- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
Sorsaydım çok güzel olurdu. O an neye uğradığımı şaşırdım.Keske anne hayırdır gozune bisey mı kactı deseydin o an.
O an cevap verseydiniz ya da sorsaydınız suan sorun olmayacaktı bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorsaydım çok güzel olurdu. O an neye uğradığımı şaşırdım.Keske anne hayırdır gozune bisey mı kactı deseydin o an.
O an cevap verseydiniz ya da sorsaydınız suan sorun olmayacaktı bu.
HahaahhahahhahahahKayınannem gözlerini belertti 2
Tebessüm edip gecseymişsiniz bari
Keske sorsaydın.Sorsaydım çok güzel olurdu. O an neye uğradığımı şaşırdım.
Canım o bakış tam olarak şu. Yüz verme. Ya da neden öyle diyorsun bakışı. Birisi bize iyi bir şey desin yeter ki. Hemen bir tepki. Sen boşver onu. Bebişine odaklan.Selam kızlar. 5 haftalık taze anne adayıyım, 6 yıldan sonra. Normalde kayinvalidemle ilişkimiz iyidir. İyi derken, ne verirsen onu alırsın hesabı yani ben ne kadar iyiysem o da bana öyle karşılık verir ama aksi bi durum da geri durmaz, dur bi büyük olarak tolere edeyim demez.
Neyse uzatmadan konuya gireyim. Akşam yemeğinde gorumcem de toplandık. Konu nerden açıldı bilmiyorum, anneanne ne aşerirsen ye dedi hiç çekinme filan bende tam tebessüm edip geçiştiricekken, kayinvalide annesine dönüp gözlerini belertti. Anlam veremedim, o hareketini görünce atıldım lafa. Ne aşersem acaba dedim, erik filan aşereyim de, eşim de internetler de arasın dedim. 1 günde elime ulaşır dedim. Ordan görümce atıldı lafa, 1 günde nereye geliyo dedi! E 2 günde gelsin o zaman diye cevapladım. Amaaan dedi görümcem ben ne aşerdim hatırlamıyorum bile, aşermiş miydim onu bile hatırlamıyorum.
Neyse sonuç olarak k.v nin tavrına anlam veremedim. Neden böyle yaptı. Zaten hep bi samimiyetsiz gelmiştir. Anane kötü bi şey söylemiş gibi niye belerttigözlerini?
Saol canım Allah gerçekten sabır versin bana bu kv yüzünden kaç defa boşanmaya kalkıştım ama eşime kıyamadım.En son bebeğim doğduğunda ne hastaneye ne eve geldi çoçugumu görmek için aramızda kavga da yoktu ben cevap vermediğim için.Bende bir daha gitmedim onun evine.Şuan 3 yaşına girecek kızımı daha görmedi.Bana yaptığı hataları görmezden geldim ama çocuguma yaptığını kabul edemedim artık.Eşim görüşüyor ama ben asla.Birde eşime çok uzattı artık diyormuş.Eltim de doğum yaptı yeni seninkine gitmedim ona hiç gitmem diyormuş.Kendisi gökten zembille inenlerden tenezzül etmiyor oğullarının çoçuklarıni görmeye.Off senin ki de kâbus gibi. Bence tepkini koy. Ortam için de boz yapmasın bi daha. Allah sabır versin.
Aklınca seni şımartmak istememişSelam kızlar. 5 haftalık taze anne adayıyım, 6 yıldan sonra. Normalde kayinvalidemle ilişkimiz iyidir. İyi derken, ne verirsen onu alırsın hesabı yani ben ne kadar iyiysem o da bana öyle karşılık verir ama aksi bi durum da geri durmaz, dur bi büyük olarak tolere edeyim demez.
Neyse uzatmadan konuya gireyim. Akşam yemeğinde gorumcem de toplandık. Konu nerden açıldı bilmiyorum, anneanne ne aşerirsen ye dedi hiç çekinme filan bende tam tebessüm edip geçiştiricekken, kayinvalide annesine dönüp gözlerini belertti. Anlam veremedim, o hareketini görünce atıldım lafa. Ne aşersem acaba dedim, erik filan aşereyim de, eşim de internetler de arasın dedim. 1 günde elime ulaşır dedim. Ordan görümce atıldı lafa, 1 günde nereye geliyo dedi! E 2 günde gelsin o zaman diye cevapladım. Amaaan dedi görümcem ben ne aşerdim hatırlamıyorum bile, aşermiş miydim onu bile hatırlamıyorum.
