- 3 Eylül 2010
- 1.173
- 2.783
- 333
Ya niye bu davranis kaliplarini cogu kayinvalide tekrarliyor.
Kendi cocugumu benden cok düsünüyormus gibi davranmalar.
Benim yaptiklarimi beyenmemeler( ilk zamanlarda cok oluyordu).
Ama en cok sinir bozan kendi cocuguma anasi degilmisim gibi davranmasidir.
Bu kabul edilemez birsey de neden hepso ayni halti yiyor onu anlamiyorum.
Sen dogurdun baktin büyüttün tamam yeter. Orda kal sen. Babanne gibi davran. Cocugun anasi gibi degil. Ne bu yaris anlamiyorum.
Ben de umursamıyordum ama artık neredeyse ohh çatla senin kucağına değil benim kucağıma geldi modunda resmen hareketleriyle bunu diyor. İster istemez farkedince insan sinir oluyor
gözümde canlandı,koptum resmenCocuk bir bucuk yasindayken beni fotografta itmisti, vurmustu birden oyun yapti aklinca. Kayinvalidemin yüzünde acan cicekleri anlatmam imkansiz. Kadin cennete gitti geldi. Ben öyle bir memnuniyet daha okumamistim yüzünde. Beni itti diye kadin anlik ermisti.
en gıcığı da çocuğu üşütmüşsünüz demeleri,sanki balkonda yatırdık kendi çocuğumuzu.
gözümde canlandı,koptum resmen
Kiz ne diyorsun, rüyasinda dövüormusum agliyor iyi bakin diye. Kendi evladima neden kötü bakayim. Özellikle iyi bakin ama diyip duruyor. Onun baktiklarindan yüz kat daha iyi bakiyorum cocuga ama yine de aglar o.
Ben cocugu rahat giydiririm hep pjamamsi seyler giyer evde, buna üzülür aglar. Ya cocuk pjamayla büyüycek rahat rahat benim anneligim bu da. Buna da üzülür. Neden sefil mi ettik torununu. Evin icinde zaten sürekli uyuyorlar bir yasina kadar.
Ay cok güldüm ya bebeğe takım elbise döpiyes mi giydirceksin evde. Sanki çorapsız ayakkabısız dışarda gezdiriyosun tövbe allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?