kayınvalidemi sevmiyorum

Bnm kv ne eşime ne bana sormadı gelin odasında oldu herşey

Gercekmı bu yazdıgınız merak ettimde böyle kayınvalıdeler varmı ya ven hepsını aynı model sanıyorm senın kayınvalıdenın bınde bırını yapsn sırtımda tasırım masallah sıze allah bozmasın canım

Sevgili hunterim.
Biz kayinvalidemlere hep iyi niyetle yaklastik.
Kayinvalidem o zamanlar bize karsi cok bencil ve burnu havada davrandi.
Tam o sirada babam cok agir kanser hastasiydi.
Hersey okadar ani oldu ki.
geldik kisin yurtdisindan, aileler tanisti, nisanlandik, o zaman bile bizimle surtusme yapti, illa nikah kendi sehirlerinde olsun diye.
Ben de kiz anasiyim, oglan anasi da olucam ins, ama ne kizimi nikahsiz evlenmeye erkek arkadasinin sehrine yollarim, ne de baskasinin kizini nikahi olmadan gelsin yanima benim sehrimde nikah kiyilsin diye tuttururum. Ama sartlar bazen gerektirir o ayri.

Herneyse beni almaya geldiler bizim sehre, benim nikahimda ve yemegimde oyle somurttu ki, herkese karsi mahcup oldum. Daha karnimi doyurmadan aldilar gittiler, kendileri de yememedi, yarim saat sonra yol ustunde koftecide yemek yediler. Cok canim sIkildi. Aileme de iyi davranmadilar. Hep bir kendini beyenmislik, hep bir buyuklenme, ve bencillik.
Ben esime bakiyorum, onda da var bencillik. Biraz kirdi bu huyunu 8 yillik evliligimiz suresince.

Butun bunlara ragmen, ben babam agir hasta cikip cikmayacagi bile belli deyil diyerekten kendi aileme gitmedim ki Turkiye'de uc haftam kalmis sadece. Oyle zirt pirt da gelemiyorsun ulkeye. Yarisini onlarda kaldik yarisini kendi ailemde. Daha onlarda fazla kalsam onu istedi. Ben evlenir evlenmez beni aklina gore hizaya sokmaya kalkisti. Tutturdular esime, aman kardesinle aran bozulmasin demeye. Hem de yanimda. Ayiptuir yaa, benim neyimi gordunuz ki ? Esimle ayri kalicagimiz belliydi, yani birlikte gecirecegimiz o uc hafta vardi sadece. Bir yere gezmeye gitsek huzur birakmazdi, kapilarda beklerdi.

Bana laf sokmalarindan bahsetmiyorum bile. Butun bunlara ragmen o kaldigim 10 gun gunde 6 posta oglum cok mukemmeldir, cok sanslisin lafini dinledim durdum.

Hadi o gunlerin acisini unutmaya calistim, kendimi cok zorladim, iyi davrandim devamli. Neyse hersey iyi dedik, dogum yaptim yanimiza geldi, kizimiza bakmak icin kayinpederimle. 5,5 ay kaldi. Kizimi bana aksam da vermiyordu dogru duzgun, hafta sonu da kiz gik derdemez odama dalip cocugumu alip gidiyordu. Cocumu mutafaga alirdim yanima, ben is yaparken oynasin diye, bi hisimla gelir alirdi giderdi. O hisimlari gozumun onune geldikce canim cok SIkiliyor. Kayinpederimi de doldurmus cok yikiyormusum diye, kayinpeder ustume geldi dovmeye kalkti nerdeyse, cocuk hasta oldu diye. Esime sorsan yapmadi diyor, sanki ben ruyamdan gordum, kafamdan uyduruyorum. Ogullarina gik yok ama, su ister, kayinpeder kosar gider mutfaga su getirmek icin. Esimden cok calisiyordum fiziki olarak, bana ise zerre yapmazlardi, bu kadin da isten geldi cocuguyla vakit gecirsin yok. Esim bana yardim edicek olsa, hemen oturturlardi yerine. O yuzden esim bana yardim etmezdi. Cok kizginim ona da o yuzden.

Laftan anlamadi hic kayinvalidem. Acik acik soyledim, kizimla vakit gecirmem lazim, bana baglanmiyacak diye, anne olarak bana bagli deyil, kiskaniyorum bile dedim, anlasin artik diye. Ona ragmen kabul etmedi cocugu bana birakmadi. Kizimla iliskimizin duzelmesi 1 yil aldi. Beni aramazdi bile kizim, dusunebiliyor musun ?

Sonra eltimden oyle cekti oyle cekti ki, bana mum oldu. Ama artik cok gec hunter. Ben onun cok kotu bir insan oldugunu dusunmuyorum. Ama kendini beyenmis ve bencil bir insan. Hic bir zaman beni sevmedi, sevmez de icten. Ben artik iyice kanaat getirdim. Cok sogudum artik. Ilklerimi hic yasayamadim dogru duzgun.
Saftirik bir gelindim ben. Uyanik olsaydim ne altinlarimi kaptirirdim zamaninda, ne de onun o kadar lafini cekerdim, ne de kizimi sahiplenip benden almasina o siralar izin verirdim. Aman kalpleri kirilmasin dedim durdum, noldu ? Ben zarar gordum.