Neyse sonuç olarak k.v nin tavrına anlam veremedim. Neden böyle yaptı. Zaten hep bi samimiyetsiz gelmiştir. Anane kötü bi şey söylemiş gibi niye belerttigözlerini?
WhatKayınannem gözlerini belertti 2
Tebessüm edip gecseymişsiniz bari
Boşver barışma sakın ne hali varsa görsün. Böyleleri insanı sinir hastası eder. Eşin ve çocuğunla mutluluklar dilerim.Saol canım Allah gerçekten sabır versin bana bu kv yüzünden kaç defa boşanmaya kalkıştım ama eşime kıyamadım.En son bebeğim doğduğunda ne hastaneye ne eve geldi çoçugumu görmek için aramızda kavga da yoktu ben cevap vermediğim için.Bende bir daha gitmedim onun evine.Şuan 3 yaşına girecek kızımı daha görmedi.Bana yaptığı hataları görmezden geldim ama çocuguma yaptığını kabul edemedim artık.Eşim görüşüyor ama ben asla.Birde eşime çok uzattı artık diyormuş.Eltim de doğum yaptı yeni seninkine gitmedim ona hiç gitmem diyormuş.Kendisi gökten zembille inenlerden tenezzül etmiyor oğullarının çoçuklarıni görmeye.
BilmiyorumCanım o bakış tam olarak şu. Yüz verme. Ya da neden öyle diyorsun bakışı. Birisi bize iyi bir şey desin yeter ki. Hemen bir tepki. Sen boşver onu. Bebişine odaklan.
Teşekkür ederim canım.Boşver barışma sakın ne hali varsa görsün. Böyleleri insanı sinir hastası eder. Eşin ve çocuğunla mutluluklar dilerim.
ben ölmüşümde ağlayanım yokSelam kızlar. 5 haftalık taze anne adayıyım, 6 yıldan sonra. Normalde kayinvalidemle ilişkimiz iyidir. İyi derken, ne verirsen onu alırsın hesabı yani ben ne kadar iyiysem o da bana öyle karşılık verir ama aksi bi durum da geri durmaz, dur bi büyük olarak tolere edeyim demez.
Yok canım o kafa da değil kv şükür. Gorumcenin eşi vardı ama o sebeple değil. Biliyorum.Masada erkek var mıydı? Kp olabilir mesela. Hala bazı yerlerde ayıp karşılanır hamile olmak. Güya babaya saygı duyulmalı böyle şeyler konuşulmamalıdır. Benim kv nin halası kızımı kp in yanında sevdim diye bana dik dik bakmıştı
Maalesef kendileri sapık olduğu için herkesi aynı sanıyorlar. Hamile görünce akıllarına hemen nasıl yapıldığı geliyor. O yüzden erkeklerin yanında dillendirilmesi hoş karşılanmıyor. Kv nin zihniyetini en iyi siz bilirsiniz. Belki bu nedenle saçmalamıştır.
Aşerme üreme şimdi bildiğimiz yoldan sürdüğü sürece ortadan kalkacak bir şey değil.Vücutta eksik olan şeylerin vücut tarafından talebi diyebilirsiniz bilimsel olarak.Bebeğin beslenmesi gerekiyor ama vücutta besin açısından eksikler var doğal olarak istek oluşuyor.Hem anne hem bebek için beden talepte bulunuyor.Ama mesela erik canı çeker kişinin, eriğin özelliklerine sahip başka bir yiyecekle bu durum halledilebilir.konunun nereden açıldığı bile belli değil, belli ki anneanne abuk bir yerde lafa atlamış. çok da ciddiye alınası bir durum değil. bir de aşerme kaldı mı yia![]()
eskisi gibi her şeyi bulmak sıkıntı değil, her şey her mevsimde, her yerde var o anlamda düşündüm aslında benAşerme üreme şimdi bildiğimiz yoldan sürdüğü sürece ortadan kalkacak bir şey değil.Vücutta eksik olan şeylerin vücut tarafından talebi diyebilirsiniz bilimsel olarak.Bebeğin beslenmesi gerekiyor ama vücutta besin açısından eksikler var doğal olarak istek oluşuyor.Hem anne hem bebek için beden talepte bulunuyor.Ama mesela erik canı çeker kişinin, eriğin özelliklerine sahip başka bir yiyecekle bu durum halledilebilir.
çok pardon yanlış anladım o zaman <3eskisi gibi her şeyi bulmak sıkıntı değil, her şey her mevsimde, her yerde var o anlamda düşündüm aslında ben![]()
hiç sorun yokçok pardon yanlış anladım o zaman <3