• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin bencilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısasa kısas çok severim. O siz kaldığınızda ne yapıyorsa aynısını yaparım. Duştan sonra laf mı söylüyor, aynısı ne eksik ne fazla bende söylerim. Telefonda millete dert mi yanıyor. Aynı kelimelerle bende yanarım, duyururum ona.
Mesela biz ordan dönüyoruz. Gezmeyi çok sever hemen ınstagrama yazar nihayet normale dönebildim diye. İstenmiyoruz o belli

Mesela biz ordan dönüyoruz. Gezmeyi çok sever hemen ınstagrama yazar nihayet normale dönebildim diye. İstenmiyoruz o belli
İstenmediğiniz yerde 1 ay neden kalıyorsunuz ki. Hoş insan istendiği yerde de 1 ay kalmaz ki. :/ Sen nasıl şimdi daraldıysan o da daralmıştır siz ordayken. Sen nasıl kocamın hatrı diyorsan, O da oğlumun hatrına kalıyorum diyodur.

Telefo
İstenmediğiniz yerde 1 ay neden kalıyorsunuz ki. Hoş insan istendiği yerde de 1 ay kalmaz ki. :/ Sen nasıl şimdi daraldıysan o da daralmıştır siz ordayken. Sen nasıl kocamın hatrı diyorsan, O da oğlumun hatrına kalıyorum diyodur.
ben katılıyorum size haklısınız. İnsan zaten darlananilir iki aile bir arada. Ama bu eşimden kaynaklanıyor onun önce bunu görmesi lazımdı. O da babamın hatrı diye arkadaşlarıyla görüşmek için gidiyor. Ben kalıyorum kayınvalideyle onunla geziyorum. Bu arada kocamla ikimiz tek çıkamayız illa yanımızda kayınvalide olacak ayrılmaz bizden

😂😂 yapıyorum onu. Geçen saçı kalmış banyoda saçın kalmış dedim ben hiç bırakmam hep alırım da diye üste çıkmaya çalıştı. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var ama yuvamı da yıkmak istemem
Canim yuvani düşünüyorsan gülu seven dikenine katlanir esinin hatri icin kayınpederin icin susacan .. yani bende uğraştım cok ama duzelmez ya o deveyi gudecen ya o diyardan gidecen

Eksik hiç bişey olmayacak evde şu eksik bunu da al ben çayın yanında akide şekeri yiyorum onu da al aynen böyle fazlası var eksiği yok. Çocuk gibi. Zeytinyağı alıyoruz bize de alın.ben mi anneyim o mu belli değil. Ekmek aldım paketli 20 tane büyük boy da vardı. Alırken ne kadar abartmışsınız yuh dedi. Daha alışveriş yapalı 10 gün oldu ekmek bitti.her şeye burnunu sokması beni gıcık ediyor
İş yerinde birinde korona çıktı karantinaya aldılar vs korkut sende

Ama suc ailesinde deil esinde yani uygun bir sekilde söyleyebilir sana bagirmasi felan hic hoş deil birde calisan kadinsin ezdirme kendini

Buraya yazanlarin cogu gelin konumunda galiba..Yarin oglunuzun evinde yediginiz peyniri gelip buraya yazan bi gelininiz olursa cok üzülürsünüz benden soylemesi..Kaynana da nor mal degilmis zatende.. Bir cocuk yetistiriyorsun gozunun ıçine bakiyorsun ve gelinen noktaya bakin..

Benimde bir oglum var . Eğer gelinimin benden ufacıcık bir rahatsizligini hissedersem asla müdana etmem. Gelinim haksizda olsa Asla bu durumu ogluma yansıtıp kari koca arasına girmem ,huzurlarını bozmam .çünkü oğlumu çok seviyorum ve kafasını bu tip şeylerle yormak istemem. onlar anlaşsın onlar geçinsin yeterde artar. ama eğer ben kaynanayim, benim oğlumun evi diye hak görür ve otorite kurmaya çalısılırsa; yenilen icilende göze batar, alınan nefeste göze batar. Insanları elimiz ayagımız tutarken bunaltırsak,bıktırırsak hastaligimizda kapisini çalmaya yüzümüz olmaz. benim nacizane fikrim bu.