Bundan sonra asla ama asla diyorum.
Artik yaslandi tabi, Diyer gelini de dunya kac bucakmis gosterdi.
Saygisizlik hic etmedim, hatta zorladim kendimi, ama artik zorlamiyorum.
Gene ustume duseni yaparim, ama hicbirseyimi de haddinden fazla sahiplenmesine izin vermem.
Cunku karsimdaki insani iyi tanidim.

Senin kotu kayinvalide olucagini da sanmiyorum. Bencil ve sadece kendi tarafindan dusunen biri deyilsin cunku.
Umarim iyi bir gelinin olur, ve mutlu olursunuz.

Kaynananın değeri parayla ölçülüyor ya ben de bunu anlamıyorum.
İyidir, kötüdür. Yıldızınız barışır barışmaz bunu anlarım da,
Para verirse iyidir, vermezse kötüdür olur mu yahu? Pes doğrusu.

Oturacaklari evi vermiyecektin iste hunter.
Ben sunu gordum su dunyada.
Kime verirsen kiymetini bilmiyor.
Birakicaksin kendileri alicaklar.

Benim kayinvalidem bana hicbirsey yapmadi.
Istemedik te aile olarak hic birsey.
Hicbirsey vermedi.
Ama dugunde takilan ceyrekliklere dustu.
Ve ustune ustluk beni ezmeye calisti.
Nekadar sansliymisim, soyle yapicakmisim boyle yapicakmisim.
Benim problemim bunlarla.
Kendimi acayip enayi hissediyorum.

Bu benim mesajima yonelikse soyle soyliyim.
Ben kayinvalidemden bes kurus beklemedim de istemedim de almadim da,
Bana gene dense buna ihtiyacimiz var, duyunde takilanlari sana vermiyecegiz ben kendim verirdim.
Ama dugun odasina gotur apar topar takilanlari topla, ve soyleme den al, sonra isteyince yok onlar bizim de.
Bu ayiptir.

Birde ustune ustluk esimle gecirebilecegim kisitli zamani bana zindan et.
ve her dakka cok saslisin oglumla evlendin de.

Ama ben maddi olarak kayinvalidemlere cok sey verdim evlendikten sonra.
Derdim para deyil, o yuzden de Allah veriyor zaten.

Benim de böyle bir sorunum var kaynanam hasta oldu bir süre biz de kaldı sonra kadın validemi görmek istemiyorum kalbim sıkışiyor aynı ortamda giremiyorum psikologa gitmeyi düşünüyorum yoksa hata olucam diye korkuyorum

Kotu birsey yapmadiysa, bazen seytan da ugrasiyor insanla.
Turlu turlu vesvese getiriyor aklina.
bence de piskologa git, rahatlarsin en azindan.

Kotu birsey yapmadiysa, bazen seytan da ugrasiyor insanla.
Turlu turlu vesvese getiriyor aklina.
bence de piskologa git, rahatlarsin en
azindan.
eveeet kötü birşey yapmadı sadece aynı ortam da kalamiyorum 3 ayy hap kullandım bırakın ca aynı şeyler oldu bebek istediğim için hao kullanamıyorum pof psikologdan başka cagrem yok sanırım

sevmeye mecbur degilsin ama esin (bi de farkindaymis onlarn yanlisinin) icin biraz idare edeceksin.. yani arada bir arayabilirsin, sıkı fıkı olman gerekmez.. fedakarlik dedigimiz sey bu oluyor iste.. yuvan ve esin icin.. en basta Allah rizasi icin..

eveeet kötü birşey yapmadı sadece aynı ortam da kalamiyorum 3 ayy hap kullandım bırakın ca aynı şeyler oldu bebek istediğim için hao kullanamıyorum pof psikologdan başka cagrem yok sanırım

seninki vesvese olmus. yazik kadincagiza kotu davranma madem birsey yapmadi.
kesin git piskologa boyle hamilelik cok kotu gecer canim.

teşekkür ederim.dediğim gibi kkötü kayınvalidelerde çok....çok çekmişsiniz.umarım bundan sonraki hayatınızda yüzünüz güler...eşininz ve çocuklarınızla mutlu olun inşallah.

aslında haklısın ama sıkıntı çekmesinler istedik işte İstanbul gibi bir yerde kiracı olmak çok zor.
bir de fazladan bir evim varken,onların kirada olmasına vicdanım el vermezdi. inşallah kıymet bilirler.

Canim herkesin imtihani farkli.
Ben piskolojik olarak cektim, ama mukafatini da cok gordum.
Allah bana oyle cok sey verdi ki.
Kayinvalideme kizsam da, unutamasam da malesef, sonucta o oglani dogurup yetistirmis evlenmisim.
Bunun hatrina yuzune kotu davranmam, yapamam zaten.
Ihtiyaclarinia da sirtimi donemem.
Yarin bakima muhtac olsa yanima da getiririm.
Ama keske bastaki gibi samimi hislerle yaklasabilseydim.
Ama dedigim gibi korkuyorum artik, tetikteyim malesef, eskiden hic dusunmezdim ya oyleyse ya boyleyse olursa diye.

Umarim senin kiymetini bilirler.
Gelinin her istedigi olmadi diye yuzunu dusuyruyorsa cocukluguna ver, ve cok da kendini hirpalama her istedigi olsun diye. Hatta uzerine bile dusup umursama.
Enin de sonunda kiymetini anliyacaktir, ici kotu biri deyilse.
Istanbul sartlarinda bedava evde oturmak evlenir evlenmez buyuk bir nimet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…