Kayinvalidemin Bakım Teorileri!

Zaten omrumun yarisini yedi:) beni gomer bakma sorunu ortadan kalkar:)))

Haa yok ya beceremiyom:) icimi yiyom sadece onu iyi beceriyom:)

Ben de senin gibiydim, bilmezdim.Annemden görmemişim ki nerden bileyim....ama kv den göre göre, onu da geçtim.Sen de öğrenirsin.İçin içini yemesin, bi kendine güven....İlk kural sakin dinlemek, güler yüzle laf sokmak, kahkaha atmak, rahatsız etmek,....ayağını basmaz evine senin....
yaşadım ordan biliyorum

Bakmak zorunda değilsin. .şimdilik kafanı salla zamanı gelince onu çok sevdiği Aysesine yolla..

Benim kv den dünya Tatlısıdir. Çok iyidir.hic yük olmak istemez.ayri şehirlerdeyiz. Senede 1 2 gün zorla gelirse gelir kalırsa kalır.

Ama o bile bize is yaptığı zaman bırak anne sen Yapma dedigumizde.aman kızım şimdi yapıyorum elim ayağım tutmadığı zaman yaparsınız der durur. Yani her zaman bir beklentisi var alttan alttan.seziyorum.

Tabiki başımın üstünde yeri var herzaman. Ama insan yaşlandıkça elden ayaktan düşecek korkusu mu oluyo nedir ki.bunun peşine düşüp ağız yokluyor kv deler .

Bu arada nickin gerçekten çok fena..ne zaman okusam canım çocukken çok severek yediğim o leblebi tozlarindan istiyor..inanmayacaksın ama hamile iken benim canım çok istemişti. .Her yerde aramış ve bulamamıştım. .depreşti yine offff!

amaç seni sinir etmek

bakmalık bir durumu yokmuş takma

sen de ona laf sok

"hele bir o zaman gelsin, elime düş, bak sana neler edeceğim" de at kahkaha

"aman anne ayşe seni bana bırakmaz, bu dünyada her şey karşılıklı, sen onlara şunu şunu yaptın, eşek eşeği ödünç kaşır" de at kahkaha

ama bunu takıntı yapma

4 dayım var birinin eşi ev hanımı

evlendiler, dedemin kanser olduğunu öğrendik neyse bu ben bakmam dedi

herkesin evi köyü ayrı, anneannem var zaten

ama o direkt ben ev hanımıyım bana kalır psikolojisine girdi

neyse dedem vefat etti, yine ben annene bakmam

kadının evi köyü, iyi maaşı vs var kimseye muhtaç değil

misafir bile gitmedi

neyse aradan 6-7 yıl geçti evine yıl başında misafir çağırmışlar diğer dayımlarla filan kadın iki gün kalmış beni götür demiş oğlu da dur öbür gün götürürüm vs demiş kavga kopmuş ve 10 yıldır ayrılar

ne boşandılar ne birleştiler

anneannem 80 oldu halen evinde kendi yalnız yaşıyor

oğlu da ayrıca kendi evinde yaşıyor ki o da 55 üstü bir yaşta

yani çok da kurmamak lazım; yengem kendini germese idi kimse ona bak vs demeyecekti ama o ben çalışmıyorum diye panik yaptı inceldiği yerden koptu olan çocuklarına oldu

Kızım siz doğuda görevli degilmiydiniz. Korkma o kv oraya gelip yaşamaz. O Ayşeyi seviyor seni değil :) Ayse'ye de çok takılma onlarınkisi kv-gelin ilişkisi değil! Onlar kanka canım.

Bu çok bilmiş sözde uyanık Kv seni kocaltır,da kendi kazık gibi kalır , sende ona durmadan örnekler sun bizim orda bi kadın senin yaşlarında gençken ne kendi anası babasına bakmış nede Kayınvalidesine gel gelelim kendi kv olunca .da gelinine baktırmak istemiş , ne yüzsüz kv var değilmi kendini ezdirmiyor yormuyor utanmaz kv bak ! bide gelin ona baksın diye lafı yapıştır ....

canım benim bende başlarda nezaketimden bana ayar çekmelerine, başkalarını anlatırcasına alttan alttan laf sokmalara sesetmiyordum sonuç: tepeme çıktılar! eşine kibarca bu durumundan rahatsız olduğunu dile getir. yanında oluyor mu olmuyor mu bir bak

Canım seni anliyorum ben olsam bende sinir olurdum. Benim babaannemde ayni sekilde babami diger evlatlarindan ayirt etmis hatta 14 yasindan sonra babami evden istanbula yollamis ve bi daha aramamis sormamis. Ama babam 35 yasina gelince e tabi babaannemde yaslaninca o cok sevdigi ogullari bakmamis yine babama kalmis olay. Annemde kabul etmis. Sende zamana birak. Şimdiden bunlari dusunp canini skma. Esinede anlatip onu germe. Sonucda kadin genc yani taa gelecegin hesabini yapiyor ama planlar ustu plan var. Oda bu türlu seyler anlatrsa sende deki o zaman onlarda evlenmeseymis annelerine bakici tutsalarmis ayni evde yasayabilirlermis diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…