- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
merak etme Ayşe gelin bırakmaz onu maaşından filan faydalanmak için bakar da bakar :)Evet iste kimin ne olacagi belli degil. Atiyorum bi insan 80e kadar yasasa 50 yasindan 80e kadar daha 30 sene var. Insan 30 yil onceden kendi hakkinda konusturur mu ya!! Zamani gelince illa ki bi cozum buluncak zaten..
Bi kere yaninda anlatti bu hikayelerden birini. Esim anlamiyo ki ince mesaji normal muhabbet gbi dinliyo. Erkekler kadin beynini cozemiyo ki anam. Ben soluyorum bak burda bunu demek istedi diyorum fesat oluyorum:))canım benim bende başlarda nezaketimden bana ayar çekmelerine, başkalarını anlatırcasına alttan alttan laf sokmalara sesetmiyordum sonuç: tepeme çıktılar! eşine kibarca bu durumundan rahatsız olduğunu dile getir. yanında oluyor mu olmuyor mu bir bak
deme boşver :) anladığı kadarıyla yaşasın sonra sen kötü olursun.Bi kere yaninda anlatti bu hikayelerden birini. Esim anlamiyo ki ince mesaji normal muhabbet gbi dinliyo. Erkekler kadin beynini cozemiyo ki anam. Ben soluyorum bak burda bunu demek istedi diyorum fesat oluyorum:))
Yok yaa erkekler anlamiyo muhabbeti. Ben uyandiriyorym bazen iste.Bunun bir farklısini bana eltim yapıyor. Eşim Erzurum'lu. Bana bizde adet kV küçük geliniyle oğluyla durur. Sasirdim nasıl gelmedi sizle dedi. Bi gün de ben yapacağımı yaptım bu yaşıma kadar dedi. (Eşim evin kucugu, eltim annemle yasit) Ama hiç birine de cevap vermedim. Şükür kV yaşlı olmasına rağmen pire gibidir. Ortada fol yok yumurta yok yerini hazırlıyo eltim kendince. Aksi cevap versem de yayacak. Allah göstermesin birsey olsa herkes üzerine düşeni yapmak durumunda zaten. Önceden pazarliginin yapılması abes. Bence sizde hiç cevap vermeyin. Konuyu dağıtıp baska bir soru sorun. BosAnma kelimesi de diline pelesenk olmuş gibi. Ona susulmaz da ondan da kivirir diyorsunuz ne yapılır bilemedim. Eşiniz farkında mi annesinin bu tutumunun?
Ya iste insan deli oluyor. Poh poh yaparken onlar, dar gunde sen.Bu konunun aynisini ben acicaktim ayni dert bende de var canim benimkiler ky ve kp yaoiuo ayni seyi tam bi duygu somurusu esime surekli " oglum sunun oglu anasi babasi hastalanmisda bakmamis damadi kizi bakmis yaziklar olsun " falanda diye esimi etkileneye calisyorlar okadar sinirleniyorumki cunku bana hic faydalari dokunmadi evlendihimden beri benle ugrasiyorlar ama damatlarini el ustunde tutuyorlar ve kizlarinin cocuginu el bebek gul bebek buyuyiyorlar ama hasta bakmaya gelince elseven......kara kara dusunuyorum simdiden
Aaaa o olabilir bak:)))merak etme Ayşe gelin bırakmaz onu maaşından filan faydalanmak için bakar da bakar :)
Ay bit bit oldum zaten:)) kendin soyle kendin dinle:)deme boşver :) anladığı kadarıyla yaşasın sonra sen kötü olursun.
Anlamak istemeyen anlamıyo. Eşim annesine asla laf söyletmez. Şükür oylelik bi durumda yok. Bu söylediklerini lafı açılmıştı anlattım. Yengesine kızdı annem babam sağlıklı aklı bunlarda mi diye. Siz yine de söyleyin arada. Fesatlikla alakası yok.Yok yaa erkekler anlamiyo muhabbeti. Ben uyandiriyorym bazen iste.
