• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemi cok pis bozdum ama simdi buyuk sikintidayim lutfen okuyun

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Yaklasik bir saat once uyandim aksam olanlar aklima geldi icim daraldi
Oncelikle bu konuyu okumadan son actigim konuyu okumanizi ve son iki sayfayada bir bakmanizi rica ediyorum

O gunden beri kv karsi thafim sinir oluyorum filan 20 gundur asagi yukari gitmiyorduk dun tatilden dondu gitti aslinda seviyorum kadini ama bendeki saf yonu kesfetmis durumda ve dokunduruyor.

Once yemekte surekli kiz bebek doguran yasadi bu kz olmassa bir tane daha diye konusuyordu bende benden bu kadar ( 2. Evliligim ilk evliligimden 1 bundan da ilk cocuguma hamileyim) sonrada bana tombis dedi hassasim ben kiloda almadim benle dalga gecti bana oyle geldi gulerek ne munasebet kilo almadim ben dedim icten ice o dalgasini yapiyor ben bileniyorum

Daha sonra salona gectik ikimiz oyle gundem bebek filan hep konuyu oyle aciyor derken dediki ruyamda tasindigimi gordum dedi aaa ev alio bizim orayami gelceksiniz dedim

Aaa ne alaka dedi
Ben : daha rahat olurdu cocuj bakimi dedim
Kv : yok canim ne olcak dedi
Ben : genede yakin olsaydik gidip gelme sikinti olmazdi dddim (
kv : ben hafta ici sizde kalicam zaten cumartesi aksami gider pazar aksam gelirim dedi ( 20 dk araba mesafesindeyiz ikimizinde arabasi var _)
Ben dilim kopasica ben OLDU dedim :(
cumartesi pazar calismiyorum ben verdigi gunlere sok oldum ama onun disindada ben aileyle yasayabilcek niri drgilim hafta icidr oluru yok ben
im icin

Kaynanam gozleri fal tasi gibi acildi
Dedim olmaxki hani kar olur kis olur,tamamda her zaman olmaz seninde bizimde aile hayatinix etkilenir dedim
Kv : ne alaka ne etkilencek drdi
Ben : sizde burda dort kisisiniz bizde evde dort kisiyiz ( oglumada annem bakiyor ama annemde bi on sokakta oturuyor oda kv yanina gelir gunduzleri annem oglumu sabah aliyor aksam bix aliyoruz veya sabah ise giderken geliyor yedirip kendi evine gidiyor ) surekli olmazki bu sekilde ordu gibi dedim
Kv : kafa salladi parmagini kaldirip yazdim bunu kenara bir gece dahi kalmam dedi neye ugradigimi sasirdim hem kendime hem onun cevabina kaldim oyle

Dilim kopasica sonra konuyu duxeltmek istedim icimden dusundum bisey bulamadim ama surekli sohbet konusu acmaya calistim
Kayinvalidem surekli bebekte
Sonra sanirim hirsini alabilmek icin ( bu ilk konuyla alakali ) xxx gelmedigin icin cok ayipladi onu dedi bunu drdi dedi
Benim oglum hatali ama sende inat yapinca kendim kaybedersin bosanirsiniz kalirsin oyle dedi
Sonra bana ben esime hamileyken kv seker dagitip ailelere mujde vermis senin yuzun bile sari solgun dedi
Dedim niyr oyle ditosun yok yok six birbirinizi sevmemissiniz dedi
Atladigi bisey var bu benim ikinci gebeligim ve ilkimdeki gibi sevinc icinde degilim o kadar heycanli drgilim ve dedimki oyle diyosun bende gecmistecok sey yasadim simdi hamileyim egedeyken bugun sag ama yarin olurmu diye sikintili bi hamilelik gecordim simdi hepsi bana ne kadar agir gelmis fark ediyorum dedim ama o an biraksaniz beni cuval gibi yigilirim o bana nasil bu sekilde yorum yapabilir, inanamadim
Neyse sonuxta o kayinvalide hem hersey hem hic oturdum onunla iddalastim orda
Cikinca esime anlattim annem kasidi bende yalniz buldigun yerde kasimissin onu dahada cocuga bizim evde bakmZ aslada kalmaz dedi
Kizdi ama.uzatmadi aksam sarildim uyudum ama simdi bemim bu durumu

Duzeltmem gerek ama nasil ?
Ben kendim bir hafta annem.bir hafta kv bakar diye dusunuyorum bizdd kalmasimi istemiyorum kendi anneminde ( sanki bakmaya mecburlarmis gibi ) hemde.korkutorum kadin tutar tutsr icindr dogumda patlatir olaylari burnumdan gelir hersey birde annem duysa beni keser yer bitirir beni ;(

