kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

Çok çirkin bırakın Allah aşkına kırılırsa kırılsın.Düzgün bir şekilde ifade edilebilir rahatsız olduğunuz.

Tam ben diyecektim kırılırsa kırılsın diye...
Kırılacaksa da söyleyin yani belki yaptığının anormal birşey olduğunun farkına varır...

iyide arkadasım bunda kırılacak guceencek bır durum yokk kendı kendını zora sokuyorsun plan yaparak..
tabıkı kayınvalıdenı bızden ıyı tanırsın ama
adam gıbı karsına laıp o sekılde hıtap etmesınden rahatsız oldugunu söylee
cokmui zorr
padişahın kızımı kaynananızda kılda alsın küssün hemen
sizde onu kırmadan rencıde etmden
"annecım o kelimeleri söylemeden sevemezmısın..rica edıyroum hiç hoş degıll ben cok rahatsız oldum bu durumdan..tmm sana göre bırsey ortada belkı ama bana garıp geliyor lütfen bırdaha o hitap şekilleriyle sevgi gösterisi yapma"
diye bilirisniz..

benc ekendını zorluyorsun plan falan...sanki devlet meselesı

valla böyle bir konuyla karşılaşacağım hiç gelmemişti aklıma...sanırım benim başıma böyle birşey gelse çıldırırdım...bebek bir de kız olunca daha da hassas olmalı insan...kayınvalidenizin kullandığı o kelimeler gerçekten iğrenç....dilerim onu kırmadan bu huyundan vazgeçirebilirsiniz....bebekler konuşamaz ama dinlerler...zihninde o kelimelerin yerleşmesi gercekten üzücü...uzmanlar bebeklerle konuşmanın onların beyinlerinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ama tuhaf seslerle değil gerçek kelimelerle konuşulmasını öneriyorlar...tıpkı büyük bir bireyle konuşur gibi...

allahım ne cins insanar var ::) bence yakın arkadaşınız ve ya komşunuz varsa ona söyletin tabi onların yanında derse orasını hiç düşünmedim :)

valla ohaaaaaaaaa diyorum başka da ne diyim bilemiyorum afedersiniz...ya böyle sevmek mi olur..küfür mü sevgi mi belli değil..yuh yaaaa.. ben olsam bir şekilde söylerdim herhalde,en azından eşime derdim..

akıllara zarar bir seviş..

Öncelikle konu sahibinin kayınvalidesinin davranışları kabul edilemez, elbette arkadaşımız bir şekilde kendisini uyaracaktır. Bazen sevgi sözcükleri haddini aşabiliyor.

Bu arada arkadaşlarım öpmekten bahsetmişler.

Valla bende oğlumun ve yeğenimin her yerini öptüm ve öpüyorum. Ama benimki dana oldu malum yer dışında her yer devam. Teyzesi (yani can dostum) benimkinin parmak aralarını bile öpüyor, bizimki de alıştı teyzeyi görünce çorabı çıkarıp ayağını ağzına sokuyor. Hatta babalar, çocukların tüm erojen bölgelerine yumuluyorsunuz eşleri ve sevgilileri yandı onlardan da aynı muameleyi isteyecekler dese, devam :))

Ancak 1.5 yaşa kadar çocuklar için oral dönem yani bizim öpmelerimiz onları cinsel açıdan uyarmıyor. 1.5 yaş sonrası ki anal dönem başlıyor ufak ufak farkındalıkların başladığı dönem bu dönem oluyor. 1.5 dan sonra bizde kendimizi geri çekiyoruz.

Ben bilinçli olunduğu müddetçe bu sıcak ve yakın temasların çocuklar üzerinde kötü etki uyandırdığına inanmıyorum. Ancak sadece anne başka hiç kimse değil , ( bizde istisna teyzemiz var, onda istisna ben varım)

Son düzenleme:
allahım ne cins insanar var ::) bence yakın arkadaşınız ve ya komşunuz varsa ona söyletin tabi onların yanında derse orasını hiç düşünmedim :)

Benimde aklıma bu geldi, o an yanınızda başka biri varsa o söylesin o zaman " aaaa x /abla/teyze ne söylüyorsun öyle" filan işte bişi diyebilir.

