Kayinvalidemi hic sevmiyorum nefret ediyorum

Bizim bulunduğumuz ilçe küçük pek öyle bilgili.doktor yok malesef 2 saat arası var ve yollar inan cok kötü araba yüksek olmasına rağmen o çukurlar mahvediyor giderken gelirken kendi evimde kaldığmda malesef ağrılardan duramayıp çok defa gittim gittigün

E sizin küçük bebekleriniz olacak yarın bir gün acil hastaneye gitmeniz gerekse ne yapacaksınız 2 saat yol. Mahrumiyet bölgesinde mi yaşıyorsunuz? Zaten o kadar kötü durumdaysanız ayağa bile kalkamıyorum diyorsunuz doktor neden yatış vermedi ki? Hayır en garibi yolunu gözlediğiniz anneniz geldiğinde de kayınvalidede kalacak olması. Bu kadar nefret edip şeytan dediğiniz kadının evinde ne olursa olsun kaymamalıydınız. Bir de annenizi getireceksiniz şimdi. İşlerin bu noktaya geleceği zaten belliymiş

Tamamda eşim burda değil ko zaten bebekler3 bir şey olsun boşanacağım çocuklar için katlanıyorum
Tamam da kendi evinde kal eşin yemek yapsın akşamdan. Gündüz için de sandviç vs tüketin. Kahvaltınızı hazırlayıp gidebilir. Başucunuzda su bulundurun. Şişede dursun. Açın açın için.

Bukadar anlasamadiginiz kvdeyi neden cagirdiniz ki?
Daha cok stres yuklemek icin mi kendinize?
Domates peynir yerim yine cagirmam,gerekirse kocaniz izin alsaydi?
Ben anlatamıyorum evim çok uzakta kendi evimde kalmam imkansız her hafta doktora gidip gelmem lazım son haftalarım.oldugu için doktorum da kaynananın bulunduğu yerde sans işte kendi bulunduğum yerde iyi doktor yok öyle olsaydı zaten kalacaktım asla kalmazdım yolda gidip gelmemi doktorum yasakladı

Ben anlatamıyorum evim çok uzakta kendi evimde kalmam imkansız her hafta doktora gidip gelmem lazım son haftalarım.oldugu için doktorum da kaynananın bulunduğu yerde sans işte kendi bulunduğum yerde iyi doktor yok öyle olsaydı zaten kalacaktım asla kalmazdım yolda gidip gelmemi doktorum yasakladı
Onu anladim
Kocaniza durumu soylemiyor musunuz valla gerekirse ses kaydi alirim yine gel al beni derim
Bulsun bi cozum

o zaman kocanız bi zahmet erken kalkacak. bas ucunuza bi sehpaya şişeyle su, küçük bi süt kuruyemis, meyve, sandviç vs hazırlayıp gidecek.
siz de kaynananiz bir yudum su bir lokma ekmek getirecek mi diye beklemeyeceksiniz.

eşiniz de sizin yanınızda kalmıyor mu. şimdiye kadar bu şekilde bi sistem oturtmuş olmanız gerekirdi.

Bebeklerinizi mutluluk ve sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Bu durumun benzeriniz bebeğim doğduğunda yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Maddi durumunuz nasıl. En azından dışardan yemek söyleyin. kapıya kadar gidebiliyorsanız geçici bir çözüm olur belki. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Yakın bir yerde olsak yardım etmeyi isterdim.

Valla ağrım da olsa nefret ettiğim insandan bir yudum su istemem sizinki iş yani. Canım çıksa tenezzül etmem kimseye size de tavsiye ederim kendiniz bir şekilde idare etmeliydiniz

Baskıdan ağrın cok oluyorsa ozellikle makatina doğru bebek asagi bölgede sıkışmış olabilir dikkat et doktor iyice baksın damarlar sıkışmış bebek beslenemiyor olabilir o durumda normal doğum olmayacağı gibi sezaryeni de bi an önce olmakta fayda olabilir. Kaynanani bosver sen saglikla doğurmaya odaklan.

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi.

Bir tek bana mı saçma geldi bu durum?
İkiz gebelik yaşıyorsunuz , eşiniz yıllık iznini yeni bitirmiş oluyor, ücretsiz izin alsın madem.

Durumunuz bu kadar ağırsa neden hastaneye yatırmıyorlar ?

Eeee siz kendi evinizde neden kalmıyorsunuz? Yok mu konu komşu ücretli doğuma kadar yardımcı olsaydı.

Hem nefret ediyorsunuz hem evinde kalıyorsunuz kadının. Gerekirse evimde kalırım yemeğimi dışardan söylerim , içeceğimi , suyumu da yanı basıma koyar evimde yatarım en azından kafam rahat olur.
Daha ilginci anneside gelince kv evinde kalacakmış

Halanız bakarım demis 1 hafta diyorsunuz sizde o kalsaydi. Kendi evinizde baksaydı. Ya böylede cok sacma bir durum evde de ac dururdunuz madem burda da açsınız

o zaman kocanız bi zahmet erken kalkacak. bas ucunuza bi sehpaya şişeyle su, küçük bi süt kuruyemis, meyve, sandviç vs hazırlayıp gidecek.
siz de kaynananiz bir yudum su bir lokma ekmek getirecek mi diye beklemeyeceksiniz.

eşiniz de sizin yanınızda kalmıyor mu. şimdiye kadar bu şekilde bi sistem

Madem aşırı risklisiniz hastane de yatma olmaz mıydı?

Çünkü anlattığınız gore dağ gibi bir yerde yaşıyorsunuz. Aniden bişi olsa ne yapacaksınız ?

Kaç haftalık hamilesiniz?
30 haftalik hamileyim dağ gibi bir yer yaşadığım doğru bildiniz doktor falan yok yani olsada iyii doktor yok hep kafa karıştırıyor ikiz olduğu için ağrılarım çok oluyor ayağa kalkınca çocuklar baskı yapıyor cuma günü gittiğimde doktor normal olduğunu söyledi ama ağrılarım çok fena uyutmuyor beni daha da çok erken hafta kalacak yer yok mecbur kalıyorum burda gebeliğim riskli sürekli hastahaneye yatış isteyeceğim pazartesi ama vermiyor doktorum gerekirse özel.oda isteyeceğim doğuma kadar kalacağım her gün hastahanedeyim.bir gün geçse ikinci gün yine hastahanedeyim. Doktor serum takip yolluyor bakıyor herşey normal ikiz gebelikte çok agrın olur alışmalısın.diyor yolluyor anlamadım cidden

Halanız bakarım demis 1 hafta diyorsunuz sizde o kalsaydi. Kendi evinizde baksaydı. Ya böylede cok sacma bir durum evde de ac dururdunuz madem burda da açsınız
Halam.bakarim.dedi ama halam.kendi evinde bakar ta 5.kat ve asansör yok o kadar merdiven çıkamam ki riskli haftlardayim onuda düşündük merdiven olmasaydı zaten orda kalırdım

Daha 30. Haftadasınız doğuma kadar annenizle birlikte nefret ettiğiniz kayınvalide evinde kalmanız ne kadar mantıklı? Apart filan yok mu günlük kiraya verilen evler olur ne bilim, kiralar orada kalırdınız annenizle. Kayınvalide yönüyle bakınca da o da sıkılmış belli ki bir de anneniz de geliyor üstüne, yaptığı doğru değil ancak istemiyor sizi bariz. Acilen başka bir çözüm yolu bulmalısınız

Back
X