Selam kızlar. 5 haftalık taze anne adayıyım, 6 yıldan sonra. Normalde kayinvalidemle ilişkimiz iyidir. İyi derken, ne verirsen onu alırsın hesabı yani ben ne kadar iyiysem o da bana öyle karşılık verir ama aksi bi durum da geri durmaz, dur bi büyük olarak tolere edeyim demez.
Neyse uzatmadan konuya gireyim. Akşam yemeğinde gorumcem de toplandık. Konu nerden açıldı bilmiyorum, anneanne ne aşerirsen ye dedi hiç çekinme filan bende tam tebessüm edip geçiştiricekken, kayinvalide annesine dönüp gözlerini belertti. Anlam veremedim, o hareketini görünce atıldım lafa. Ne aşersem acaba dedim, erik filan aşereyim de, eşim de internetler de arasın dedim. 1 günde elime ulaşır dedim. Ordan görümce atıldı lafa, 1 günde nereye geliyo dedi! E 2 günde gelsin o zaman diye cevapladım. Amaaan dedi görümcem ben ne aşerdim hatırlamıyorum bile, aşermiş miydim onu bile hatırlamıyorum.
Neyse sonuç olarak k.v nin tavrına anlam veremedim. Neden böyle yaptı. Zaten hep bi samimiyetsiz gelmiştir. Anane kötü bi şey söylemiş gibi niye belerttigözlerini?