Kayınvalidemi ziyarete gitmenin anlamı yok değil mi ?

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Merhaba hanımlar kayınvalidem rahim kanseri ameliyat oldu kendisiyle 1 senedir dogru düzgün konuşmuyoruz eşimi ona karşı doldurduğumu ve değiştirdiğimi düşünüyor en son ziyaretine gittgmde kızı ve kendisi binlerce kere hakaret etti senin nerden geldiğin yer belli paramızı yiyorsun gibi laflar cok zoruma gitti aileme de laf söylediler ayrıca kendisini yine geçmiş olsun icin aradm acmadi ziyarete gitmenin anlamı yok dimi sizce ayrıca hamileyim hayırlı olsun demek icin bile aramadı kendisi.

Henüz yeni evliliklerde eş ailesinden sonsuza kadar kurulabileceğinizi düşünmüyorum. 20-30 yıllık evliliklerde artık onu mu çekeceğim diyip silip atabilir insan fakat hamileyseniz, genç-yeni evli olduğunuzu düşünüyorum. İlla ki bir gün karşı karşıya geleceksiniz. Bu çocuğun doğumu var, okula başlaması var , erkek ise sünneti var .. var da var …
O sebeple sizin yerinizde olsam, geçmiş olsuna giderdim. Kadın grip olmamış ki telefon ile arayıp geçmiş olsun dileyin. Siz ‘eşiniz’ ve ‘kendiniz’ için yapın, gerisi elbette onların bileceği iş.
Geçmiş olsun.
Size de hayırlı olsun bebeğiniz 🍀

Merhaba hanımlar kayınvalidem rahim kanseri ameliyat oldu kendisiyle 1 senedir dogru düzgün konuşmuyoruz eşimi ona karşı doldurduğumu ve değiştirdiğimi düşünüyor en son ziyaretine gittgmde kızı ve kendisi binlerce kere hakaret etti senin nerden geldiğin yer belli paramızı yiyorsun gibi laflar cok zoruma gitti aileme de laf söylediler ayrıca kendisini yine geçmiş olsun icin aradm acmadi ziyarete gitmenin anlamı yok dimi sizce ayrıca hamileyim hayırlı olsun demek icin bile aramadı kendisi.
Sen sana yakışanı yap bacim herkes ektigini er yada gec bicer.

İnsanlık bende kalsın dedikçe etrafım hayvanat bahçesine döndü. İnsanlık bende kalmasın istemiyorum ben. Ben yaşa değil kişiye saygı duyulması taraftarıyım. Eşinizin annesi olması ya da yaşça büyük olması kimseye size böyle davranma hakkı vermez.

İnsanlık bende kalsın dedikçe etrafım hayvanat bahçesine döndü. İnsanlık bende kalmasın istemiyorum ben. Ben yaşa değil kişiye saygı duyulması taraftarıyım. Eşinizin annesi olması ya da yaşça büyük olması kimseye size böyle davranma hakkı vermez.
Katılıyorum. Ben olsam. Gitmezdim. Çünkü bunlardan yüz buluyorlar, insanın tepesine çıkıyorlar.
Eşiniz bu konuda destek oluyor mu? Ona açıkça söyleyin. Aradık açmadı, zaten sevmiyor beni. Gidersem gerginlik olacak hiç gerek yok, sen git gör tabiki anneni falan dersiniz.

Gitseniz de gitmeseniz de kötü gelin olacaksınız zaten.

Herkes kendine yakışanı yapar.
Hastalık bu. Gider 5 dk dururdum.

Bence de, saygi gormek isteyen saygiya layik davranacak, ben olsam gitmem

Sen üstüne düşeni yap git bence onlar bilmeseler bile esin bilir en azından gittin der eşinin yanında değerin olur

Zaten aramışsınız açmamış, bence gitmek yüzsüzlük olur zaten kadın görmek istemiyor demek ki. Böyle insanlar ıcın değmez, asla gitmem ben. Baştan mesafeni koy ki ileride de bulaşmasın hic

Ya kanser çok başka bir durum. Sadece geçmiş olsun der geçerim. Düşmanım olsa da bunu yapardım. Size hayırlı olsun demesini hala beklemenizde saçma olmuş. Kadın ayarsız çünkü🤦‍♀️

Valla eskiden olsa bende yapardım da bana yaptığı o kadar şeyden sonra bende gitmezdim gitmedim de zaten benzer şekilde bi ameliyat geçirdi. Çünkü tamamen sildim benim için yok öyle biri.
Arayıp bi hayırlı olsun dememiş ne insanlığı Allah aşkına

Back
X