- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi sensizhicim
-
ben size kötü gelin dmedim zaten.kötü kayınvalideler de var.ne yaparsanız yapın onları memnun edemezsiniz.böyle kayınvalideleri ayrı tutyorum zaten dedim.sadece bir kaç küçük kırkınlığa,nefret duygularını hissedecek kadar olan gelinlereydi lafım.Ok onu yanlış anladım büyüğümsünüz peki ama inanın kötü gelin olmadım hiçbir zaman kv yaptıklarını da hakketmedim kötü bir insan olsam çok farklı olurdu bnm kv herkese beni över çünkü hiçbir konuda yanlışım olmadı o yüzden genelleme yaparken kötü kötüyü hakeder die kestirip atmayın asıl iyiler bu dünyada hep kazıklanır kötülenir... Ne kv biliyorum melek gibi ve onların gelinlerini biliyorum şeytan gibi yani teziniz çok herzaman doğru değil...
Ve ben Ünv çalışan kendi parasını kazanan biriyim bu sölediğimide yanlış anlamayın aklım başımda biriyim eşime aşığım oda bana ve ailesine bu yüzden bir saygısızlık yapmam yapmadım yapmayacağım... Keşke banà daha düğün günümde kazık atan bir kv ve KP olmasaydı buda bnm imtihanım ve dediğim gibi saygıda kusur etmem herşeyine koşarım ama hiçbir zaman içten gelerek yapmıyorum bunları...aynen öyle düşünüyorum.ama siz hala diğer konuda yanlış okuduğunuzu itiraf etmiyorsunuz.
Ne sanslisin canim bizimki kavga eysek diye bakiyo resmen..Amin canım..Allah ayırmasın eşinle seni inşallah..Ne güzel nazar değmesin çok kaynana var öyle ayıran..benim kaynanamda melek gibidir ya..Eşimle tartışırız bazen hep benim arkamı kollar eşime laf söyler..Benimki numunelik herhalde pek rastlanmıyor böylelerine :)
Özür dilerim konu kv olduğu için ve içimdekileri aileme bile anlatamadığım için biraz fevri davrandım... Diğer arkadaşta burda sevmeyenlerin yerinde çört çört atınca yazdım Allah daim etsin dedim her msjımda ama bu kadar anlatması rahatsız etti...ben size kötü gelin dmedim zaten.kötü kayınvalideler de var.ne yaparsanız yapın onları memnun edemezsiniz.böyle kayınvalideleri ayrı tutyorum zaten dedim.sadece bir kaç küçük kırkınlığa,nefret duygularını hissedecek kadar olan gelinlereydi lafım.
Yok be canim benim Esim onlarin hatasini goruyo söylüyor da ama yok laf anlamiyolar kesinlikle.. Yaninda telefonda söylemese Esim dicem yalan söylüyor ama yok yani ailesi ayni tas ayni hamam devam..mesele eşte bitiyor canım.Allah kolaylık versin
Özür dilerim konu kv olduğu için ve içimdekileri aileme bile anlatamadığım için biraz fevri davrandım... Diğer arkadaşta burda sevmeyenlerin yerinde çört çört atınca yazdım Allah daim etsin dedim her msjımda ama bu kadar anlatması rahatsız etti...
Benimde en yakın arkadaşımın başında var bitane öyle canım..Allah ıslah etsin hepsini inşallah evlatlarının mutluluğunu istemeyen insanlara ben anne gözüyle bakamıyorum gercekten.Ne sanslisin canim bizimki kavga eysek diye bakiyo resmen..
Niye bütün forum benim avatara taktı anlamış degilim,nedir bu kiskanclik yaniHaha..
Bu arada keşke avatarını değiştirmeseydin :/
Amin canim amin.. Allah görüyor yaptiklarini.. Benim hastaligima bile laf soyleyen insanlar bunlar..Benimde en yakın arkadaşımın başında var bitane öyle canım..Allah ıslah etsin hepsini inşallah evlatlarının mutluluğunu istemeyen insanlara ben anne gözüyle bakamıyorum gercekten.
Kıskanmıyor kıskansam Allah bozmasın vs demem sadece konu farklı o gelmiş burda pişmaniye anlatıyorKiskanma kiz :) herkesin imtihani farkli.