Ay olmaz miiiiiii:)) gelin evlenmis ev doserken kocasina soruyomus hep cop tenekesini nereye koycaz hayatim? Adam diyomus yok oraya koyalim yok tezgahin altina koyalim falan filan. Gelin hala soruyomus cop tenekesini nereye koyalim canim? Adam yine yer gosteriyomus. Megerse gelinin cop tenekesi dedigi kayinvalideymis:)) Adam bunu anlayinca karisini bosamis:)))) Bunu da kv anlatti bana:)))Ayni modelden bendede var,yeni evlendim evimin mutvaginda tezgahi yikiyor siliyor,simdi ben yapiyorum sonrada sen bana yaparsin diyor,5 aylik gelinim,diyorki bana, komsunun gelini vardi,kv sini dinlemiyodu,ona gittigi yeri hbr vermiyodu,
Oda ogluna soyledi karini bosa beni dinlemiyor diye oda bosadi diyor,bende dedimki anasinin lafiyla karisini bosayan erkekden koca olmaz zaten dedim sustu.bir gunde yine hikayelerinden birini anlatiyor,bir yasli dede varmis gelin ona hic bakmiyomus isini yapmiyomus,yasli amcada kizmis,biriyle anlasip aptmanini satmis,3 ay sonra gelinin evine git cikar evden demis yasli amcaya,yeni sahibi benim de demis at onlari kapinin onune demis,varmi boyle sizinde hikayeleriniz:))))
Ay tovbe de:)))Aynı benimki ayniii. Daha evlenmeden kadın başladı sabahları beni kahvaltiya cagirirsin oğlunu ise yollarken hazirliyosun ya hemen zile basın ben gelirim vs vs. Bismillah daha evlenmeden gözümü korkutnsya başladı. Ay allah herkese kaynanasigille komşu gibi olmayı nasip etsin indallah
Ay olmaz miiiiiii:)) gelin evlenmis ev doserken kocasina soruyomus hep cop tenekesini nereye koycaz hayatim? Adam diyomus yok oraya koyalim yok tezgahin altina koyalim falan filan. Gelin hala soruyomus cop tenekesini nereye koyalim canim? Adam yine yer gosteriyomus. Megerse gelinin cop tenekesi dedigi kayinvalideymis:)) Adam bunu anlayinca karisini bosamis:)))) Bunu da kv anlatti bana:)))
Kalbi guzel oldugu icin annesinin yaptiklarini goremiyor zaten. Ne de olsa anne. Anneler kotu sey yapar mi..Kalbi güzelse eşinizin, Neden bu derdi ona anlatmıyorsunuz?
Yaptım yapmazmiyim ama aynı olmadı işte ne biliyim..yinede idare etmiştim. .şimdi yine yapicam mecburHavanda yapiyoduk biz onu cocukken:)) keske oyle yapsaydin:))
Ay genc yaa dipcik gibi:)) evlenmesin ya evlenmesini istemem. Anne ne de olsa. Insan anneye konduramiyor.aynen :) mutlu insanları sevmez böyleleri. benim kv dede ben yalnız kalmak istemiyorum diyor ama çocukları anne sen dilini tutmadıkça hiç birimizle yapamazsın diyor. gelinlere bişi demiyorum ama oğlanlara diyorum ben diyor. anlayacağın biz cevap vermeden çocukları yetiyor. gerçekten tatlı dilli olmayan kıskanç insanlar annede olsa ne yazıkki istenmiyor. avrupalılar ne güzel yaşlanınca koca evde yalnız kalmaktansa maaşlarıyla bakım evine gidip hem yalnız kalmıyorlar hemde elektrik su ev bakımı dertlerdende kurtuluyorlar. birde dünyayı geziyorlar. öyle güzel bakım evleri bizim ükemizdede var. büyük konuşmayayım ama yaşlılığımızda ( allah ömür vers,n inşallah) eşimle böyle bir bakıma evine yerleşip günümüzü gün etmek istiyoruz :) hatta kız kardeşimde bize katılacak :) tabi öyle bakıma muhtaç olmadan gezip tozarken yerleşmek lazım. hayalimiz böyle evimiz yine dursun bayramlarda filan açarız gelen olursa bayramlaşırız yine gideriz bakım evine. herkese özel oda veren güzel özel bir ev benim yaşlılığıma kadar olur heralde :) kültürümüzde huzur evleri yetimhaneler gibi görülüyor. kimsenin istemediği oraya atılır misali devlet kurumları öyle gerçektende ama özel yerler öyle değil. en güzelini izmirde görmüştüm. havuzlu teraslı sinemalı çok güzel bir bakım eviydi :) kvdene o bakım evinin adresini verebiliriz yada daha çok gençmiş evlensin dünyayı gezsin. :)
Tabi ki oyle. Arti sinir bozucu!ya kendilerini ne kadar akilli saniyorlar ama o kadar cahil ve gulunc duruma dusuyorlarki farkinda degiller!!
Sekerle birlikte dov:)Yaptım yapmazmiyim ama aynı olmadı işte ne biliyim..yinede idare etmiştim. .şimdi yine yapicam mecbur
Ohaaa:)))))) kadini kalpten goturtecen bana:))))Ayşe baksın yoksa kocası Ayseyi boşar!
Sizde hikaye anlatin bi kadin varmis evlatlari arasinda ayrim yapip hic yardimda bulunmadigi evladinin yaninda kalmak istiyomus bu kadin gencliginde hicbir yasliya bakmamis sonra ölmüs ve cektigi kabir azabi her gece mezarliktan gecerken duyuluyormus.
ben anlamadım kim kime ne dedi.
Benim kv dunyalar iyisiydi. Annemden ayirmazdim. Kimseye laf soyletmezdim. Evime gelsin diye yolunu bekledigim olduydu.. duyduy da duydu... herseyi ters kepce getirmeyi basardi..:)))) kara bahtııııın kör talihin.
sarımsağın kokusu da sonra çıkıyor.kendi kv demden biliyorum.Adını iyi kaynanaya çıkartır, 2 sene sonra kan kusturur.bir kaynımı 3 kez evlendirdi, 4. yü bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?