Ayrica ilk kv aram iyi drgildi dogumu burnumdam getirip agzima s.cmisti simdi kv ustumu saldim ve pismanim ve korkuyorum simdi lutfen bugun oglun uc gibi aramam.lazim cunku kv gec yatiyor 1 gibi kalkiyor :(

Buarada bebegim dogunca oglumla bir arada olmalilar kv kendi evinde bakamax yani annemle ikisi cocuklara bakarlar evde ben zaten sut izninden eve 2_3 gibi gelicem ne isi var gece kalmak icin aklim cikti yani of sikintidayim

Ben de senin gibiyim. Icimdekini pat diye soyluyorum. Ne munasebet sizle kalacakmis. Bunu kabul etmemen cok dogal fakat sen degil esin soyleseydi keske annesine.
Ben artik tutuyorum kendimi esimi uzerlerine saliyorum.

Kv ni arayip anne beni yanlis anladin. Benim acimdan bir sorun yok xx( esin) o anneler burda kalirsa olmaz demisti. Ondan oyle demistim. Hamilelikle yanlis ifade ettim kendimi de bence.

Son düzenleme:
Suan isteym diger komularini okuma firsati bulamadim ama sen daralip bunalacak birsey dememissin. Sikila darila soyleyemezdin susardin daha coj strese girerdin hamilesin birde. Bebegne zarar sakin stres yapma.acik nir dille izahta bulunmussun istemedigini dile getirmissin. Gelip kalmasina ne gerek var ustelik ilk bebek olsa anlarim ama deneyimlisinde bu konuda, neyin ne olacagini biliyorsun. Sizinle kalsa inan daha cok basin agrirdi herseye karisirdi bebek konusunda ve daha buyuk catismalar yasardin.bence gayet iyi demissin, ama darildigini ve bunun kinini kusacagini dusunuyorsan bir tatli yap yada al izinli gununde yanina git. Anne iyi dusunmussun kalmakla ama ben deneyimsiz biri degilim. Ev ev ustune olmaz, lahusayim birde rahat davranamam istedigim gibi ayaklarimi uzatamam dinlenemem huzursuz olurum ben.annem icinde aynisi gecerli esimde bu sekilde istemezdi eminim de. Bir hafta sen bir hafta annem bakar ben isteyken. Lahusa donemimde de gelirsiniz gunduzden saat 11 12 den sonra isediniz gibi takilin basimin ustunde yeriniz var . Seklinde konusmayi denesen olmazmi canim

Sikintidan hasta oldum resmen :(
Konu dogum sonrasi kalmasi drgilde ixin bitisi ise basladigimda gidip gelmek zor olacagi icin kalirim veya ailesiyle burda kalir diye dusunmus orasini anlamadim esim istemiyor desem dogru oda boyke dusunuyor ama suanda yemez bunu :( of

anladığım kadarıyla yorum yapaym çünkü biraz karışık geldi bana..

cute ege neden kreşe gitmiyor canım 4 yaşına yaklaştı değil mi? önce onu bi kreşe verin bence çocuk evden kurtulsun sosyalleşsin.hem annen de rahatlar böylece.bak benimkileri bu sene kreşe yazdırdım mesela.önce oraya taklıdım ben..

sonra daha doğmamış çocuğa dob biçip bi de bunun tartışmasını yapmışsınız.hele bi dur,,daha öünde 8 ay var bazı şeyler belli olsun sonra kim nerde nasl bakacak konuşulur zaten..anladığım kadarıyla k.validen gelip bakacak ama sizde kalmasına gerek yok.20 dk mesafede oturuyormuş zaten,acaba şaka mı yaptı diye düşünüyorum...sen kartlarını açık oynamışsın yani laf falan vurmamışsın.ama onun sana söyledikleri hoş değil.ilk hamileliğinde çok sıkıntı yaşayanlar 2.de hep tedbirli olur davul zurnayla karşılamaz bunu,hep bişey mi olacak diye korkar çünkü bende şu anda öyleyim,seni anlıyorum bu konuda..ama insanların anlamasını bekleme,yaşamayan bilemez.kız çocuk mevzusuna takılma onda bişey yok.ilk çocuğu erkek olan herkese 2.kız olsun derler ne var bunda? gül geç,can skıcak bir şey yok..

karşılıklı kırmışsınız birbirinizi ama sen tamir edersin bence,canını sıkma.

