Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

iki yüzlülükten başka nedir bu?

bide ikide bi bebek yok mu daha diye soran kaynanaları duyuyorum sanki kadın değil süt danasıyız, ben ne zaman istersem o zaman doğururum kardeşim çocuk doğurmamak ille kısırlık alameti midir tercih olamaz mı

kuluçka makinesiyiz ayol biz :) 2 den sonra da yapma diye baskı yapacaklar onu da söyleyeyim, aileden sorumlu bakanlar mübarekler :)

adımı görmedim ama geldim :))))))) şaka şaka çok güzel bir tesbit olmuş. Benimde dikkatini çeken bir cümlede şudur " o aileden bir tek benim kocam çıkmış" sanırsın ki eşleri sütçüden :))

valla günün en iyi kahkahasını attım :) alemsiniz

aynı fikirdeyim arkadaşım. sorun önde arkada oturmak değil. kocam nerede ben orada.

bide ikide bi bebek yok mu daha diye soran kaynanaları duyuyorum sanki kadın değil süt danasıyız, ben ne zaman istersem o zaman doğururum kardeşim çocuk doğurmamak ille kısırlık alameti midir tercih olamaz mı

offffffff benimki de onların değişik versiyonu yaa 2sene bitti bizim ama daha yeni evliyken başlamıştı kaynım çok özeniyormuş bana öyle diyordu ben kaynımın özentisi geçsin diye bebek yapacaktım galibasonra da baktılar hala tık yokk bilmem kimin gelini baştan istememiş sonradan da olmuyormuş doktor doktor geziyorlarmış oldu yani bak ona göreeee sizin de olmaz dercesine.belki baştan da olmuyordu uğraşıyoruz uğraşıyoruz olmuyor mu diyecekler yada baştan da isteseler sonradan da isteseler olmayacak oldu mu olmaz ki,olacak oldu mu da istemiyoruz deseler de olur ama bu psikolojik baskılar beni bi gün öldürecek kahrımdan

benmkıde ole mutfaga cekıp nolur kızım bı bebek yap 1 tane yap bıda yapmazsın dıo kız daha 1 aylık ewlıylen basladı 8 aylıgım dewm edıo. bak sonra olmaz dıo
yada herkesın elınde bebgı var bende alsam onu gezdrsem hava atsam dıo

kopek almıstım one ya cocuk yap kısır kadınlar alır kopek dıo
yapmıcam ınat deılmı

onlara sorcaz ya hayret bişeyyy daha çok yeniymiş bir de sizinn. ne garip insanlar bizim 2 sene geçti ben hamile bile değilim daha deliriyorlarrr

onlara sorcaz ya hayret bişeyyy daha çok yeniymiş bir de sizinn. ne garip insanlar bizim 2 sene geçti ben hamile bile değilim daha deliriyorlarrr
bız bıde hıc dusunmuyorz yanı bılmıorm kazayla olur belkı yada bılmıorm fıkır degısrmı sonsuza dek cekcezmı
en ıyı olmuyo benm cocugummu desem acaba
o zamanda doktara gıt dıemı bastrrlar acaba

evet sakın deme bencede...şuanda benim strestenötürü korunmadığımız halde olmuyor ama söylemiyorum olmuyor diye söylesem yanarım herhalde..birkere demişti hastaneye gitmişti çok beğenmiş hastaneyi.ben hamile olunca oaraya götürecekmiş elimden tutuppay yok anne sağol siz zaten hastaneden gelemiyorsunuz biz bakarız başımızın çaresine demiştim olaya bakarmısın sanki benim kocam o

ınsann hamıle kalası gelmıo,
onlar sewıncek dıe
sonucta onlarında torunu falan

ınsann hamıle kalası gelmıo,
onlar sewıncek dıe
sonucta onlarında torunu falan

ya gerçekten ama benim işittiklerimden sonra...yok şöyle iyi bakarmış yok bilmem kimin torununun yüzü görünmuyormuş pislikten.bebek hergün yıkanırmış o öyle yaparmışşşşşş olursa elimden alır falan herhalde beebeği diye düşünüyorum zaten

werme valla benm olsa kesınlıkle bırakmak ıstemem buyuk konusmuyorm ama ısteyerek falan yanı anneme bırakırım da ona 1 dk yalnız bırakmam.

ole dedgıne bakma terbıyesınıde o werr sonra kendın bak en kotu ıhtımalle dadıya wer yada annene.

verirmiyim yaa hiçççç zaten olmuyor nasıl paylaşırımmm onunla hem de...

bana etmediklerini bırakmadılar bide çocuğumun terbiyesini ve psikolojisini bozduramam zaten benim pskolojım daha kötü olur ozman işler çığrından çıkarr şimdi ses etmiyorum ama delirirm herhalde..evliliğime çokkkkkkk karıştılar ama evladıma asla karıstırmammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…