- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
bence ilgilenmek zorunda değilEşim ve benim 10 yıllık ortak arkadaşımız düğünü vardı. Eşim sağdıçtı.
Eşimin ailesine de nezaketen davetiye verildi bir kaç kez denk gelmişlikleri vardı damadın babasıyla Gelmek istediler, bizim de 22 aylık kızımız var , götürmeyecektim kızımı bir başkasına bırakacaktım, kv bizde geleceğiz torun da gelsin biz bakarız dedi.
Evden çıkmadan da konuştuk düğün sonrası kendi aramızda çorbacıya gidebiliriz eğer gidersek kızım kayınvalide ile eve geçecekti zaten uyku saati çoktan gelmiş geçmiş olacak sıkıntı olmaz uyur diye evde bahsettik.
Düğüne gittik havuzbaşıydı ve ben bir an bile kızımın yanından ayrılamadım havuza düşer diye. Kayınvalide masada bi iki kere oyalamaya çalıştı bir kere bile kalkıp çocuğu elinden tutup dolaştırmadı
Ben tüm gece kızımı dolaştırdım ayağımda topuklularla.
Üstelik hamileyim biri elimde biri karnımda insan hiç mi geç dinlen biraz da ben oyalıyim demez
peşinden koşmak istemediğim icin zaten kızımı getirmiyordum
Hepsini geçtim hadi en son düğün bitti biz gençler ve damadın babası çorbacıya gideceğiz kayınvalide bizde geliyoruz babanla dedi.
Kızım kafasını omzuma dayamış yarı uyuyor yarı uyanık, sen gidiyorsan ben eve geçeyim o zaman çocuk uyuyacak dedim. Tamam dedi. Şaka mı yaptı anlamadım arabaya bindim, eşim annesine senin ne işin var sende eve geç o zaman hatta sen geç chill gelsin dedi. Ne olacakmış ne var dedi sonra döndü gitti kendi arabalarına.
Eşimde o an diğer araba da insanlar bekliyor diye mi uzatmadı ben sustum diye mi ısrarcı olmadı anlamadım.
Sonuç olarak kayınvalide beni sattı . Üstelik kayınvalidem o gruptan çok aykırı gruptakiler alkollü ve bizim yaşıtlarımız. Kayınvalidem örtülü Anadolu kadını ne işi var onun orada demekten kendimi alıkoyamıyorum
Üstelik insanlar onların yanında rahat edemeyedebilirler bunj hiç düşünmedi.
Kocası da hiç sorun etmedi tabi bu durumu buna da şaşırdım.
Saçma degil mi ben mi abartıyorum durumu, benim arkadaşımın düğünüydü ve ben hiçbir şey yapamadım sadece kızımla ortalıkta dolandım dans bile edemedim doğru dürüst . Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.
Çok saçma değil mi , ver çocuğu bana sen git demesi gerekmezmiydi hala şoktayım..
Ekliyorum, kv her zaman getir bakarım bana bırak bakarım der, normalde bakmaktan kaçmaz. Ben yine de çok sık bırakmıyorum ben varken ilgileniyor torunuyla, ara sıra yarım saat en fazla bir saatlik bırakıyorum
belli teyzenin de keyif yapası gelmiş:))
insanları kısıtlamayın...