- Konu Sahibi SelenSeymen
-
onlara sorcaz ya hayret bişeyyy daha çok yeniymiş bir de sizinn. ne garip insanlarbizim 2 sene geçti ben hamile bile değilim daha deliriyorlarrr
Anlamıyorum gerçekten neden insanların özel hayatının bu kadar içine girmeye çalışırlar.
Yeni bir ailesiniz sonuçta,karı-kocasınız, banada bunu yapmalarından korkuyorum açıkcası.
Geçen bayramda teyzesi, halası laf etti.
Halası şöyle diyor, Bi tanecik yegeninin yani eşimin çocugu olsunmuş,onunda halası olcakmış nasıl oluyorsa o.
Bunu diyen halada kurban kesmediğimizi bildiği halde,önümüzde etlerini doğradığı halde, bi lokma et vermediler,kurban bayramında.Çocuğum olunca ne yapacakmış ona acaba?
Çok tuhafıma gitti açıkcası.Bitanecik yeğenine yani eşime nazlanırken iyi, bi lokma bayram eti vermezken iyi, ama konuşmaya gelince boş boş konuşuyorlar işte.
Düşünmüyoruz henüz desekte ısrar edilmesini anlamıyorum,ısrarcı konuşuyorlar.
Eşim tek çocuk bunuda değerlendiriyor hepsi.
Çok garipsiyorum
Bundan nasıl bir zevk alıyorlar.
bilerek yapıolr gelınıkıskanıyolar hepsı bole kımı sınsıce kımı gostererekbana etmediklerini bırakmadılar bide çocuğumun terbiyesini ve psikolojisini bozduramam zaten benim pskolojım daha kötü olur ozman işler çığrından çıkarr şimdi ses etmiyorum ama delirirm herhalde..evliliğime çokkkkkkk karıştılar ama evladıma asla karıstırmammmmmmmm
bilerek yapıolr gelınıkıskanıyolar hepsı bole kımı sınsıce kımı gostererek
offffffff benimki de onların değişik versiyonu yaa2sene bitti bizim ama daha yeni evliyken başlamıştı kaynım çok özeniyormuş bana öyle diyordu ben kaynımın özentisi geçsin diye bebek yapacaktım galiba sonra da baktılar hala tık yokk bilmem kimin gelini baştan istememiş sonradan da olmuyormuş doktor doktor geziyorlarmış oldu yani bak ona göreeee sizin de olmaz dercesine.belki baştan da olmuyordu uğraşıyoruz uğraşıyoruz olmuyor mu diyecekler yada baştan da isteseler sonradan da isteseler olmayacak oldu mu olmaz ki,olacak oldu mu da istemiyoruz deseler de olur ama bu psikolojik baskılar beni bi gün öldürecek kahrımdan
cahille uğraşmak işte okadar zor okadarrrrr ....hiç tahmin bile etmzedm evlenmeden önce böyle boş kişilerle ve boş şeylerle uğraşacağımı,gereksiz yere üzüleceğimi.ben bunlarla uğraşmak için evlenmedimkiii
Aaaaa çok şaşırdım, benimki de aynını söylüyor. Biz evleneli 1 yıl oldu, 9 aydır filan hep aynı terane... Ama kendi kızı evlendikten 4 yıl sonra çocuk yaptı, tabi o normal =) Bir de bizimle aynı zamanda evlenen bir kız yeğeni vardı, benden 6-7 yaş büyük, onlar hemen evlenir evlenmez çocuk yaptılar haliyle, deyip deyip onu diyor.... Bir de bizim evde bu tür şeylerin bahsinin bile geçmesi ayıp sayılır, çok garibime gidiyor açıkçası devamlı kayınvalidemle seks hayatımı konuşmak=) Ben 1 yıl daha beklemek istiyorum, haklı sebeplerim de var üstelik, -hem olmasa da olur yani, benim bileceğim bir şey sonuçta- "sonra olmaz" filan diyor. E 1 yıl sonra olmayacak olan şimdi de olmaz.
ben nişanlıyım kayınvaldem hiç öyle bişey yapmaz benden önce beni düşünür
Aynen ben de bazen sinirimden gece gözüme uyku girmiyor, sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta.... Eşim de buna üzülüyor, çoğu zaman ona bir şey demesem de "Sen böyle işlerle uğraşacak insan mısın" diyor ama saflığıma geldi evlendim işte bir kere, şimdi uğraş dur işin yoksa, yok kayınvalide, yok kayınvalidenin kardeşi, yeğeni....
çok doğru gerçekten sonra olmayacak olan şuandada olmaz ama anlayan kim..en son kurban bayramında açtı konuyu bakmaktan etmekten bahsediyor ben de onun bakmasını istemem oyüzden görümcem de çalışıyor ve bekar ben de dedmki o evlenince onunkine bakarsın.üstünden atma dedi bana bakacak benmkine kararlı ben baktırırsam tabi.ne zaman olacak hiç bir zmanmı dedi ben de dedim belki evet belki hiç bi zaman olmayacak ozaman nolacak..sanki her evlenenin çocuğu olmak zorunda ya allah allah..sinirlerimi bozdular bozdular bide diyorum gerçekten olmazsaa
valla aynen ben de diyorum beni de köreltecekler yakında...dıtdıtdıt o onu dedi bunu dedi ben niye öyle demedim aval aval baktım kafayı yicem..evliliğim birinci yılı olmadan midemle ilgili sorunlar yaşamaya başladım,2.yılı olmadan kalbim başladı,şimdide ellerim titreyip duruyor muhtemelen sinirden.hayırlsı bakalım 3.yılı görürmüyüm görmezmiyim bu gidişle
benmkıde ole mutfaga cekıp nolur kızım bı bebek yap 1 tane yap bıda yapmazsın dıo kız daha 1 aylık ewlıylen basladı 8 aylıgım dewm edıo. bak sonra olmaz dıo
yada herkesın elınde bebgı var bende alsam onu gezdrsem hava atsam dıo
kopek almıstım one ya cocuk yap kısır kadınlar alır kopek dıo
yapmıcam ınat deılmı
ahaha valla nıcedr grsmuyom ılk gorstugumuz an beynımı yıcek yıne. nıe aramadın hıc nıe gelmedın nıe acmadın telını nıe nıe nıekaynanaya bak sen, sevmek için değil millete hava atmak için torun istiyo
ahaha valla nıcedr grsmuyom ılk gorstugumuz an beynımı yıcek yıne. nıe aramadın hıc nıe gelmedın nıe acmadın telını nıe nıe nıe
Yine Allah sabır veriyor valla, sırf bu yüzden geldim bu hafta buraya üye oldum ki bari biraz da olsa içimi dökebileyim, yoksa içine at at nereye kadar
Böyle fesat fesat laflar nereden akıllarına gelir bilmem ki, benimki bir kere hiç durduk yerde "İlerde ne de olsa ben sana bakacağım diye düşünme, hiç belli olmaz belki sen bana muhtaç olursun" demişti mesela, böyle donup kalmıştım resmen, ki ne böyle bir muhabbet geçti aramızda daha önce, ne de benim aklıma böyle bir şey geldi. Bütün gün evde oturup fesatlık düşünüyorlar galiba bilemiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?