Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

uzun zamandır kadınlar kulubüne giremyodum tam benlik bir konuymuş bu benim kayınvalidemin duruşu sultan gibi salına salına kasıla kasıla gzer aynı şehirdeyiz bide aynı arabada byere gtsek arkaya otrursam arka ağır basar araba yere sürter ben oğlumun yanına otrayım der otrurda son aynı arabayla gidişimzde kayınpederim olaya el koydu sen arkaya gel kızım öne otrcak sürtmez araba yere dedi ben otrdum kocacğımın yanına allahtan eşim iş değiştirdi araba verdiler de aynı arabyla gitmek zorunda kalmıyoruz kalsakta akıllandım uçarım yine otrurum öne:))))

Ayy çok güldüm yaa.Bahaneye bak arabanın altı sürtermiş.

Tuttum kayınbabanı.Allah o akıldan benim kayınbabama da versin.
Amiiin

Ayy çok güldüm yaa.Bahaneye bak arabanın altı sürtermiş.

Tuttum kayınbabanı.Allah o akıldan benim kayınbabama da versin.
Amiiin

aminnn cnm iidir kayınpederim ama kayınvalidem az osmanlıdır ama bende zamaneyimm dimi ama :)haziranda memur olcam kadın dioki ben oğluma askerdeyken hasret kaldım baska hasretlik istemiyorum gitmeyin az yiyin burda kalın dio bende kocam gideriz bizi burda tutan bişi yok dedi dedim çookk kızdı oğluna :)

YYazık ya kadına.Oğlundan ayrılmak istemiyordur...

YYazık ya kadına.Oğlundan ayrılmak istemiyordur...

ona yazıkta bana yazık değilmi cnm yıllarca okumuşum sınava girmişim ii puan almışım neden gtmyeym 600 lira maaş alıyorum sigortasız neden öle bi aptallık yapayımki ayrılsn valla kızından ayrıldı verdi gurbet ellere kocamıda azad etsin :)

Öyle tabi canım.Karnın nerde doyuyosa.

Kızından ayrılırda oğlan daha kıymetli oluyor evlenince:)

eşin kabul ettikten sonra neden gitmeyesiniz,geleceğinizi tabii ki düşüneceksiniz.kaynananlarda mecburen alışacak takma kafana

eşin kabul ettikten sonra neden gitmeyesiniz,geleceğinizi tabii ki düşüneceksiniz.kaynananlarda mecburen alışacak takma kafana

evet cnm alışmak zorunda neresi olursa giderim o oğlundan ayrılcaksa bnm anne babamda benden ayrlcak bende değerliyim şimdi bile bizi yalnz bırakmak istemyo her gttğimiz yere gelio o zmn hasetinden uyuyamaz artık :) belkim zayıflarda arabanın altı sürtmez

Aklıma geldi yazını görünce

Yeni evlendiğimiz zamanlar her animız kaynanamlarla geçerdi.Sabah çıkar akşam gelirdik eve.Sadece geceleri başbaşa kalırdık.
Bir gün kaynanadan erken çıktık.Çekirdek aldık.Oturduk çimenlerin üstüne çekirdek çitliyoruz.Meğer kayınbabam işten gelirken bizi görmüş.
Ertesi gün kaynanam bir suç işlemişiz gibi sorguya çekmişti.
-Dün akşam eve gitmemişsiniz
-HIII. gitmedik
-Hani eve gidiyodunuz.Baban görmüş.Çayırda oturuyomuşsunuz.Neyse ki başka bişey yapmMIŞSINIZ.

ne yapcaksak sokakta.

Kıskançlığından ne dediğini bilememiş demekm ki.

hahaha her an onlarla olmak zorundayız gittiğimiz yeri haber vermek zorundayız bizimkler 1 kere bizden habersiz izmire gtmşler ordan arıolar bende nolduu dedim kocama tuvalete gtsek haber vercektn annen baban gtmiş habern yok dedim dersini verdim bizde kaçamak yaptık 2 geceliğne kuşadasına gttk eve gelmişler kapı duvar arıolar nerdesiniz die adadayız dedik oğullarını iice azarladılar kocacımda dediki koca insanlarız bunda haber vercek ne var kafa dinlemeye geldik dedi kapattı çokta ii yaptı

ayyyyy çok hoş kadın her dakikanızın hesabını vermenizi istiyor

selam kızlar benım kaynanam tam tersı olse on koltuga oturmuyor ben ısrar edıyorum anne one otur dıyorum yok dıyo ustelık esımın arabası tek kapı ınıp bınmesı zor oldugu halde :))))

çok yakın sayılmaz otobüsle yarımsaat ama farzlarımız var bizim.kzım bu soğukta gelmeyin zor oluosa falan demez kesnlkle gtmek zorundayz

Yine uzakmış en azından. Evliliğini daha kolay düzene sokarsın.. Yakın olsan daha zor....
Haftada kaç gündür mesela farzınız:)))

slm kızlar şükür benim kaynana derdim yok dolayısıyla koltuk derdim hiç yok .Allah sizlere dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…