- 3 Şubat 2018
- 25.775
- 110.896
- 598
- Konu Sahibi bahtsizdomates
Tamamda eşim burda değil ko zaten bebekler3 bir şey olsun boşanacağım çocuklar için katlanıyorum
Esinizden ne diye bosanacaksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamda eşim burda değil ko zaten bebekler3 bir şey olsun boşanacağım çocuklar için katlanıyorum
Bizim bulunduğumuz ilçe küçük pek öyle bilgili.doktor yok malesef 2 saat arası var ve yollar inan cok kötü araba yüksek olmasına rağmen o çukurlar mahvediyor giderken gelirken kendi evimde kaldığmda malesef ağrılardan duramayıp çok defa gittim gittigün
Tamam da kendi evinde kal eşin yemek yapsın akşamdan. Gündüz için de sandviç vs tüketin. Kahvaltınızı hazırlayıp gidebilir. Başucunuzda su bulundurun. Şişede dursun. Açın açın için.Tamamda eşim burda değil ko zaten bebekler3 bir şey olsun boşanacağım çocuklar için katlanıyorum
Ben anlatamıyorum evim çok uzakta kendi evimde kalmam imkansız her hafta doktora gidip gelmem lazım son haftalarım.oldugu için doktorum da kaynananın bulunduğu yerde sans işte kendi bulunduğum yerde iyi doktor yok öyle olsaydı zaten kalacaktım asla kalmazdım yolda gidip gelmemi doktorum yasakladıBukadar anlasamadiginiz kvdeyi neden cagirdiniz ki?
Daha cok stres yuklemek icin mi kendinize?
Domates peynir yerim yine cagirmam,gerekirse kocaniz izin alsaydi?
Onu anladimBen anlatamıyorum evim çok uzakta kendi evimde kalmam imkansız her hafta doktora gidip gelmem lazım son haftalarım.oldugu için doktorum da kaynananın bulunduğu yerde sans işte kendi bulunduğum yerde iyi doktor yok öyle olsaydı zaten kalacaktım asla kalmazdım yolda gidip gelmemi doktorum yasakladı
Ben anlatamıyorum evim çok uzakta kendi evimde kalmam imkansız her hafta doktora gidip gelmem lazım son haftalarım.oldugu için doktorum da kaynananın bulunduğu yerde sans işte kendi bulunduğum yerde iyi doktor yok öyle olsaydı zaten kalacaktım asla kalmazdım yolda gidip gelmemi doktorum yasakladı
İkiz ve sorunlu gebelik sanirimSize illa biri bakmak zorunda mı?
Daha ilginci anneside gelince kv evinde kalacakmışÖncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi.
Bir tek bana mı saçma geldi bu durum?
İkiz gebelik yaşıyorsunuz , eşiniz yıllık iznini yeni bitirmiş oluyor, ücretsiz izin alsın madem.
Durumunuz bu kadar ağırsa neden hastaneye yatırmıyorlar ?
Eeee siz kendi evinizde neden kalmıyorsunuz? Yok mu konu komşu ücretli doğuma kadar yardımcı olsaydı.
Hem nefret ediyorsunuz hem evinde kalıyorsunuz kadının. Gerekirse evimde kalırım yemeğimi dışardan söylerim , içeceğimi , suyumu da yanı basıma koyar evimde yatarım en azından kafam rahat olur.
o zaman kocanız bi zahmet erken kalkacak. bas ucunuza bi sehpaya şişeyle su, küçük bi süt kuruyemis, meyve, sandviç vs hazırlayıp gidecek.
siz de kaynananiz bir yudum su bir lokma ekmek getirecek mi diye beklemeyeceksiniz.
eşiniz de sizin yanınızda kalmıyor mu. şimdiye kadar bu şekilde bi sistem
30 haftalik hamileyim dağ gibi bir yer yaşadığım doğru bildiniz doktor falan yok yani olsada iyii doktor yok hep kafa karıştırıyor ikiz olduğu için ağrılarım çok oluyor ayağa kalkınca çocuklar baskı yapıyor cuma günü gittiğimde doktor normal olduğunu söyledi ama ağrılarım çok fena uyutmuyor beni daha da çok erken hafta kalacak yer yok mecbur kalıyorum burda gebeliğim riskli sürekli hastahaneye yatış isteyeceğim pazartesi ama vermiyor doktorum gerekirse özel.oda isteyeceğim doğuma kadar kalacağım her gün hastahanedeyim.bir gün geçse ikinci gün yine hastahanedeyim. Doktor serum takip yolluyor bakıyor herşey normal ikiz gebelikte çok agrın olur alışmalısın.diyor yolluyor anlamadım ciddenMadem aşırı risklisiniz hastane de yatma olmaz mıydı?
Çünkü anlattığınız gore dağ gibi bir yerde yaşıyorsunuz. Aniden bişi olsa ne yapacaksınız ?
Kaç haftalık hamilesiniz?
Halam.bakarim.dedi ama halam.kendi evinde bakar ta 5.kat ve asansör yok o kadar merdiven çıkamam ki riskli haftlardayim onuda düşündük merdiven olmasaydı zaten orda kalırdımHalanız bakarım demis 1 hafta diyorsunuz sizde o kalsaydi. Kendi evinizde baksaydı. Ya böylede cok sacma bir durum evde de ac dururdunuz madem burda da açsınız
Eşiniz nerde , en ihtiyaç olduğu zamanda neden yanınızda değil. Okadar boşanmak istiyordunuz da neden 5 yıl çocuk için uğraştınız?Tamamda eşim burda değil ko zaten bebekler3 bir şey olsun boşanacağım çocuklar için katlanıyorum