- Konu Sahibi sensizhicim
-
Canım bende seviyorum kayınvalidemi Allah razı olsun ondan.Burda biraz topa tutanlar olmuş seni ama,bazıları gerçekten kötü oluyor kv lerin o arkadaşların Allah yardımcısı olsun,Sizinde muhabbetiniz daim olsun inşallah =)Evet onlarda çok seviyo çünkü kötü bi insan değil tek derdi insanları mutlu etmek. Bi tek bana yapmıyo yani..
Hı hı cnm hı hı sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim kaldı ki insanların parmakla gösterdiği bir insan olmama ragmen altınlarım alındı bunda bnm günahım yok ve buna ragmen kv ve KP en ufak saygısızlığım olmadı takdir edilecek birşey varsa buda budur ikinci konuda da siz varlık sahibi kv sizi ancak ben anlarım diyerek tarafınızı belli etmiştiniz ve dediğim gibi eleştiriye açık olun herkes sizi pof poflamak zorunda değil teyzecim...sıkmayın canınızı,aynı üye bana da, yine bir kayınvalide konusunda (gelinlerin tarafında olmama rağmen)çıkışmıştı
"kaynana "olduğum için...
.sizi takdir edecek kişi bzi değiliz zaten,en büyük takdiri allah katında alıyorsunuz.aynı zamanda kayınvalidenizde öyle.yine dediğim gibi,burada sorun sizin ya da kayınvalidenizin hiç kusuru olmaması değil.bu kusurları tolere edebilmeniz,görmemezlikten gelmeniz.bu çok büyük bir meziyettir.ha çoğu zaman siz alttan alıyorsunuzdur ama bir şekilde,iyi yönlerinide takdir ediyorsunuz.benim lafım burada ufacık,birşeye kırılıp ne yaparsa yapsın,ondan nefret ediyorum diyenlere.bu arada yine söyleyeyim.bazı konular affedilmez.düğününe gelmeyen, gençtir hata yapmıştır diye kabullenmeyip,oğluyla gelinin arasına ayrılık nifakları sokan, bunun gibi birsürü örnek verebileceğim kaynanaları ayrı tutuyorum
Nicin nefret ediyorsunuz? Sadece merak ediyorum?Ben nefret ediyorum. Gorusmuyorum zaten aslada gorusmeyi düşünmüyorum. Bes para etmez bir anne babadan paha bicilemeyecek degerde esim nasil dunyaya gelmis oda benim en buyuk sansim...
Hı hı cnm hı hı sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim kaldı ki insanların parmakla gösterdiği bir insan olmama ragmen altınlarım alındı bunda bnm günahım yok ve buna ragmen kv ve KP en ufak saygısızlığım olmadı takdir edilecek birşey varsa buda budur ikinci konuda da siz varlık sahibi kv sizi ancak ben anlarım diyerek tarafınızı belli etmiştiniz ve dediğim gibi eleştiriye açık olun herkes sizi pof poflamak zorunda değil teyzecim...
Bakın ben o arkadaşa kötü birşey yazmadım hep Allah daim etsin vs dedim Topic konusu kv sevmiyorum o gelmiş burda şöle şanslıyım böle süper kv var yok pişmaniye mıc mıc herşeyini yazmış anladık bir msj 2 msj ama sonu gelmeyince rahatsız oldum kibarca belirttim ama o bütün msjlarımı okumadğı için ters anladı olsun... Teşekkür ederim diğer teyzede farklı bir olay sanki bütün kötü kv kötü insanlar hakediyor gibi konuşuyor kimse yaşamadan bilmez...Canım malesef bütün kaynanalar aynı değil sen kötüsüne denk gelmişsin Allah yardımcın olsun ama burda sevgisini paylaşan kişiye kişilere karışma hakkımız yok ,isteyen sevmediğini de söyler sevdiğini de,amacı gözünüze sokmak değil elbette.Allah sabrını artırsın yakın zamanda feraha erersin inşallah
Hı hı cnm hı hı sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim kaldı ki insanların parmakla gösterdiği bir insan olmama ragmen altınlarım alındı bunda bnm günahım yok ve buna ragmen kv ve KP en ufak saygısızlığım olmadı takdir edilecek birşey varsa buda budur ikinci konuda da siz varlık sahibi kv sizi ancak ben anlarım diyerek tarafınızı belli etmiştiniz ve dediğim gibi eleştiriye açık olun herkes sizi pof poflamak zorunda değil teyzecim...