Bu sadece gelinlerin deyil kayinvalidelerin de imtihani.
Onlarda mutlu deyiller aslinda.
Ama iste herkes inadim inat deyince boyle oluyor.
Geçmiş olsun..Yaparlar canım şaşırmam herşey beklenir yani öyle tiplerden..Yazık günah nasıl vericekler hesabını acaba öteki tarafta bilemiyorum..Amin canim amin.. Allah görüyor yaptiklarini.. Benim hastaligima bile laf soyleyen insanlar bunlar..
Niye kizdin anlamadim.Kıskanmıyor kıskansam Allah bozmasın vs demem sadece konu farklı o gelmiş burda pişmaniye anlatıyor
Nazar degcek valla hee.. MasaallahOlur tanıştıralım eminim bulaşır
Benden önce kayınvalidemin haberleri gidiyo böyle kV var şöyle yapmış böyle demiş böyle etmiş falan diye. Dayım taa tatvanda oturuyo bi gün konuşuyoduk dediki vala tanışmadım ama duyduğuma göre çok değerli çok kültürlü bi KV varmış dedi :) insan çok mutlu oluyo ya ne bileyim...
Saol canim ..Aaa lütfen onlar namazinda niyazinda insanlar dillerinden dusurmezler allah kelamini ama bu yaptiklarindan sonra allah bilir sevaplarini gunahlarini.. Ben allaha havale ettim. Bilerek kasitli yapiyolarsa allah versin hak ettiklerini dedimGeçmiş olsun..Yaparlar canım şaşırmam herşey beklenir yani öyle tiplerden..Yazık günah nasıl vericekler hesabını acaba öteki tarafta bilemiyorum..
Iyi demişsin canım.Allah biliyor herkesin niyetini zaten..En iyisi ona havale etmekSaol canim ..Aaa lütfen onlar namazinda niyazinda insanlar dillerinden dusurmezler allah kelamini ama bu yaptiklarindan sonra allah bilir sevaplarini gunahlarini.. Ben allaha havale ettim. Bilerek kasitli yapiyolarsa allah versin hak ettiklerini dedim
Kıskanmıyor kıskansam Allah bozmasın vs demem sadece konu farklı o gelmiş burda pişmaniye anlatıyor
Niye kizdin anlamadim.
Ne var ki soylese ?
Iyi iste ne guzel, sansli gelinmis.
Bu arada su an kayinvalidenlerle kizginsin anliyorum.
Benimde basima aynisi geldi.
Benim de takilan altinlarimin hepsini almislardi, hem de taki takilir takilmaz beni gelin odasina goturup ustumden cikarmislardi.
Ben de saf saf benim icin topladilar, ustumden dusmesin diye sanmistim.
Ertesi gun ogrenmistik vermiyeceklerini.
O icimden hic cikmiyor.
Kayinvalidem isterse bin takla atsin, yaptigi bencillikleri unutamam.
Cunku en guzel gunlerimi zehir etti.
Artik iyi olsa ne fayda ?
Giden gittikten sonra, kurt yaslandiktan sonra, bana saldirmamis onemi yok.
Nazar degcek valla hee.. Masaallah
Aynısını yaşadım cnm bnd seni çok iyi anlıyorum asla kızmadım yanlış anlama...Niye kizdin anlamadim.
Ne var ki soylese ?
Iyi iste ne guzel, sansli gelinmis.
Bu arada su an kayinvalidenlerle kizginsin anliyorum.
Benimde basima aynisi geldi.
Benim de takilan altinlarimin hepsini almislardi, hem de taki takilir takilmaz beni gelin odasina goturup ustumden cikarmislardi.
Ben de saf saf benim icin topladilar, ustumden dusmesin diye sanmistim.
Ertesi gun ogrenmistik vermiyeceklerini.
O icimden hic cikmiyor.
Kayinvalidem isterse bin takla atsin, yaptigi bencillikleri unutamam.
Cunku en guzel gunlerimi zehir etti.
Artik iyi olsa ne fayda ?
Giden gittikten sonra, kurt yaslandiktan sonra, bana saldirmamis onemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?