Kayınvalidemin beni aşağlaması çok üzgünüm

Çok abartma sınız Bence siz kayınvalideniz Aşağılamışsınız tutamazsın öpemezsin diye bebekle ve sizinle bu kadar aranıza duvar örüp sana Kayınvalidem hiç bakmıyor yardımcı olmayın diye konu açarsınız.

O kadında çocuk büyüttü merak etme biliyordur ne yapılacağını çocuğa zarar vermek için yapıyor değil ya .
Bu kadar kıskanmayın bebeğinizi onunda torunu sonuçta .

Ben sizi haklı göremedim anlattığınız şeyler babaannenin torununu sevmesi buda onun hakkı çocuk sevgiyle büyür kimse torununa zarar vermek istemez

Ben bu bebek elinden öpülse nolcak anlayışını anlamıyorum. Benimde bebeğim var ve bende elinden öpülmesini istemem. Bu dönemde zaten sürekli elleri ağzında. Gelen giden şapur şupur öpse ? Bi ara bi bebek vardı . Annesi öptüğü için mikrop kapıp hayatını kaybeden .Kimse ne ağız sağlığına dikkat ediyor nede diş malesef.

Anllatiklarinizda kotu birsey gormedim.Kadin torununu seviyor onun icin ziplatmis ki bunu cogumuz yapiyoruz kadin torununun elini bile opemicekse hic kusura bakmayin hata sizde.Benim kaynannam cocugumu opmese ben darilirim valla

O zaman şimdilik yapılacak çok fazla bşy yok . Bebek biraz Büyüyünce iş ararsın sende çalışırsın eşinle ortak bir ev alırsınız . Kv ile de muhattap olmamaya çalış .

Bu evden çıkıp kiraya gidersiniz ,
Sonra masraflara paranız yetmez.
Çalışmak ister ; yine çocuğu kayınvalideye verirsiniz :)
Not : Ben kayınvalideyi haklı buldum , eşinizi de o büyütmüş sonuçta.
Siz de kayınvalide olacaksınız , torununuz olunca “Gelinim Sevdirmiyor” diye konu açarsınız.

Bu evden çıkıp kiraya gidersiniz ,
Sonra masraflara paranız yetmez.
Çalışmak ister ; yine çocuğu kayınvalideye verirsiniz :)
Not : Ben kayınvalideyi haklı buldum , eşinizi de o büyütmüş sonuçta.
Siz de kayınvalide olacaksınız , torununuz olunca “Gelinim Sevdirmiyor” diye konu açarsınız.

Bir anne-baba cocugunu istedigi gibi buyutmekte ozgurse, ona nasil yaklasilmasi gerektigi konusunda da ayni sekilde ozgur. Anne baba istemiyorsa yapilmamali. Cok abartiyor veya abartmiyor istemiyorsa yapilmayacak. Cocuk onun, karar onun. Saygi duymak lazim. Hoplatip zitlatmayiversin ölmez ya. Mesele cocuk olunca kural, kaide tanimiyor insan. Her konuda kv cemkiren kadinlar burada kv hakli buluyor, yersen. Abarti yok, kadinin kendi cocugu. Bi zahmet kendisi karar versin kendi bebegine ne yapilip yapilmayacagini.

Konu sahibi haklı. Zıplatarak nasıl zarar verebileceğini düşünemiyor bazı insanlar. Elini öpünce de bütün mikroplar hoop bebeğe. Dışarıdan gelen insanın da elini yıkaması gerekir.
Kv güç savaşına girmiş. Bebeğinize davranış biçimine ancak siz karar verirsiniz. Tamam onlar çocuk büyütmüş de şimdiyle bir mi Allah aşkına? Şimdi tanısı olan fiziksel/psikolojik hususlar o zaman biliniyor muydu?
Keşke evi başkasına bağlı olmadan geçindiremeden evlenip bir de çocuk yapmasaydınız.