Siz birkaç kez duymuşsunuz ve o zaman birşey dememişsiniz sonradan demek tuhaf olabilir. Plan vs de biraz olayı kasmış gibi geldi bana, ne malum k.vnizin siz eşinizle o konuşmaları yaparken sizi tam anlamıyla dinleyeceği anlayacağı hm demek öyle bende söylemeyeyim filan diye düşüneceği?

benım kayınvalıdemde s......i yerım dıye sevıyordu oglumu
ılk duydugumda sok gecırıyorum sandım
uyardım bı kac kez dınlemedı
esıme soyledım benım en nefret ettıgım seydır oyle seyler soylenmesı cocuga
oda tam oyle severken ıcerı gırdı ne bıcım konusuyorsun boyle cocuk mu sevılır dedı
aa oylemı soyledım hıc frakında degılım demezmı buyur burdan yak

seveceksen guzel guzel sev kımse bısey demez

senın kayınvalıden kırılırsada kırılsın oyle cocuk sevılmez herseyın bır usulu vardır

arkadaşım keşke devlet meselesi olsaydı, inan daha rahat konuşurdum..
aile meselesi bazen herşeyin üstünde olabiliyor. böyle kayınvalide büyükbaba gibi insanların, yani aile büyüklerine birşey derken, diyen kişide kendinden küçükse heleki gelinse, benden dahamı iyi bilcek kalkmışda beni uyarıyo yok ben kaç çocuk büyüttüm tripleri vardırya.. böyle bir etki yaratacağına inandığım ve bunun sorun olacağını bildiğim için daha temkinli davranmaya çalışıyorum. çünkü bu sorun sadece ikimiz arasında kalmıycak eşime yansıycak. sonra kayınvaldem eşime söylencek, bende söylencem sonra huzurda kaçıcak bla bla bla...
haa olsun gerekirse huzurda bozulsun derseniz malesef ben okadar yapamam. içimden inanın fazlasınıda söylemek gelir ki geliyoda ama herzaman yüzyüze bakacağın insansa söz konusu olan kişi, biraz daha dikkatli davranmaya çalışıyorum deyim..
çünkü ilerisinide düşünmek zorundayım. yarında bnm eşim en ufak bişeyde yok ben bundan rahatsızım git söyle ailene yapmasınlar etmesinler diyebilir. yani sonrası saçma sapan bi hal alabilir.bizler kadınlar yani ince insanlarız ince düşünürüz ama bunu erkeklerden beklemek doğru değil. o yüzden hayatta yapmaz diyeceğim eşimin bile yapabilcek olduğunu düşünerek adım atmak zorundayım.
bu konu bni son derece rahatsız etmese zaten ta buraya yazıp fikir almam. herkesden aynı tepkiyi göstermesini de bekleyemeyiz. buraya yazdımki herkes fikrini söylesin, bana akıl olsun bnde ona göre fikir alayım. senin yazdığın
annecım o kelimeleri söylemeden sevemezmısın..rica edıyroum hiç hoş degıll ben cok rahatsız oldum bu durumdan..tmm sana göre bırsey ortada belkı ama bana garıp geliyor lütfen bırdaha o hitap şekilleriyle sevgi gösterisi yapma" lafının bile nelere yol açacağını thmin ettiğimden malesef diyemiorum. yoksa bu kadar hoşgörülü bir cümleyi söyleyebilck olsam söylerdim şimdiye kadar.
ha diceksinizki ne kaynanaymış sende çok korkaksın yahu? onada dicek lafım yok. bnmki aman eşim arada kalmasın aman eşim üzülmesin aman huzurumuz bozulmasın hesabı malesef..
bu arada şunuda söyleyim, ankaralı olan bnm ama ne kendi alemde nede çevremde daha bunu duymuş değilim

cnm aman yok bi arkadaşım teyzem fln dese.. sonra kendi hiç dememiş gibi ayıplar kendi tarafımı mahçup etmiş olurum. nerden biliosun derseniz, başka bir konuda akıllılık edip bunu yaptım ve ağzımın payını aldım. o yüzden bunu yapamıyorum. plana gelince, son cümlemdede yazdığım gibi, ben böyle bir şey anlattıktan sonra o hala söylerse ozaman rahatlıkla uyarırım dedimya.. aklıma en uygunu bu geldi.. haa baktım dediğiniz gibi oldu buda işe yaramadı mı? ozaman açık açık söylerim rahatsız olduğumu.. ben ilk olarak düzgünce söyleyim yapmam gerekeni yapayım olmazsa mecnur dicem.

Bu kelimeleri açık açık kullananlardan, normalmiş gibi birde bebekler icin kullananlardan tiksiniyorum.
Ya edepli konuşmak çokmu zor.

Ne bileyim ben evlatlarımı prensesim, paşam, tosunum, ayım yıldızım, nartanem nuratanem, meleğim vs. vs diye seviyorum.
Böyle söyleyip hemde edep sınırlarını aşmadan sevmek daha güzel değilmi ya.
Ne anlıyorlar böyle tiksindirici konuşmaktan.
Sadece terbiyesizlik, başka bisey degil

Allah akıl fikir versin.

yani kayınvalideniz de acayip sevme sekli var ama hiç hoş degil hiçde kırılana darılana bakma çünkü çocuk bunları duyarak büyüyecek kendiside kullanmaya başlayacak nasıl önüne geçiceksiniz toplu bir ortamda kullanıcak bu kelimeleri kimse kayınvalidenizden bilmez anneye babaya bak çocuklarına verdikleri terbiyeye bak yani çocuğa zarar bence.