Ben simdi burda anlatsam roman olur. kisacasi Seni istemiyoruz hic istemedk en basindan beri diyip durdular bende onlarin istegini yerine getirdim asla birbirimi gormuyoruz artik..Nicin nefret ediyorsunuz? Sadece merak ediyorum?
alıntı yapamıyorum diğer konudan, ama cümleye şöyle başlamışımbenimle aynı fikirde olmayın zaten.sizin konunuzu bilmiyorum ki sizi takdir edip etmediğimi yazayım.
ayrıca diğer konuya yaptığım yorumu iyice okuyun.ben varlık sahibi olan kadının yanında olmadım.sizi en iyi ben anlayabilirdim çünkü benimde bir oğlum var ama sizi ben bile anlayamadım .dedim ve o konuda asla konu sahibine hak vermedimkaldı ki konu fake çıkmıştı.
O zaman ltfn bnm hakkımda bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın....benimle aynı fikirde olmayın zaten.sizin konunuzu bilmiyorum ki sizi takdir edip etmediğimi yazayım.
ayrıca diğer konuya yaptığım yorumu iyice okuyun.ben varlık sahibi olan kadının yanında olmadım.sizi en iyi ben anlayabilirdim çünkü benimde bir oğlum var ama sizi ben bile anlayamadım .dedim ve o konuda asla konu sahibine hak vermedimkaldı ki konu fake çıkmıştı.
Bn 24 yaşındayım nişanlı bir oğlunuz varsa siz bnm annem yaşında oluyorsunuz demektir hakaret değil teyzecim dememalıntı yapamıyorum diğer konudan, ama cümleye şöyle başlamışım
"nişanlı bir oğlu ve tek evladı oaln bir anne olarak sizi en iyi ben anlarım diyecektim ki...ben bile bu konuda gelinlerin tarafında oldum.".... .yani konu.(yine, yineliyorum fake konuydu)asla ve kata konu sahibine hak vermedim..ve teyze olmaktan gurur diyerim herne kadar siz bunu hakaret olarak yazmışsanız da
ben sizin konunuza yorum yapmadım ama sizde lütfen dönün birkez daha o konuyu okuyun.ne yazdığımı görün.O zaman ltfn bnm hakkımda bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın....
Arkadaşı desteklerken kötü kv kötü gelinler hakader gibi konuşmuşsunuz okuduğumu anlayabiliyorumben sizin konunuza yorum yapmadım ama sizde lütfen dönün birkez daha o konuyu okuyun.ne yazdığımı görün.
aynen öyle düşünüyorum.ama siz hala diğer konuda yanlış okuduğunuzu itiraf etmiyorsunuz.Arkadaşı desteklerken kötü kv kötü gelinler hakader gibi konuşmuşsunuz okuduğumu anlayabiliyorum
Ayni durumdayız canim bende kinci değilim ama onlarin yaotiklarini unutamiyorum nefrete dondu ve nekdr zorlasan da arayamiyirum seslerini bile duymak istemiyorum ne yapsam bilmiyorum bende.Esim karismiyo ama ilerde sorun olma ihtimali var ailesi nede olsa..bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Ayy benimkide benimkidee... Dogumumda bana yüzük akcakti güya dedi durdu kizim 5 aylik oldu lafi bile yok..üstüne bide dişlerini bize yaptırmaya calisiyo:)benim kayınvalidemde çok pintiii ölsen umurunda olmaz ama sen verecek ol hepsini alır
Ok onu yanlış anladım büyüğümsünüz peki ama inanın kötü gelin olmadım hiçbir zaman kv yaptıklarını da hakketmedim kötü bir insan olsam çok farklı olurdu bnm kv herkese beni över çünkü hiçbir konuda yanlışım olmadı o yüzden genelleme yaparken kötü kötüyü hakeder die kestirip atmayın asıl iyiler bu dünyada hep kazıklanır kötülenir... Ne kv biliyorum melek gibi ve onların gelinlerini biliyorum şeytan gibi yani teziniz herzaman doğru değil...aynen öyle düşünüyorum.ama siz hala diğer konuda yanlış okuduğunuzu itiraf etmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?