evlat cevizse torun ceviziçi derler bilmem hiç duydunuz mu bu sözü??? kayınvalideniz çocuğu sevmek istiyor elleme, tutma yapma dersen size de bu şekilde cephe alması çok normal.. o değil sevmese de ayyy benim çocuğumu sevmiyor denilir.. dikkat ediyor olabilirsiniz ama fazla abartmışsınız.. ben okurken kayınvalidenize hak verdim emir eri gibi kullanmaya çalışıyorsunuz kadını..
bide çocuğunuz az daha büyüsün yeşil çimenlerde hoplayıp koşmaya çalışacak (ki dışarısı malum kedi köpek her şey geziyor) yerdeki her şeyi ağzına almaya çalışacak ki alacakta her zaman yetişemeyeceksiniz.. kendinize eziyet edersiniz biraz rahatlamanız lazım

Kadinin evinden bir an once cikmalisin.Bebek onun torunu.Bu kadar sakinmak da hic normal degil.

Yani kısmen katılıyorum şayet kadın eli yalarcasına öpüyorsa

Ben anne degilim belki bilemem ama bana abarti geldi o cocuk onun torunu basina bisey gelmesini istemez her anne cocuguna kiyamaz oke ama abartiyorsunuz bu biraz "gormemisin oglu olmus almis*biiiip* koparmis yemis" oldu sanki kusura bakmayin

Daha kendi cocuklarim degil hicbi cocugu öperek sevmedim el yikama aliskanliklari olana kadar
Bebk koklannir kucaginda sevilir
Bu konuda haklisiniz
Öperek her turlu mikrobu geciriyor zaten
Ama guzelce anlatin bence aranizda cocuk kiskaniyor olayi olmasin
Ve siz annesisiniz sizin kararlariniz onemli olan

Ya senin gibi tanıdıklarım var çocuklarına göz ucuyla bile bakmak istemiyorum cunku 1 ay sonra bile düşse başına bir gelse ayyyy bebegime nazar ettin o gun öyle baktin bıdı bıdı..ha sonra butun cocuklarla oynayip onunkiyke oynamayincada suçlusun..

Ya bu kadar pimpirikli olmayin ricaa ediyorum..bebekler kadar guzel bir sey var mi şu dunyada elbette öpecek koklayacak..ayrica 4 5 aylik bebek ara ara oturtsa ne olcak..yani şu buldumcuk annelerden yeteerrr artik diyorum dunyada bi tek anne sen degilsin mükemmel de degilsin eksiklerin yanliskarin var olabilir cok normal kabul et bu cok biliyorum bilincli anne ayaklarini birak pimpiriklerinide bir kenara it tecrubeli insanlari dinle..

Ayrica o ev senin degil hem kaynanayla ayni apartman da onun evinde otur sonra ahkam kes yok canim oyle olmaz..bir söz vardir cok severim sana gelsin YA BU DEVEYİ GÜDECEKSİN YA BU DİYARDAN GİDECEKSİN..

Gecen büyük bir tanidik ablam dediki yahu şimdi bebeklere özel çorbalar değişik tarifler yapip veriyorsunuz tatsiz tuzsuz sonrada diyorsunuz bu cocuk niye yemek yemiyor yemez tabi yenilcek sey mi o diyor kendi yemeklerinizi acisiz ve ve cok tuz katmadan yapip kendi yemeğinizi yedirin diyor..cokta hakli benim buyuk kizim 3 yasinda ve cig köfteyi ekmeksiz bile yiyor aci gelmiyor..zamaninda yedirmeseydim simdi benim hic bir yemegimi yemezdi cunku sarimsak ve aci bol kullaniyorum yemek icinde hic pesinden koşmadım..

Tüm yorumlara katılıyorum çok abartmışsınız bir babaanne ne kadar zarar verebilir ki? Aklım almıyor . Öpmesin , ellemesin tutmasın demek nedir ? Evliliğinize zarar gelir , etkilenir demedi deme. Umarım biraz daha sakin davranmayı öğrenirsiniz. Sakınan göze çöp batar Allah korusun. Mutlu ve sağlıklı büyütmen dileğimle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…