Kayinvalidemin Bakım Teorileri!

Evet iste kimin ne olacagi belli degil. Atiyorum bi insan 80e kadar yasasa 50 yasindan 80e kadar daha 30 sene var. Insan 30 yil onceden kendi hakkinda konusturur mu ya!! Zamani gelince illa ki bi cozum buluncak zaten..
merak etme Ayşe gelin bırakmaz onu maaşından filan faydalanmak için bakar da bakar :)

Bi kere yaninda anlatti bu hikayelerden birini. Esim anlamiyo ki ince mesaji normal muhabbet gbi dinliyo. Erkekler kadin beynini cozemiyo ki anam. Ben soluyorum bak burda bunu demek istedi diyorum fesat oluyorum:))

Yok yaa erkekler anlamiyo muhabbeti. Ben uyandiriyorym bazen iste.

Ya iste insan deli oluyor. Poh poh yaparken onlar, dar gunde sen.

Yok yaa erkekler anlamiyo muhabbeti. Ben uyandiriyorym bazen iste.
Anlamak istemeyen anlamıyo. Eşim annesine asla laf söyletmez. Şükür oylelik bi durumda yok. Bu söylediklerini lafı açılmıştı anlattım. Yengesine kızdı annem babam sağlıklı aklı bunlarda mi diye. Siz yine de söyleyin arada. Fesatlikla alakası yok.

Ay olmaz miiiiiii:)) gelin evlenmis ev doserken kocasina soruyomus hep cop tenekesini nereye koycaz hayatim? Adam diyomus yok oraya koyalim yok tezgahin altina koyalim falan filan. Gelin hala soruyomus cop tenekesini nereye koyalim canim? Adam yine yer gosteriyomus. Megerse gelinin cop tenekesi dedigi kayinvalideymis:)) Adam bunu anlayinca karisini bosamis:)))) Bunu da kv anlatti bana:)))

Ay tovbe de:)))

ya kendilerini ne kadar akilli saniyorlar ama o kadar cahil ve gulunc duruma dusuyorlarki farkinda degiller!!

Ayşe baksın yoksa kocası Ayseyi boşar!
Sizde hikaye anlatin bi kadin varmis evlatlari arasinda ayrim yapip hic yardimda bulunmadigi evladinin yaninda kalmak istiyomus bu kadin gencliginde hicbir yasliya bakmamis sonra ölmüs ve cektigi kabir azabi her gece mezarliktan gecerken duyuluyormus.

Ay genc yaa dipcik gibi:)) evlenmesin ya evlenmesini istemem. Anne ne de olsa. Insan anneye konduramiyor.

Ohaaa:)))))) kadini kalpten goturtecen bana:))))

Benim kv dunyalar iyisiydi. Annemden ayirmazdim. Kimseye laf soyletmezdim. Evime gelsin diye yolunu bekledigim olduydu.. duyduy da duydu... herseyi ters kepce getirmeyi basardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…