- Konu Sahibi SelenSeymen
-
gelin olunca "kul hakkı" olmuyor sanıyorlar :)
gerçekten çok doğru ben de hep düşünürüm benim bir insan olarak hakkımı nasıl ödeyecekler diye
uzun zamandır kadınlar kulubüne giremyodum tam benlik bir konuymuş bu benim kayınvalidemin duruşu sultan gibi salına salına kasıla kasıla gzer aynı şehirdeyiz bide aynı arabada byere gtsek arkaya otrursam arka ağır basar araba yere sürter ben oğlumun yanına otrayım der otrurda son aynı arabayla gidişimzde kayınpederim olaya el koydu sen arkaya gel kızım öne otrcak sürtmez araba yere dedi ben otrdum kocacğımın yanına allahtan eşim iş değiştirdi araba verdiler de aynı arabyla gitmek zorunda kalmıyoruz kalsakta akıllandım uçarım yine otrurum öne:))))
Ankesenamon kaynananda yana çok dertlisin.
Kaç senelik evlisin.
ay daha 2 yeni btti yaa çoluk çocuk da yokk valla bide bebk olunca napcaz bilmem akşama olursan buralarada yazsrz yne ben çıkıorm yeni maceralarla görüşmek dileğiyle esenkalın
Ayy çok güldüm yaa.Bahaneye bak arabanın altı sürtermiş.
Tuttum kayınbabanı.Allah o akıldan benim kayınbabama da versin.
Amiiin
aminnn cnm iidir kayınpederim ama kayınvalidem az osmanlıdır ama bende zamaneyimm dimi ama :)haziranda memur olcam kadın dioki ben oğluma askerdeyken hasret kaldım baska hasretlik istemiyorum gitmeyin az yiyin burda kalın dio bende kocam gideriz bizi burda tutan bişi yok dedi dedim çookk kızdı oğluna :)
YYazık ya kadına.Oğlundan ayrılmak istemiyordur...
ona yazıkta bana yazık değilmi cnm yıllarca okumuşum sınava girmişim ii puan almışım neden gtmyeym 600 lira maaş alıyorum sigortasız neden öle bi aptallık yapayımki ayrılsn valla kızından ayrıldı verdi gurbet ellere kocamıda azad etsin :)
ona yazıkta bana yazık değilmi cnm yıllarca okumuşum sınava girmişim ii puan almışım neden gtmyeym 600 lira maaş alıyorum sigortasız neden öle bi aptallık yapayımki ayrılsn valla kızından ayrıldı verdi gurbet ellere kocamıda azad etsin :)
eşin kabul ettikten sonra neden gitmeyesiniz,geleceğinizi tabii ki düşüneceksiniz.kaynananlarda mecburen alışacak takma kafana
evet cnm alışmak zorunda neresi olursa giderim o oğlundan ayrılcaksa bnm anne babamda benden ayrlcak bende değerliyim şimdi bile bizi yalnz bırakmak istemyo her gttğimiz yere gelio o zmn hasetinden uyuyamaz artık :) belkim zayıflarda arabanın altı sürtmez
Aklıma geldi yazını görünce
Yeni evlendiğimiz zamanlar her animız kaynanamlarla geçerdi.Sabah çıkar akşam gelirdik eve.Sadece geceleri başbaşa kalırdık.
Bir gün kaynanadan erken çıktık.Çekirdek aldık.Oturduk çimenlerin üstüne çekirdek çitliyoruz.Meğer kayınbabam işten gelirken bizi görmüş.
Ertesi gün kaynanam bir suç işlemişiz gibi sorguya çekmişti.
-Dün akşam eve gitmemişsiniz
-HIII. gitmedik
-Hani eve gidiyodunuz.Baban görmüş.Çayırda oturuyomuşsunuz.Neyse ki başka bişey yapmMIŞSINIZ.
ne yapcaksak sokakta.
Kıskançlığından ne dediğini bilememiş demekm ki.
Aklıma geldi yazını görünce
Yeni evlendiğimiz zamanlar her animız kaynanamlarla geçerdi.Sabah çıkar akşam gelirdik eve.Sadece geceleri başbaşa kalırdık.
Bir gün kaynanadan erken çıktık.Çekirdek aldık.Oturduk çimenlerin üstüne çekirdek çitliyoruz.Meğer kayınbabam işten gelirken bizi görmüş.
Ertesi gün kaynanam bir suç işlemişiz gibi sorguya çekmişti.
-Dün akşam eve gitmemişsiniz
-HIII. gitmedik
-Hani eve gidiyodunuz.Baban görmüş.Çayırda oturuyomuşsunuz.Neyse ki başka bişey yapmMIŞSINIZ.
ne yapcaksak sokakta.
Kıskançlığından ne dediğini bilememiş demekm ki.
ayyyyy çok hoş kadın her dakikanızın hesabını vermenizi istiyor
Yakın mı oturuyosun kaynanana.Neyse akşama görüşürüz.
Baay
çok yakın sayılmaz otobüsle yarımsaat ama farzlarımız var bizim.kzım bu soğukta gelmeyin zor oluosa falan demez kesnlkle gtmek zorundayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?