Dusuncelerik icin degil soyleyis tarzim icin ozur dilesem
Arasam anne merhaba filan bisey dicektim dun olanlarla ilgili sende kadinsin beklemedigim anda hamile kaldim vucudumda psikolojimde horminlarimda degisiyor ayrica maddi sikintimizda var butun bunlar ust uste geldi dun senin kalbini kirdim patavatsizlik ettim ozur dilerim desem :(

Esim bu soyledigimi kavul etmiyo kizdi bana iyice bok ediceksin diyor suratima telefonuda kapadi ne soylersen soyle zaten gelmez o kadin dedi
Bu kadar abartilcak biseymi bu eger pyleyse beni tehdot etmek dsgilmi inatlasirsan bosanirsin kalirsin dedigi kayinvalidemin bendemi onu buyutim :( ben napim esim gelcwn kalcan tabi dememi istiyo galiba

aşağı tükürsen sakal yukaır tükürsen bıyık olmus

kızma ama karsılıklı birbirinizi zorlamıssınız
eşin kızmakta haklı
keşke laf dalasına girmeseydiniz daha uzun bir yol var önünde
sonucta o insanda senin bebegine bakmak zorunda değil, kv de hem bakıcam hem de azar işitcem diye düşünmüştür

kv de hamile bir insana boşanırsınız demekte cok haksız
ona mı kalmıs sizin kararınızı vermek
erkek kız ne fark eder ayrıca sağlıklı olsun yeter ya

bence artık telefonla falan arama
bundan sonra daha tedbirli davranırsınız iki taraf olarak ta

Uzulme aslinda dogru bisey soylemissin ama profesyonelce olmamis o yuzden bu duruma gelmis.daha dogumuna var sanirim ve ogluna annen bakiyo sen bebek icin endiselisin ,zamana birak simdi bi adim atarsan pacalari tutustu imaji verdirirsin kayinvalidenin mizacini bilmiyorum ama sana karsi kullanabilir bu caresiz tavrini.sakin ol

okadar bozuk bir türkçeyle yazıyorsunuzki anlamakta okumakta zorlanıyor insan karışık olmuş biraz
siz yanlış birşey yapmamışsınız aslında doğruyu söylemişsiniz bunu bu şekilde değilde farklı bir şekilde söylemiş bile olsanız kayınvalideniz yine bozulurdu eşinizde bozulurdu ne kadar açıklamada yapsanız sonu hep annemi istemiyorsuna gelir çünkü anlamak istedikleri gibi anlıyorlar

Arayip ozur filan dilemiyeyimmi ben ? Esimede sayasim var benim annem eve sen uyanikken giremiyosa senin ananda burda kalacaginin kararini tek basina veremez diyesim var ortaligi iyice sarpa sardirayim :( sinirlerime hakim olsamcok iyi olcak sabir

Ben sana hak verdim

Oldum olasi bu kvdelerin toruna bakma bahanesiyle
ogullarinin evine yerlesme fikrine sinir olmusumdur .
Baska sehirde baska ilcede olsa neyse .
Bir de bosanirsin falan demis ne sacma sey
Alttan alttan tehdit etmis seni

Benim de kizima kvdem bakiyor hic de kalmaz evleri de arabayla 15 dk mesafeyle .
Her sabah gelirler biz isten gelince giderler .
Kalin desek de kalmazlar kvdem herkesin kendine gore duzeni var kizim der

Keske hic boyle muhabbetlere hic girmeseydin ...
Bence simdi de arayip bir sey deme .
Annen daha yakin dogunca o baksin,
oglunu da krese ver...

Cudana bir degil dort kisiler syrica maddi durumun nasil oldugindan bahsetmistim 3 degil 7 bogaz birmi 7 3 erkek kp ve esimin bir iki yas kucuk kardesleri :( benimde yasamak isyedigim bi hayat var yahu yatak odasimi evliligim saat 11 ben hala saten gecelikleyim evde hatta evi bile supurucem bnumla :( annem bakma kismima ise kv cok kinci bir kadin eve adim atmaz aramazsam bizede gelin dedim can atar bize gelneye dun cevap vwrmedi ve bilerek yapti bunu isler buyur birde ailem duyarsa bunu beni yerler annem bi hafta o kalsin bi hafta ben bakarim sakin kadini kirma doye daha dun soyledi
Hamilelikte canavarlasiyorum ben kafam allak bullak

birşey anladıysam arap olayımm
nekadar karışık yazmışsınız :25:
açıkçası bende evlendiğimde ne kv ile yaşamak isterim nede onun bende yaşamasını isterim
herkesin düzeni var sonuçta yeri gelir annem bile yaşasa yanımızda rahat olamam
kendi yuvam eşim çocuklarım olcak sonuçta
:nazar:

Hamileligini karistirma bence her kadin hamileyken sinirli olmaz ordan hic girme konuya madem bu kadar muhim halletmen lazim ara acikca kusura bakma de hatta eve davet et.bana kalirsa bekle derim ya sen tezcanlisin

Back
X