinsi modeli var. Kıskanıyor desem kimse inanmaz.
2haftada bir görüş artık
Bence de onlara gidince dinlen madem çok istiyor çocuğa da o baksın yemeği de o yapsın :) :))) daha ne millet kaynanam bana şöyle yaptırdı torununu sevmedi dye ağlaşıyorKadın seni kıskanıyor, boşver yaşlı. Sinir bozucu. Ama ben olsam laf sokmak için falan uğraşmam.
He he der geçerim. Tipik yaşlılık emareleri işte, gittikçe çocuklaşıyor :)
Canim ayni benim sorunlarimi yazmissin benim kayinvalidem de ayni seninki gibi oğlunu benden kıskanıyor hep gidin ben bakarım der oglumu babamdan da kıskanır çocuk babama gidince suratindaki ifadeden anlarim seni çok iyi anlıyorulm
Bence de onlara gidince dinlen madem çok istiyor çocuğa da o baksın yemeği de o yapsın :) :))) daha ne millet kaynanam bana şöyle yaptırdı torununu sevmedi dye ağlaşıyor
Hatta Avrupa yakasında bi bölüm vardı Aslı Makbuleyi gaza getirip yemeği ona yaptırıyodu filan aklıma o geldiO öyle mutlysa ne denirki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?