Ama suc ailesinde deil esinde yani uygun bir sekilde söyleyebilir sana bagirmasi felan hic hoş deil birde calisan kadinsin ezdirme kendini
Ezdirmemeye çalışıyorum ama insan yoruluyor karşılık vermekten. Onlara bişey olacak diye ödü kopuyor onlarda kullanmayı biliyor

Benimde bir oglum var . Eğer gelinimin benden ufacıcık bir rahatsizligini hissedersem asla müdana etmem. Gelinim haksizda olsa Asla bu durumu ogluma yansıtıp kari koca arasına girmem ,huzurlarını bozmam .çünkü oğlumu çok seviyorum ve kafasını bu tip şeylerle yormak istemem. onlar anlaşsın onlar geçinsin yeterde artar. ama eğer ben kaynanayim, benim oğlumun evi diye hak görür ve otorite kurmaya çalısılırsa; yenilen icilende göze batar, alınan nefeste göze batar.
Aynen canım doğru noktaya parmak bastın bizimki hepimizi yönetmek istiyor baskın karakter zaten

Ezdirmemeye çalışıyorum ama insan yoruluyor karşılık vermekten. Onlara bişey olacak diye ödü kopuyor onlarda kullanmayı biliyor
Canim allah yardimcin olsun evde huzursuzluk nedir ii bilirim iste annesini felan savunuyorsa ne diyecn ya susup sinir olacan ya kavga cikacak cok zor allah yardimcin olsun valla .

Buraya yazanlarin cogu gelin konumunda galiba..Yarin oglunuzun evinde yediginiz peyniri gelip buraya yazan bi gelininiz olursa cok üzülürsünüz benden soylemesi..Kaynana da nor mal degilmis zatende.. Bir cocuk yetistiriyorsun gozunun ıçine bakiyorsun ve gelinen noktaya bakin..
Kahvaltıda tek başıma 1 kg kaşar peynir yersem gazeteye ilan bile versin, gıkım çıkmaz.

Canim allah yardimcin olsun evde huzursuzluk nedir ii bilirim iste annesini felan savunuyorsa ne diyecn ya susup sinir olacan ya kavga cikacak cok zor allah yardimcin olsun valla .
Beni hep şimdiye kadar sen sus ben gerektiği yerde cevabını veririm dedi ama ben çok üzüldüm susarak. O yüzden artık karşılık veriyorum. O da annesinden korkuyor açıkçası sürekli tartışırlar anlaşamaz

Beni hep şimdiye kadar sen sus ben gerektiği yerde cevabını veririm dedi ama ben çok üzüldüm susarak. O yüzden artık karşılık veriyorum. O da annesinden korkuyor açıkçası sürekli tartışırlar anlaşamaz
canim insan bir kere sinir oldumu herşeyi batıyor nisanada cok var daha... hmm korkuyo demek valla ne desem bilemedim yani aynı model benim de kayın validem hep bizden bekler ..sukur ki benle görüşmek istemiyor. Kurtuldum 🤗🤗🤗🤗🤗

Ailene aç durumu onlar gelsin kalmaya birazda 😂😂 Alışverişe gelincede maaş daha yatmadı bu haftalıkta siz yapıverin anneciğim benim canını yediğim de 😂😂😂😂😂😂
Ahhh😂😂😂maaşın günü belli. Asla bişey isteyemem ben öyle görmedim ailemden ama o her şeyi ister benden. Bişey alırım hemen bana da sipariş verelim der

canim insan bir kere sinir oldumu herşeyi batıyor nisanada cok var daha... hmm korkuyo demek valla ne desem bilemedim yani aynı model benim de kayın validem hep bizden bekler ..sukur ki benle görüşmek istemiyor. Kurtuldum 🤗🤗🤗🤗🤗
Keşke istemese valla inan rahatlarım biraz. İnsan evladına karşı nasıl böyle olur. Benim çevremde asgari ücretle çalışıp biriktirip çocuğuna elinden geldiğince destek olan çok. Ben bynlar gibi görmedim hayatımda. Dışarı çıkarız çok sever cafeye gitmeyi cüzdanını yanına almaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X