- Konu Sahibi bugulucamlar
-
burcu canım haklısın eşimde mühendis..allaha şükür geçinip gidiyıruz ama onlar yüzünden borcumuz bitmiyo..yüklendikçe yükleniyolar...rahatları lüksleri için para istiyolar...ben devamlı eltimle kıyaslayıp eşimşn yanında onu övüyo..eşimde inanamıyo...kızı bi görseniz mantık işi değil benimle onu kıyaslamak...daha okuyo...allahın yarattığını yargılamak bana ddüşmez ama benden güzel değil..benim aile çok görgülü saygın bi aile..ama hep aşağılandım kayınvalidemse ilkokula bile gitmemiş..beni beğenmez...kendisi köyde yetişmiş ben köyü görmedim beni köylü diye aşağılamaya çalışır...köylü olamak ayıp gibi..ah ah bi anlatsam gülermisin ağlarmısın..ne yapayım bu kadını..okadar kurnazki...deli ediyor beni..giderek ona benzediğimi hissediyorum
Ya tamam kayınvalideyle sorununuz var ki ben de kayınvalide düşmanı olarak bilinirim bu alemde..
Ancak kadını bu kadar yerden yere vurmayın... Kafanız sarmıyorsa görüşmeyin..Para istiyorlarmış vermeyin..
Böyle köydü,köylüydü,görgüydü,okuldu bilmemneydi hiç hoş olmuyor...
Madem o kadar görgülüsünüz kendinizi başkaları ile kıyaslamamayı ve hayatınıza hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenin..
laale yorumlarını çok gerçekçi yapıyosun takdir ediyorum...
doğru söze ne deniralkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?