Yani bu yaşlı kadınların argo rahatlığı anlaşılamayacak şekilde . bak benden sana uyarı tatlım bebeişkon şimdi anlamıyor ama kayınvaliden büyüyüncede söylemeye devam edecek uyarmazsan. zira benim anneannem ben üniversitede okurken telefon açtığında bana derdi bu senin söylediklerini o yaşımda bile yerin dibine geçerdim ama büyüğe saygıdan sadece anneanne böyle diyosun ama ben çok uatanıyorum derdim. derdim derdimde faydasımı olurdu herdefasında şiddetini dahada arttırarak dolu dolu söylerdi. o bakımdan canım kardeşim sen bi yolunu bul bu duruma şimdiden son verde çocuğun benim yaşadığım utancı ilerde yaşamasın

Canım kayınvalidene bu durumdan rahatsız olduğunu söyledğinide ayyy kötü gelin ayyy bebeğini benden kıskandı diyecek bir yapıda yani yaptığının yanlış olduğunun asla farkında olmayacak ne kadar anlatsanda anlamayacak bir tip.. Bence en doğrusu eşin annesiyle konuşsun oğlu diyince kötü olmaz ama gelin diyince felaket koparır gibi..Ha dersin ki umrumda değil ne diyeceği o zaman sen konuş ama mantıklı olan eşinin konuşması. Tabi eşinin de seni anlaması şart!

Bencede uyarmalısın yaa çok kötü birşey anneannelerimiz babaannelerimiz genel olarak böyle malesef...

Kuzenimin de erkek bebeği var kuzenimin anneannesi biz yanındayken falan s.k.ym szin a...nızı de falan derdi yaaa ayy nasıl sinirlenirdim

Onlar karşılarındaki bebek olduğu için ayıp olarak görmüyo belki ama çok ayıp yaa

Of off aklıma geldide küçükken
kukumu kaşıdığımı gören annemin kuzeni yıllarca beni a.cıkların anası diye
(Biz arabız bu arada) arapça ile bu lafı söylerdi bu yüzden kulağa espiri gibi gelirdi ama tabi iğrenç bir laf
Küçükken pek anlamadığımdan sadece garip bişiler hissederdim
Ama manyak karı büyüdük toplum içinde bile bunu söylerdi
Rezil ederdi yahu allahtan artık pek görüşemiyoruz

eğer engel olmazsanız bu böyle devam eder. bebeğinizin aklının genital bölgesine kaymasına neden olabilir. ufacık çocuga surekli orasından bahsedersen hemde yerim falan dersen cocuk buna alışır doğal gelmeye başlar arkadaşları ile oynarken kullanır, kendi bebeklerininde oralarısı sever. sapık yetiştirmeye çalışıyo heralde. düşünsenize çocuk 4-5 yaşına geldiğinde arkadaşlarıyla oyun oynarken bu lafları kullanabilir çünkü çocugun dünyasına girmiş bu sözler korkunç bir durum. bence biraz devam etsin lohusalığı falan atlatın psikolojiniz toparlansın iyice kendinize gelin ondan sonra güzellikle konuşun küserse küssün. benim kaynanada küser herşeyden nem kapar. o küsmesin diye herşeyi alttan almanın hata oldugunu gördüm söylüyorum lafımı küsüyo biraz küs duruyoruz için için barışmak istiyo tabi burnundan kıl aldırmıyo biraz zaman geçince gönlünü alıyoruz işte aynen benimki ne nazlar yapar görsen çekilir şeyler değil. küsecek diye korkma küserse küssün aklı başına gelmiş olur barıştıgınızda

arkadaşım sen yazarken nasıl tiksindiysen bende okurken o kadar tiksindim bence kayınvalidenle ne olursa olsun, ne düşünürse düşünsün bir an önce konuş , hiçbirşey senin evladından daha önemli olamaz, düşündükçe midem bulanıyor...

Hadi sadece poponu yerim falan dese neyse anlarım,da delik melik biraz abartmış yani..
Güzel bir dille belirtin,ilerde öğrenir falan kendisi de söylemeye kalkar.

Benim eşim de karnımda oğlumu severken,pipisi,poposu yer durur habire ama bu hoşuma gider benim..
Yani eşim de cahil cühela birisi değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…