Çok çirkin bırakın Allah aşkına kırılırsa kırılsın.Düzgün bir şekilde ifade edilebilir rahatsız olduğunuz.
allahım ne cins insanar var ::) bence yakın arkadaşınız ve ya komşunuz varsa ona söyletin tabi onların yanında derse orasını hiç düşünmedim :)
iyide arkadasım bunda kırılacak guceencek bır durum yokk kendı kendını zora sokuyorsun plan yaparak..
tabıkı kayınvalıdenı bızden ıyı tanırsın ama
adam gıbı karsına laıp o sekılde hıtap etmesınden rahatsız oldugunu söylee
cokmui zorr
padişahın kızımı kaynananızda kılda alsın küssün hemen
sizde onu kırmadan rencıde etmden
"annecım o kelimeleri söylemeden sevemezmısın..rica edıyroum hiç hoş degıll ben cok rahatsız oldum bu durumdan..tmm sana göre bırsey ortada belkı ama bana garıp geliyor lütfen bırdaha o hitap şekilleriyle sevgi gösterisi yapma"
diye bilirisniz..
benc ekendını zorluyorsun plan falan...sanki devlet meselesı
Benimde aklıma bu geldi, o an yanınızda başka biri varsa o söylesin o zaman " aaaa x /abla/teyze ne söylüyorsun öyle" filan işte bişi diyebilir.
Siz birkaç kez duymuşsunuz ve o zaman birşey dememişsiniz sonradan demek tuhaf olabilir. Plan vs de biraz olayı kasmış gibi geldi bana, ne malum k.vnizin siz eşinizle o konuşmaları yaparken sizi tam anlamıyla dinleyeceği anlayacağı hm demek öyle bende söylemeyeyim filan diye düşüneceği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?