kayınvalidemi sevmiyorum

ben size kötü gelin dmedim zaten.kötü kayınvalideler de var.ne yaparsanız yapın onları memnun edemezsiniz.böyle kayınvalideleri ayrı tutyorum zaten dedim.sadece bir kaç küçük kırkınlığa,nefret duygularını hissedecek kadar olan gelinlereydi lafım.

aynen öyle düşünüyorum.ama siz hala diğer konuda yanlış okuduğunuzu itiraf etmiyorsunuz.
Ve ben Ünv çalışan kendi parasını kazanan biriyim bu sölediğimide yanlış anlamayın aklım başımda biriyim eşime aşığım oda bana ve ailesine bu yüzden bir saygısızlık yapmam yapmadım yapmayacağım... Keşke banà daha düğün günümde kazık atan bir kv ve KP olmasaydı buda bnm imtihanım ve dediğim gibi saygıda kusur etmem herşeyine koşarım ama hiçbir zaman içten gelerek yapmıyorum bunları...

Ne sanslisin canim bizimki kavga eysek diye bakiyo resmen..

Özür dilerim konu kv olduğu için ve içimdekileri aileme bile anlatamadığım için biraz fevri davrandım... Diğer arkadaşta burda sevmeyenlerin yerinde çört çört atınca yazdım Allah daim etsin dedim her msjımda ama bu kadar anlatması rahatsız etti...

Kiskanma kiz :) herkesin imtihani farkli.
Bu sadece gelinlerin deyil kayinvalidelerin de imtihani.
Onlarda mutlu deyiller aslinda.
Ama iste herkes inadim inat deyince boyle oluyor.

Benimde en yakın arkadaşımın başında var bitane öyle canım..Allah ıslah etsin hepsini inşallah evlatlarının mutluluğunu istemeyen insanlara ben anne gözüyle bakamıyorum gercekten.
Amin canim amin.. Allah görüyor yaptiklarini.. Benim hastaligima bile laf soyleyen insanlar bunlar..

Kiskanma kiz :) herkesin imtihani farkli.
Bu sadece gelinlerin deyil kayinvalidelerin de imtihani.
Onlarda mutlu deyiller aslinda.
Ama iste herkes inadim inat deyince boyle oluyor.
Kıskanmıyor kıskansam Allah bozmasın vs demem sadece konu farklı o gelmiş burda pişmaniye anlatıyor

Kıskanmıyor kıskansam Allah bozmasın vs demem sadece konu farklı o gelmiş burda pişmaniye anlatıyor
Niye kizdin anlamadim.
Ne var ki soylese ?
Iyi iste ne guzel, sansli gelinmis.

Bu arada su an kayinvalidenlerle kizginsin anliyorum.
Benimde basima aynisi geldi.
Benim de takilan altinlarimin hepsini almislardi, hem de taki takilir takilmaz beni gelin odasina goturup ustumden cikarmislardi.
Ben de saf saf benim icin topladilar, ustumden dusmesin diye sanmistim.
Ertesi gun ogrenmistik vermiyeceklerini.

O icimden hic cikmiyor.
Kayinvalidem isterse bin takla atsin, yaptigi bencillikleri unutamam.
Cunku en guzel gunlerimi zehir etti.
Artik iyi olsa ne fayda ?
Giden gittikten sonra, kurt yaslandiktan sonra, bana saldirmamis onemi yok.

Nazar degcek valla hee.. Masaallah

Geçmiş olsun..Yaparlar canım şaşırmam herşey beklenir yani öyle tiplerden..Yazık günah nasıl vericekler hesabını acaba öteki tarafta bilemiyorum..
Saol canim ..Aaa lütfen onlar namazinda niyazinda insanlar dillerinden dusurmezler allah kelamini ama bu yaptiklarindan sonra allah bilir sevaplarini gunahlarini.. Ben allaha havale ettim. Bilerek kasitli yapiyolarsa allah versin hak ettiklerini dedim

Iyi demişsin canım.Allah biliyor herkesin niyetini zaten..En iyisi ona havale etmek

Sen çok fesat bi insansın bence. Hiç zoruna gitmesin arkadaşım okumak zorunda değilsin geç git. Yani düşün işte bak yiyeceğim lokmaya kadar düşünüyo. Her ne kadar kötü olursa olsun sen çok gaddar duruyosun zaten bu tavrından ötürü kadın sana yaklaşamıyordur bile kanımca. Herkes istediğini yazmakta serbest senin kin dolu lafların gibi bende yazıyorum istediğimi. O kadar çok seviyorum ki kayınvalidemi ama eminim senin nazarın değecek bu saatten sonra. Yapma yapma çok itici görünüyosun. Kendi derdin var diye sorumlusu başkasıymış gibi insanların kalbini kırma..

sizin kızgınlıklarınızı çok iyi anlıyorum.bizde o yollardan geçtik.kırdımda,kırıldımda şimdi allah rahmet etsin diyorum zira kp de kv .de vefat etti.hemde 54yaşındaydı.doğru düzgün bir gelinlik yapamadım ona 3 yıllık evliydim.vefat ettiğinde....
şimdi ben kayınvalide adayıyım.gençlikkte yaşadıklarımdan ders çıkartmaya çalışıyorum..kendimi gelinimin yerine koyup,onun penceresinden bakmaya çalışıyorum .mümkün mertebe isteklerini yerine getiriyorum.
ama ne bileyim.,hala memnun edemezsem diye bir endişem var.çok şükür oturacakları evlerini verdim.eşyaları ben alıyorum ve düğünlerini ben yapıyorum.onlara sadece evlendikten sonra.borçsuz harçsız yaşamak kalıyor.buna rağmen,kına gecesinde,onun istediği organizasyon şirketi ile anlaşmayıp,kendim yapayım dediğim zaman,gelinimin suratı düşüyorsa,ben de haliyle bozuluyorum.altın konusuna gelince,benim kayınvalidemler bana çok bir şey takmadı ama gelip te benden altın isteyen olmadı.aynı şekilde asla ellerinden almayı düşünmem.o altınlar onların hakkıdır.ister yatırım yaparlar,ister keyiflerine göre harcarlar... biz böyle gördük.

Aynısını yaşadım cnm bnd seni çok iyi anlıyorum asla kızmadım yanlış anlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…