- 24 Eylül 2013
- 9.879
- 32.374
- 748
- Konu Sahibi manolya299
-
Harika yaaaaIsyerimde yanimda calistirdigim bir ablamiz var onunda görümcesi ve eltisi her yıl 3 4 ay onlarda kaliyormus. Onlarda eve alinan kahvaltiligi çayı begenmiyormuslar.o zavallımda memnun etmek icin markete 2000tl borclanmis. Birgün ablayi yanima alip markete götürdüm ben ne alirsam onu götür eger birsey soylerlerse benim durumum bu begenmeyen kendi alsin diyeceksin dedim. Marketten en ucuzundan zeytin lor peyniri ve en ucuzundan çay ve corbalık tavuk kırık pirinc aldirdim. 3 gün daha kalip kacmislar. Halbuki görümce ve eltinin durumlari cok cok iyi. Kalmaya devam etselerdi işyerinde caycida kalan caylari süzüp guneşte kurutup eve götürtecektim .
kadının kendine aldığı kıyafet sizi ne ilgilendiriyor ister atar ister satar anladık sevmiyorsunuz bazı tuhaf huyları da varmış amenna ama abarttıkça abartmışsınız yokk 1 kilo kaşar yermiş bir kahvaltı da yok tüm maaşını yermiş tek başına yokkk elini cebine sokmazmış yok bana bir şey almadı maaşından bla blaaaa.iyi ki oğlum yok dedim şu an nedenseEşim etkisiz eleman ben uğraşıyorum . Aynen canım bir mendil almadılar ne kadar fazlalığı varsa onları verdi çok kıyafet alır kıyafet verdi bir sürü. Ben de giymem diye dağıttım çok bozuldu. Onun modası geçmiş kıyafetine ihtiyacım yok çok şükür çalışıyorum varını yoğunu kendine harcar bu kadar bencil. Yazık kayınpeder evi döndürür zorla
Sizin demekki benim gibi kayınvalideniz yok anlayamazsınız.kadının kendine aldığı kıyafet sizi ne ilgilendiriyor ister atar ister satar anladık sevmiyorsunuz bazı tuhaf huyları da varmış amenna ama abarttıkça abartmışsınız yokk 1 kilo kaşar yermiş bir kahvaltı da yok tüm maaşını yermiş tek başına yokkk elini cebine sokmazmış yok bana bir şey almadı maaşından bla blaaaa.iyi ki oğlum yok dedim şu an nedense
kayınvalidem yok evet vefat etmiş ben evlenmeden önce ama olsaydı da bu kadar irdelemezdim görmezden gelirdim bazı kusurlarını tahammül edemediklerime de sertçe uyarırdım tavır koyardım .Ama sizin asıl sorununuz eşinizle eşinizle iletişim sorununuz var maalesef.size gereken değeri vermiyor gibi geldi okuduğum kadarıylaSizin demekki benim gibi kayınvalideniz yok anlayamazsınız.
Yani yaşayınca irdelemeden maalesef olmuyor. Çok sabırlıyım ama bi yere kadar. Eşim değer verir ama asla onu doldurmam çok anlatmam annesiyle ilgili.kayınvalidem yok evet vefat etmiş ben evlenmeden önce ama olsaydı da bu kadar irdelemezdim görmezden gelirdim bazı kusurlarını tahammül edemediklerime de sertçe uyarırdım tavır koyardım .Ama sizin asıl sorununuz eşinizle eşinizle iletişim sorununuz var maalesef.size gereken değeri vermiyor gibi geldi okuduğum kadarıyla
Yani yaşayınca irdelemeden maalesef olmuyor. Çok sabırlıyım ama bi yere kadar. Eşim değer verir ama asla onu doldurmam çok anlatmam annesiyle ilgili.
Aynen yapıyorum demek istediğinizi teşekkür ederimAnlatmayacaksınız ki o da evde
Sorunu göstereceksiniz
Kv oğlum bebek iki günlüğüne bize geldi eve bir geldim sıvı sabunun içine su koyulmuş
Eşime dedim bakkkk sabuna ne olmuş bunu söyle karışmasın
Belki bakıcı koymuştur dedi hadi ya dedim bakıcı kaç aydır bu evde böyle bir şey yapmadı da annen geldiğinde mi yaptı çok enteresan
Gösterin anlatmayın
Ama şunu yedi bunu içti gibi değil de düzeni bozmasına ilişkin şeyleri zira diğeri gerçekten eşinin gözünde çok çirkin olur
niye sildi ki kimse aşırı bir tepki bile vermedi konu sahibine.belki de tanıdık biri okur diye düşündü ha ha haKonu silmek yasak değil mi ? Niye silindi konu
Ama o konu geri gelecek kiiiii.niye sildi ki kimse aşırı bir tepki bile vermedi konu sahibine.belki de tanıdık biri okur diye düşündü ha ha ha
konu gelecek ama konu sahibi uçacak konu silmektennnnnAma o konu geri gelecek kiiiii.
Ay Allah sabır versin ne diyeyim. Bence de test sonucum pozitif çıkmış. Karantinada kalmam lazım deyip yollayın bari :)Ay yaşamanız lazım haftada 1 kg tereyağını bitirir.inanın böyle şeyleri dert edecek insan değilim ama yaptıklarına karşılık böyle olunca üzülüyorum. Evimiz yok biraz birikim yapalım diyorum ama olmuyor. Ben onların evinde ne bulursam yerim. Kendi ister şunu al şunu yapalım hep güzel yemek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?